Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by mihacarm2002
roandre, pentru a treia nastere nici macar indemnizatia de maternitate nu o mai primesti (e valabila doar pentru 2 nasteri), dar aminte o medalie! Trist, nu?

Nu stiu daca a apucat sa-ti raspunda cineva la masajul asta, dar indemnizatia de maternitate se ia pentru ultimii trei copilasi nascuti dupa ce a intrat legea in vigoare (adica august 2006). Adica Roandre poate sa ia indemnizatie ptr bebe care se naste in ian-februarie si pentru inca doi bebei daca ar mai vrea sa mai ramana insarcinata.

32+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aelita,mai bine mergi la farmacie si intreaba de ceva pansamente gastrice pentru gravide...ceva gen Dicarbocalm sau ce se mai ia la arsuri.Nu sta asa ca te infometezi si tot degeaba,ca nu scapi.
La mine noroc ca nu apar des si trec cu lapte rece de la frigider,ca altfel nu stiu ce faceam.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Buna fetelor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor! Oana cu intarziere iti urez si eu sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos!
Fetelor sunteti ca niste , aveti viteza la scris, eu nu resusesc sa citesc toate paginile.
Ieri am fost si noi la controlul de 28 de sapt, unde am asteptat 3 ore pina am terminat vizitele: intai la eco, unde surpriza, bebita noastra e mai mare cu 3 sapt decat varsta normala, are 1.600 kg, am zis ca nu vad bine pe ecran: 31w+ dupa masuratorile la cap, burta si femur , a repetat tanti masuratorile dar au iesit la fel; cica o sa am a good-size baby!!! Daca era mica nu era bine, acu ca-i prea mare tot nu e bine. Daca creste in ritmul asta ma face ferfenite la nastere! Si eu speram sa nasc cu bebe de 3kg. Apoi consultatia la moasa, tensiunea e buna, apoi stat la usa sa vorbim cu d-na doctor, ca ne faceam probleme de ce e asa de mare fata, si ne-a linistit ca este peste average, dar nu e nimic anormal. Bebita era cu capul in jos, eu o simt ca ma loveste in ficat si acolo avea piciorusul. Apoi luat iar sange pt analize si facut injectia anti-D, am intrebat de ce se face, fara sa se masoare titrul anticorpilor si mi-a raspuns ca in caz de apar anticorpi e de rau si din studiile lor a reiesit ca e mai bine sa previi si in ultimii ani s-au redus nr de cazuri cu probleme din cauza Rh-ului negativ la mame. Daca cumva am vreo sangerare cat de mica fuguta la spital si cerut anti-D.
Cam asta a fost aventura la spital, de luni incepem si noi cursurile antenatale, abia astept!
Va pup pe toate,
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Gata, am terminat si eu de citit ce ati scris pana acum.
Vreau sa spun si eu La multi ani! tuturor Andreelor, puilor care poarta numele de Andrei si sotilor de burtici care isi sarbatoresc ziua de nume astazi.

Si in mod special, vreau sa-i urez inca o data "Casa de piatra" Alinei (Alinatxa). SA fiti cel putin la fel de fericiti in fiecare zi a vietii cum veti fi astazi.

32+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata burticoaselor!

La multi ani, de Sfantul Andrei! .... pt mamici, tatici, bebici...

Alina, sa petreceti frumos azi! Abia astept pozele de miresuca burticoasa! Sa fiti si tu si tati, sanatosi, sa va iubiti mult, in continuare si sa va bucurati de bebelusul vostru!

Loredana 30+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTI ANI tutror celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica!!!

Alina CASA DE PITRA!!!

Messa hai ca m-ai omorat cu visul tau, dar si cu ...plozii.

Roandre cum te mai simti???

Felicitari fetelor care si-au vazut bebelusii.

Criss nu am mai sunat la Flavia. eu am un numar de fix nu de mobil si imi este jena sa sun iar. poate ei sunt ocupati cu bebelinele, cand vin acasa se odihnesc sau mai stiu eu ce si sun si eu mot. sincer imi este jena.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mey,la noi in Ardeal se zice plod doar de un copil care nu-l suporti si ti s-a urat de el.
De asta spuneam ca la titlu suna cam ciudat.
Dar daca voua va place...ii numim si plozi...de la explozie.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Neata fetelor,
Eu sunt pusa pe treaba de dimineta, m-am apucats a fac mancare si ciorbita si mancarica si .... planuri mari sa vedem cum stau cu practica ca am curatat niste ceapa si am cedat.

Sper ca pana diseara sa termine ce aveam in gand sa fac

Va pup

Apropo stie care va o reteta de ficatei care sa nu se imprastie in toata bucataria . Ca eu asa patesc mereu

sraluca33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtoaselor,

La Multi Ani celor ce- si serbeaza ziua de nume, sa fie sanatosi, si Sf Andrei sa vegheze asupra lor.

Bitz, Mariana, frumoase povestile voastre, eu sper ca sa nasc natural nu vreau cezariana dar mai stii ce surprize pot sa mai am.

Aelita, sunt mandra de mine am facut 2 pereche de botosei, si bascuta dupa modelul tau, adevarat cu tugui dar...sunt mandra, cand ai timp ne pui si modelul de caciulita pe mail, saru'mana

Liuda, mercic si pup

nadiutapm 28+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Andreilor!!!!

Eu astazi ma simt bine ca si cand ieri nimic nu s-ar fi intamplat. Dureri ca alea de ieri nici la nastere n-am avut...bine ca au trecut!
Mi-a spus si mie dr ca intre 30-34 e o perioada mai dificila si trebuie avuta f mare grija...dar ieri nu am facut deloc efort...totul a venit asa, din senin!

Alina, de abia astept si eu pozele cu burtica eleganta...o sa fie o amintire de neuitat!

Mihaela (30+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput