Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 11
mariana tache spune:
waw! azi nici o scriere
!
Sper ca nu faceti prostioare! (eu am fost cumintica)
si somn usor.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
In mod sigur nu va fi nici azi mare miscare pe la noi fiind duminica.
Mariana,citind meniul tau am fost impresionata ca reusesti sa mananci zacusca fara paine.Eu mai am pasi mari de facut la capitolul paine,e adevarat ca anul asta am reusit performanta de a manca numai lipii arabesti facute din faina integrala,destinata diabeticilor,insa problema e ca fara ea nu se poate.Mai la toate felurile de mancare am nevoie sa mananc putin ,altfel parca nu mi se pare gustoasa mancarea sau dimpotriva mi se face foame la putin timp dupa ce am mancat,mai ales daca meniul nu continea si carne.
Salata cu cartofi ai facut-o in mod sigur pentru ca e satioasa,in general cartofii nu sunt indicati atunci cand vrei sa pierzi mai mult din greutate si cu uleiul sa ia mare grija deoarece o lingurita are 100 calorii.Pare incredibil dar e adevarat !
Eu ti-as recomanda,bineinteles daca iti place,varza-intra in categoria legumelor cu calorii negative si prin urmare poti manca oricat din ea.
La inceput nici eu nu eram mare iubitoare de varza,dar treptat a inceput sa imi palca salata de varza cu lamaie si marar,putin ulei de masline sau varza + morcovi,varza + rosii.Citeam undeva si o reteta varza+mar ras,dar asta imi face rau.Poti sa mananci si varianta murata,daca o lasi putin in apa ca sa iasa apa.
O alta salata foarte buna este cea cu castraveti taiati in cubulete + iaurt + usturoi.
O alta salata satioasa : o cutie de ton + rosii taiate cubulete + ceapa verde + lamaie,cand sunt sub 60 mai adaug si porumb.
Countrygirl, cand eram mai tinerica imi propuneam sa fac mult mai mult decat ce ai insiruit tu pe lista cu lucruri imposibil de realizat,dupa ce am trecut pragul de 30 mi-am dat seama ca nu sunt superwoman si m-am mai calmat,imi cunosc limitele si capacitatile,am mai coborat stacheta prea inalt ridicata,insa si acum sunt multe lucruri pe care le tot aman pentru ... viitor ,cu toate ca as avea posibilitatea sa incep chiar de azi.Din pacate,treaba asta mi se trage si de la zodie,Gemeni,dar sunt hotarata sa gasesc "ac de cojocul meu".
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
silvi_2005 spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine va rog? eu am acum 62 kg si vreau sa ajung al 57 kg, pana la Craciun macar 3 kg as vrea sa slabesc. Am un beb de 10 luni si dupa nastere am ramas cu 77 kg
si m-am luptat cu ele cu toate dietele posibile si imposibile.
Acum m-am mai domolit si am invatat si eu ca daca slabesti repede prin infometare pui instant la loc dupa prima pizza tot....Eu sunt cam mancacioasa din fire si recunosc ca imi e greu sa refuz bunatatile pe care viata mi le scoate in cale
dar incet incet am invatat sa spun NU sau macar DA dar PUTIN.
Momentam am ajuns la un regim de viata mai snatos, mananac lactate dimineata si fruce, la pranz o supa sau salate si seara...nimic sau ceva lactate. Nu mai suport interditiile pe termen lung sa nu mananci....si aici incepe o lista lunga.prefer sa imi aleg eu ce mananc si sa am grija sa scad la kg
Va sarut pe toate,
Silvi si bebe Alain
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Luna75 spune:
silvi,bine ai sosit in
si sper sa iti atingi idealul cat mai repede.
Se vede ca esti ambitoasa,ai pierdut repede kg.luate o data cu sarcina.Cat timp ai alaptat ?
Luna75 spune:
O noua saptamana,noi teluri,sper sa le atingem cu bine.Sper ca azi sa reusim sa desemnam si castigatoarea lunii precedente,deci veniti fetelor la raport.
Sorina-Alexa spune:
Buna dimineata fetelor,
Am revenit si eu dupa un weekend destrabalat
.Am petrecut la aniversarea nepotelului si a fost foarte frumos insa am si vesti bune.
Cand am ajuns la sora mea {vineri}m-am cantarit si aveam 46,5kg.Am facut cateva abuzuri,dar tot n-am mancat nimic prajit si paine.La dulciuri n-am rezistat deloc.![]()
Oricum stau bine,ieri,cand m-am cantarit,aveam 47kg si astazi incep dieta si sportul in forta.
Vreau si eu floricele,Luna,te rog.
Pana la Craciun nu mai calc stramb,chiar daca miercuri este ziua mea de nume o sa ma tin tare,ajuge cat m-am rasfatat in weekend.
Meniul de astazi:
dim:cafea+paine integrala prajita.
pranz:branzica proaspata degresata,un baton fitnees si fructe.
cina:voi manca ciuperci si pui la gratar + salata verde cu legume.
Pup pe toata lumea,o zi minunata va doresc
janini spune:
buna fetelor!
felicitari celor care au reusit sa slabeasca si la mai multe kg. date jos!!!
silvi bine ai venit si multa bafta(cu toate ca , cu ambitia ta o sa reusesti repede sa scapi de restul kg)!
eu din pacate in week-end nu am reusit sa fiu tocmai cuminte
, am mai "scapat" pe ici pe colo in meniul meu cate un aliment "interzis"

dar totusi am incercat sa ma abtin....![]()
pentru azi am multe mere, fulgi de porumb si salata de varza cu un gratarel de pasare!
LUNA 75 dupa cu e de inteles eu nu am de raportat nimik....![]()
va pup si va doresc o saptamana cat mai buna si cu rezultate cat mai bune!!!
Moira spune:
Buna dimineata,
Uite asa a trecut o saptamana de regim insa rezultatele nu sunt pe masura efortului (dar nu ma las). Am reusit sa dau jos 500 g este si am senzatia de abdomen cat de cat plat. Sper sapatamana asta sa dau inca vreo 500 g. Stiu ca nu e nu e mult pe saptamana, insa daca atata pot...
In weekend, am tinut un pseudo-regim pentru ca am mai gustat cate una cate alta (doar gustat, ca simteam ca lesin de pofta).
De azi vreau sa mai schimb regimul, adica fructele dimineata (cum m-a sfatuit Countrygirl si are dreptate) ca sa evit senzatia de balonare de seara. La pranz vita la gratar cu creson si rosii iar seara un ou fiert cu jambon degresat. Plus apa 2 l.
Astea sunt planurile mele.
O saptamana cu spor in tot ceea ce faceti!
Moira
ancadragoman spune:
Neata fetele...
Am slabit un kg ,dar nu inteleg cum ptr ca ieri am devorat o inghetata
,asa ca vreau si eu o floricica...
Pupici la ambitioase
anca
poze nunta
Incercari bb
Moira spune:
Anca, felicitari pentru kilogramul dat jos. Nu conteaza ca ai mancat o inghetata!!! Bravo! Tot inainte!
Moira