Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

teolinda,inteleg cum de ai slabit asa de mult in timp scurt.
Dieta este pe placul meu deoarece nu are prea multa carne.O sa o am in vedere pentru mai tarziu.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, si mii de scuze daca nu raspund cuiva care mi-a adresat un mesaj personal ... ma sint tare rau si sunt cam confuza...Asadar realizarile (si securile) primei zile de detoxifiere. care a coincis, asa, ca sa-mi faca in sac cu debutul perioadei sensibile dar daca iar amanam nu ma mai apucam in veci de ea...
De dimineata m-am gandit eu bine ce sa mananc si am papat ... gem (de casa, ce-i drept) dar tot avea zahar deci, am inceput cu stangul. La amiaza a fost ceva mai bine - supa de zarzavat si o felie de carne fiarta de vitel cu un pahar mic de iaurt, acum seara vad eu ce o fi. Din pacate sauna cade in urmatoarele 3-4zile si n-am apucat sa beau suficienta apa, cred ca si in lista am uitat sa trec ca sunt necesari minim 3 pe zi...

A propos, nu are nimeni chef de un regim din asta de detoxifiere? Sa-l tinem impreuna? Cica face o prefata buna la cura de slabire, pregatind organismul si in plus e indicat inainte de sarbatori....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Luna sincera sa fiu nu ma asteptam. A fost o surpriza si pt maine. Macar stiu ca am scapat de dulciurile alea pacatoase

Danitin bafta la cura de detoxifiere. Eu inca nu sunt pregatita sa ma purific in asa fel!

Bafta tuturor!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Danitin, eu m-as baga la o cura de dezintoxicare ca mi-aduce numai lucruri bune: penultima data cand am inceput una l-am cunoscut pe consortul, iar ultima data am aflat dupa doua saptamani ca sunt insarcinata
Ma gandesc ca daca incep alta acum, precis aflu ca-s iar insarcinata
Si pentru ca am promis ca incep cura cu boabe de orez, nu tin si altele in paralel ca pe urma nu mai stiu care ce efecte are.

mama Ilincai

Mergi la inceput

Teolinda, bravo mama daca reusesti sa ti regimul ala fara probleme. Nu mananc nici eu mult dar o cafea dimineata si doar fructe la cina?!!!! Nu-i de mine!
Mai ales ca la pranz n-am de unde sa gasesc combinatiile astea de mancare si banuiesc ca daca inversez pranzul cu cina, efectul nu mai e la fel de puternic.

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Danitin, mult succes in cura de dezintoxicare.Noi te sustinem din umbra !Eu am obiceiul sa fac o cura de dezintoxicare in fiecare primavara,insa nu rezist mai mult de 5-6 zile,insa fara ajutorul plantelor-imi fac greata.Obisnuiesc sa tin si cure scurte 1 zi la luna noua si 1-2 cu ocazia lunii pline.
De ex.azi e luna plina deci corpul se dezintoxica puternic,prin urmare voi bea doar ceai verde,iar maine numai fructe.
Teolinda,sa nu te mire ca ai slabit mult deoarece regimul tau nu e usor deloc,insa nu imposibil de tinut.Oricum eu nu as putea-o tine pe o perioada mai lunga de 7-10 zile.
Am vazut ca de multe ori se cere mancarea a doi biscuiti populari,nu prea le vad sensul deoarece contin numai calorii goale,eu le-as schimba cu biscuiti din tarate sau felii de orez expandat.
countrygirl,se pare ca la tine purificarea e cu noroc.Ce metode folosesti?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna dimineata, fetelor,

Vad ca vorbiti despre cure de dezitoxicare si pare foarte interesant.
Countrygirl, poate ne spui si noua cura de dezintoxicare care s-a "lasat" cu bebe. Eu, cel putin, as fi foarte interesata!Luna75, curele astea pot duce si la scaderea in greutate? Ca ar fi bine sa impuscam doi iepuri deodata.
Teolinda, bine ai venit! Cam greu de tinut dieta ta, insa cu ambitie...Ideea este, si iti spun asta din proprie experienta, ca dietele astea foarte severe, de cele mai multe ori, duc la scaderi mari in greutate insa dupa ce ai incetat, se cam pune la loc. Asa ca este nevoie de o alta dieta de mentinere.
In ceea ce ma priveste, azi am urmatorul meniu: oua fierte si rosii si cafea dimineata, somon la gratar cu cartofi fierti si creson si ananas la pranz iar seara legume la gratar si citrice. Si...sper 2 l de apa.
O zi buna si pupici.
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janini spune:

neata!!!
vai fetelor va admir de puterea de care dati dovada!
adica nu stiu cum de reusiti sa tineti strict un regim,teolinda te admir pentru ambitia ta, si sa va tineti tari in fata "ispitelor"
eu ieri am facut iar "bucsi", adica in loc de friptura pe care mi-o propusesem s-o mananc, am "devorat" o supa de pui de casa cu taitei... dar nu am putut sa ma abtin...
in ritmul asta n-o sa reusesc sa dau jos nici macar un gram.
pentru azi mi-am propus sa fiu mai puternica si sa pap mai sanatos, adica: un grapfriut si o cafea de dimineata, la pranz puiulsi salata care trebuia sa le manac ieri si seara 1-2 mere!
sper insa ca azi voi fi mai puternica decat ieri!
va pupik si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, Country esti totala! Moira daca de cura de detoxifiere intrebi din cate am inteles eu, in general,se si slabeste dar nu e obligatoru. In schimb daca imediat dupa ea incepi o cura de slabire propriu zisa rezultatele sut mult mai bune.
In sfarsit, vad ca nu prea sunt amatori. Lasa, ma ofer eu pe post de cobai si dupa Sarbatori, cand toti vom avea nevoie sa ne curatam putin oreganismul, am sa va ofer sfaturi in calitate de expert!Luna adevarul e ca tinctura de plante e dezgustatoare dar... musai trebuie!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Buna dimineata ambitioaselor!

Vad ca toata lumea e pusa pe treburi maretze zilele astea. Azi e luna plina, deci, cum spuneam, apa chioara toata ziua. Maine fructe.

Luna, Moira si celelalte fete, regimul meu de dezintoxicare mi-a fost recomandat de maestrul de qigong acum cativa ani. Il tin cam de 2-3 ori pe an, daca nu intervin "imprejurari" speciale
E simplu, timp de 7 saptamani renunt la cafea, alcool, ceai negru, ciocolata, in general orice excitant. Renunt evident la carnea de porc, desi nu mananc prea des. Alimentatia este bazata mai mult pe legume, fructe si peste, lactate si oua. Desigur reduc si activitatea sexuala (asta-i partea grea). In general, dupa vreo 3-4 saptamani de la inceperea curei de dezintoxicare fac si un stagiu intesiv de qigong timp de 10 zile.
Moira, in special pentru tine. In anul in care am ramas insarcinata, am facut de doua ori stagiul de qigong. Prima data la inceputul verii (iunie), a doua oara la sfarsitul verii (septembrie). A doua oara mi-am luat si consortul cu mine. In decembrie am ramas insarcinata desi doctorii spusesera ca nu pot avea copii. Ma apucase regimul de dezintoxicare din nou la inceputul lui ianuarie dar cam la jumatatea lui ianuarie am realizat ca sunt insarcinata Oricum "rezultatul" il poti vedea in pozele de la linkul atasat semnaturii mele.

mama Ilincai

Mergi la inceput