Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 30
Salina spune:
Buna, fetele. Eu sunt chioara de somn, desi am dormit 10 ore azi-noapte!!! Aseara am tras spaima naibii pt. ca mi s-a parut ca nu-mi misca bebelina cum trebuie, a miscat mai lenes pana la urma dar macar am putut adormi. Azi si-a revenit, e in forma. Revin mai incolo pt ca vreau sa-i scriu ceva Catalinei
. Acum nu am creierul prea limpede, o astept pe surioara mea sa treaca pe la mine, azi e ziua ei. Apropo, tuturor care-si sarbatoresc ziua azi LA MULTI ANI!!! In minte imi vine in special baietelul tau, Amaya
, sa-ti traiasca, sa cresca mare si sa-ti aduca bucurii maxime.
Pt Raluca: reteta de ficatei care nu sar niciodata prin bucatarie
: - intr-o cratita pun asa: ficateii spalati bine, apoi ceapa solzisori si morcov rondele (le pui dupa ochi, 1 ceapa si 2 morcovi sau cum iti place tie), sare, apa si ulei. Pun capacul si la foc mediu le las la inabusit cu capac. Iti dai si tu seama cand sunt gata, cam 45 min maxim. Mie imi plac la nebunie cu piure de cartofi sau mamaliguta. Pofta buna! Crede-ma, mai usor de atat nu cred ca se poate ![]()
SA AVETI TOATE O ZI FRUMOASA!!!!!
ALINA
35+
criss68 spune:
aelita, daca arsurile devin insuportabile, mai bine te duci la dr. Nu vreau sa te sperii, dar pot fi probleme, rar ce-i drept, peretele esofagian este destul de subtire. Ma bucur insa ca in dimineata aceasta esti mai bine.
marinar, te inteleg ca nu ai mai sunat. eram si eu curioasa.
bits, multumim pentru frumoasa ta poveste pe care ai relatat-o.
sraluca, eu pun capac la ficatei.
va pup, nu am timp sa mai stau acum, poate mai aveam de raspuns cuiva dar nu-mi amintesc
criss
32+ cu 
laura-popy spune:
LA MULTI ANI! Tuturor care isi sarbatoresc azi Andreele si Andreii!
Nu stiu daca intereseza pe cineva, dar m-am gandit sa va spun ca am fost la miniblu -in Plaza MAll si am cumparat carucior la super oferta.
( 4,5 mil - carucior0-3ani, scoica, geanta si husa ploaie) E aceeasi oferta de care vb zilele trecute, numai ca azi e ultima zi si mai aveau un singur carucior. Asa ca m-am gandit ca daca va intereseaza mai aveti timp pana diseara la 10 sa mergeti sa-l luati. Initial era la 6,5 mil, deci discountul mi s-a parut semnificativ.Am si un nr de tel daca va intereseaza : 0727.727.003
Va pup, sper ca nu m-am bagat si eu ca musca in lapte....
,29+
laura
ari-ela spune:
Buna fetelor .In primul rand LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR !!!!!!!!!!.
Aelita, zilele trecute am cerut eu sfatul vostru pt arsuri .Pe mine m-au luat noaptea si am crezut ca ma urc pe pereti .A doua zi am baut cred ca 2 litri de lapte si m-au mai lasat .Incearca si tu .Poate merge si la tine .
Acum vrem sa ne lauda, si noi putin : am reusit sa ne luam patut (este roz )iar ieri am fost la dr si am aflat ca avem 2100 grame .Ne-am si intors , desi nu am simtit nimic .Ce m-a ingrijorat putin a fost ca a avut pulsul 127 , iar eu stiem ca trebuie sa fie undeva la 140 .Dr mi-a spus sa fiu calma , ca bebelina este bine .M-am gandit ca poate dormea , era f linistita , ne-a salutat doar un pic cu manuta .In rest a fost cuminte .
S-a mai intamplat la careva ca bb sa aiba pulsul mai mic ?
33sapt 
gio spune:
quote:
Originally posted by roandre
N-am auzit pana acum de Partusisten. Eu de azi am inceput sa iau cate 3 nospa pe zi doar-doar s-o mai relaxa pietroiul asta de burta.
Ieri am umblat putin si am avut niste dureri de spate si inghinale de simteam ca nu ma mai pot misca de durere...groaznic a fost!
Azi vad ca e mai bine putin...pana acum s-a intarit doar de 2 ori burta...mare minune!
Hai ca scapam noi si de asta...dar eu sincer nu cred ca as mai avea curajul s-o mai iau de la capat cu o a treia sarcina...nici macar platita...hihihi
Mie nu mi-e frica de nastere, de perioada dupa cum imi e de perioada sarcinii.
Cat de mult imi doresc sa ma bucur de perioada asta tot nu pot...desi imi doresc enorm de mult bebelusul!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Aceleasi stari le am si eu; nici sa ma taie barbate-miu si alt copil nu mai fac; am ajuns sa cred ca sracina trecuta a fost parfum comparativ cu asta
Partusistenul s-a gasit si la noi acum 3-4 ani; acum l-am luat din Germania, este un tocolitic, un pic mai eificient decat Gynipralul, inclin eu sa cred.
Alinus, bebelusa mea se misca asa cum vor muschii ei
Pupici
31 +

George Anelin