Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 27
Madachan spune:
Buna seara!
Nu am nici o noutate,ma multumesc sa ma mentin pana dupa sarbatoari.Ca de slabit slabe sanse! Maine de ex. e ziua sotului si am facut primul tort diplomat din viata mea.Pare a fii un succes si ar fii pacat sa nu pap si eu,nu?! Apoi sambata taie socrul meu porcul si iarasi e pacat sa nu mananc din pomana porcului etc.etc.
Bafta la fetele cu adevarat ambitioase !!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Madachan spune:
Chiar asa fetelor???De aseara nimic,nimic....nici un mesaj!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
LunaNoua spune:
Fetelor, eu m-am cam dat la
.. ca rezultatele mele nu se vedeau deloc. Am venit acum sa va anunt ca am inceput o noua cura, care pana in acest moment este nemaipomenita. In prezent am 85 kg, deci merit 3 floricele
. Am oscilat, am tot pus si iar am dat jos si iar am pus .. dar acum sunt in cadere libera
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu si pe toate sa ajungeti la silueta perfecta. 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
silvi_2005 spune:
Luna spune-ne si noua ce cura ai inceput![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Madachan spune:
Da Luna, si eu vreau sa stiu depre ce cura e vorba??Te rugam ,sune-ne si noua!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
LunaNoua spune:
As vrea sa va spun de ea, dupa ce termin macar o tura (la Craciun), sa stiu ce sa va povestesc despre ea.. pe testatelea
Oricum, acum e cam tarziu sa va apucati de ea, deci o sa va povestesc in ianuarie, caci pe 8 ian o sa incep din nou o tura, si poate incepem impreuna. Nu va uit... si nici nu va las, dar acum, de sarbatori, chiar nu se poate tine !!!
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
olim spune:
salutare tuturor
pe unde umblati toate, sau lasati slabitul pana dupa sarbatori
, ca mai cunosc eu pe cineva
va doresc o zi frumoasa tuturor
Moira spune:
Buna fetelor,
M-am intors si repede vin sa va salut.
Eu am stagnat,insa saptamana trecut nu am putut tine regimul pentru ca la hotel este destul de greu. Bine insa nu ca nu am pus la loc acel kilogram pierdut in 2 saptamani.
De luni m-am hotarat sa tin post timp de o saptamana si imi va fi destul de greu sa gasesc un regim hipocaloric care sa nu contina proteine. Cred ca o voi tine pe legume fierte (din belsug) si fructe. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da niste sfaturi!
Va pup pe toate si spor la slabit si la tot ce faceti!
Moira
LunaNoua spune:
Moira, in primul rand poti sa apelezi la salate. De care iti plac, cum iti plac. Sa folosesti foarte, foarte putin ulei, si acela neaparat de masline presat la rece (nerafinat). Apoi poti face legume fierte in putina apa, cu capacul pus, sa iasa ca si calite, doar ca fierte. Poti pune si aici f putin de ulei de masline. Adaugi condimente, si iese papa buna. Poti face cu ciuperci, morcovi, telina, fasole verde, mazare(mai putin) .. etc .. ce mai vrei tu ![]()