Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fetelor,ce faceti??? Nu mai scrieti nimic?

Am fost cumintica pana la ora asta cu mancarea.....Pt. diseara ma gandeam la mamaliguta cu putina smanatana mai slaba si branzica. Voi ce mai papati?

Felicitari fetelor care au mai pierdut kg!!!!!!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna,
hop si eu la raport .
Inca am 61,5 , nu am facut spor , am mancat mazare cu fritura de vita.
fara prajituri, sau alte dulciuri.
Deci stagnez...

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

scuze pt literele mancate , dar sunt in mare graba.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janini spune:

servus dragele mele!
n-am mai scris de mult(se pare ca m-am lenevit), de fapt nu am mai avut timp. in week-end am fost data de chef(microrevelion)peste cap, ne-am distrat pana pe la 5 dimineata si a doua zi, sambata am fost la ziua prietenei mele.
recunosc m-am abtinut cu greu de la toate bunatatile si am calcat stranb"la greu"
dar macar o ucurie am , ieri cand m-am suit pe cantar tot 59kg mi-a aratat(sper ca nu a vrut sa fie doar amabil cu mine)
ieri a fost bine, am manca cativa fulgi de porumb(imi plac la nebunie), fructe(incep sa urasc merele)si pentru cina 2 cartofi fierti.
astazi mere,putina zacusca(fara paine) si adineauri m-am delectat cu un ou fiert si putina mazare(dar am devorat si o napolitana...), dar imediat ma apuc de gimnastica!
concluzia e ... ca ultimele zile au fost un dezastru pentru mine, sper sa-mi revin cat mai repede
va pupik si felicitari fetelor care au reusit sa mai scape de kilograme!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna seara dragelor,
Astazi am gatit doua feluri de mancare dar nu m-am atins de prea multe,am mancat o portie mica de cartofi frantuzesti si salata verde cu castraveti.
Cu gimnastica stau cam prost,sper ca de maine sa ma mobilizez din nou.Si azi am baut si un pahar de cola...adevarul ca de atata timp numai apa...
Oricum,nu am dat iama in dulciuri si cat de cat ma tin de treaba.

Vad ca pe aici s-a lasat linistea...haideti,fetelor,ca mai este pana la Craciun.Sa fim tari si sa nu ne lasam ispitite.
Eu incep sa fac galerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

O seara cat mai buna,noapte buna tuturor!
Fug la baitza si apoi ma asez la tv,cu apa langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
nu prea am chef de tinut dieta acum, mai ales ca au aparut bomboanele ferero, si is mare fan la toate
aseara a venit sotul, si am mancat mamaliga cu branza de burdufdar e din romania
azi am pregatit legume cu muschi de porc afumat
oricum, acum fac si pillates cate 20 de minute
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Intru si eu sa salut ambitoasele si sa va spun ca eu ma indrept spre 79 de kg,dar mai greu.
Pupicei

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olim,sa stii ca nici eu nu mai am chef de dieta,nici nu mai sper sa pierd in greutate pana in Craciun,de preferat ar fi sa nici nu iau.
Azi am mancat o ciocolata Bounty mare
Anca si celelalte fete ambitioase nu va pierdeti elanul caci orice kg.conteaza.
Sper sa imi intre si mie bine in cap indemnul anterior.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, eu astazi am mancat varza rosie facuta la capac cu un strop de ulei de masline si sare.A fost tare buna si e f hipocalorica.
Am intrat in hora cu cateva mamici din trupa noastra si tinem ceva dieta de 10 zile cu o zi legume-o zi fructe- 2 zile lapte si se repeta faza asta. Mie imi place la nebunie laptele asa ca m-a tentat, acum sa vad ce rezultate o sa am.Oricum la ultima cantarire aveam 60 deci sunt in scadere sunt hotarata ca de sarbatori sa mananc putintel din toate ca sa nu pun in 5 zile ce am slabit in 2 luni, ca am mai patit eu faze de astea...

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput