Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 28
cristiana70 spune:
Fetili mele dragi, si mai ales mamicile, multumesc tuturor celor care si-au povestit experienta primelor nasteri. Ieri am fost la doctor, se pare ca pe fruntea mea scrie "cezariana", mai ales ca domnul bebe a gasit de cuvinta sa se intoarca in pelvina, adica cu funduletul in jos. In rest membranele si colul sunt ok, mi-a facut si control pe masa cand i-am spus de scurgerile alea, se pare ca nu e nimic grav. Bebicul e marisor, dar nu stiu cat cantareste, eventual ma uit pe listele statistice. Doctorul mi-a mai spus ca la varsta asta a sarcinii ar fi normal ca vaginul sa se ai relaxeze, la mine nici vorba, asa ca degeaba am eu bazin larg ca nu-mi foloseste la nimic, decat sa ma rupa si sa brodeze vreo doua ore, mai bine scapam cu ceza in jumatate de ora. Plus ca daca bebe ramane in aceeasi pozitie... bine ca trei luni a stat cu capul in jos. Sunt confuza, dar cel mai important lucru e sa-i fie bine lui putza mic.
ADELA, imi pare rau ca esti asa necajita, acum am inteles, ideea era ca prietena ta de la care ai primit patutul e gravida si ca-l dai inapoi ca sa-ti iei unul ca al MESSEI? Cat despre perdea, ce sa zic, eu mai nou ceea ce cumpar pun bine, ca al meu se isterizeaza mai nou, la ce ne trebuie aia, la ce ne trebuie aialalta? Bine ca ne trebuie la anul bomboane de pom, fiindca asa a decis draga de ma-sa, dar ce, piaptane, perii si unghiere nu avem destule? Cred ca am inceput sa ma satur 
!
ANDREILOR si ANDREELOR, le urez tuturora viata lunga si multa sanatate, LA MULTI ANI!
cristiana 29+
David Cristian
monu spune:
LA MULTI ANI ANDREELOR!!! SA AETI PARTE DE FERICIRE, SANATATE, BB-I SANATOSI SI SA FITI IUBITE.
Daconst si pe noi tot o data pe luna ne cheama dr la control. Si la Alexia a fost la fel
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
cristiana70 spune:
DANACONST, despre ce perna vorbiti voi, ca am lipsit de la tema asta, nu te supara pe mine.
AMAYA, cand termin cozonacul de la mama dau iama la Metro si iau unul din alea italiene, panettone, si alea sunt pufoase si parfumate, incearca!
cristiana 29+
David Cristian
Daconst spune:
Roandre,eu am mai spus ca in sapt 31 avem experiente mai ciudate.Deci tu termini 7 luni si teoretic bb ar putea sa se nasca.Incearca sa nu exagerezi deloc saptamana asta si cea care urmeaza si va fi bine.In luna a8a te vei simti minunat.
Alinatxa,abia asteptam pozele cu o mireasa fericita.Te inteleg la faza cu alcoolul ca eu doar la asta am poftit toata sarcina...mai ales la nunti sau chefuri unde am fost.
Lasa ca recuperam noi dupa...poate tragem o betie in Tm,cind vin in tara.![]()
Mihacarm,asa e cu masajul perineal,parca si mie mi-e cam frica.![]()
Doar ca nu trebuie sa te usture ci sa simti cum se inmoaie pielea acolo si se face mai elastica pentru nastere.
Cristiana,eu zic ca la tine mai are timp bb sa se intoarca...poate scapi totusi de cezariana!
Monu,sincer mi se pare tare ciudat ca va cheama asa rar.Nu vad explicatia,mai ales ca in ultima luna putem naste oricind.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 34+ 
Daconst spune:
Cristiana,vezi ca a dat Alinuk un link cu o pagina in urma,parca.Acolo o poti vedea.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 34+ 
Daconst spune:
quote:
Originally posted by monu
nici eu nu stiu de ce. poate sunt mai comozi?
Monu mami deAlexia Ioana
si![]()
Iulia Antonia
Sau poate din cauza banilor,sa fie???
Aici nu se platesc consultatile uzuale,doar daca vrei analize sau echo.
Dar sa-ti verifice colul si CTG-ul nu costa nimic.
Iar asta mi se pare important sa stii daca s-a scurtat colul sau daca ai contractii care sa anunte nasterea.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 34+

aelita spune:
mariana,".Pe masuta ne asteptau niste sandwichuri si 2 pahare cu suc.Ce mai, regim hotelier!Sotul a infulecat totul ca eu incepusem sa am niste dureri nasoale si n-as fi mincat nimic.Intre timp el a adormit "simpatic sotul tau !
Frumoasa povestea suedeza!
Messa " Deci clar, nu mai zic ca nasc in ianuarie, zic "plodez" in ianuarie De fapt cred ca e invers, de aici vine cuvantul "plod" CLAR"
deci acu' e inveeeeeeeers
33 centimetri circumferinta..hmmm..sa stiu si eu daca sunt bine caciulitele 
Stiti ce mi-a zis sotul ?SA INGHIT CACIULITZA! si eu ma uit mirata la el,si el zice: pai,da ca i-o fi frig,sa si-o puna pe cap deja!Deci,ce mai,s-a dus si el cu capul deja!
facem o echipa de dementi!
Criss " Clar: locul lui e pe hol, unde daca e cazul mai pune de o vanzare, de o afacere sau sta la cioace cu vreo asistenta tinerica, dispusa sa se hlizeasca crezand ca are succes la un barbat care le are pe toate (aparent, hi hi hi)!! "
altaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"practica cineva exercitii de pregatire a perineului pentru nastere naturala? Eu eram asa de hotarata sa le incep ca pana la urma nu am facut nimic!"
si eu tot asa pregatita eram si cred ca tot dinc auza asta nuam facut nici eu nimic
vad ca ati pus creme de aloe pt vergeturi ? dar planta,asa,nu e buna_???ca sa stiu daca o jumol!
catalina,la cezariana nu e pericol cu circulara !circulara e periculoasa la nastere naturala,si atunci DOAR cand medicul nu stie ca exista.daca stie ca are margelute,nu e nicicum pericol.iar la cezariana nici atat! la nastere naturala e altceva,ca el iese de acolo fortat,cu cordonul de gat,si pe drum se poate strange.pe cand la cezariana,e luat bebe de acolo,in timpce il vede. stai linistita,bine ca osa stii cand scapi!
alinuk,super perna!
roandre,au fost contratii,dar bine ca au trecut,ca e cam devreme!
anis cum se mai simte Ingrid?
ai grija si de tine,ca il ai si pe bebe in burtica,trebuie sa te odihnesti cumva!
Messa "Fetelor, ma uitam si eu asa, prin forum... la sectiunea de mamici - pai si-au intitulat subiectele copilutzi, prichindei, bucurii, nazdravani, piticlontzi, bebelushi, inimioare, cirese... eu propun, in cinstea noii etimologii descoperite, sa fim noi alea nebune si sa zicem topicului "Plozi de ianuarie-februarie 2007"
DAAAAAAAAAAAAAAAA!
Bits,ce te-ai mai chinuit si tu la prima nastere!
trebuia sa iizici ceva nesimtitului aluia cu "pai trebuie sa simti adevaratele dureri ale nasterii ca sa fii o mama buna!".daca nu atunci,ca aveai nevoie de el,la iesire,ii ziceam una printre dinti! ce scarbos !
ma bucur de dimineata,ca mai pot scrie,mai pot face una alta,ca apoi incep durerile-arsurile.
am ajuns sa iau cate trei pastile pe zi,si alea asa in dureri mari,cu rezistenta absoluta.nu stiu daca aveti idee,pt asa ceva e de mers la spital?ca mi_e sila,mai ales ca ma gandec ca nu au ce sa imi faca.nu mai pot sa mananc,mananc foarte putin,cred ca ams labit,ca orice inghit ma doare .deja e foarte iritat esofagul,probabil e deja rana din moment ce simt si la apa acum.dar cand ma apuca durerile alea mari,imi vine sa-mi bag pumnul in piept.deci nu mai sunt arsuri,alea cu flacari pe gat,alea s-au dus de mult,erau floare la ureche.acum sunt niste usturimi de ma tavalesc.
in afara de pastilele alea rennie,dicarbocalm banuiesc ca altceva nu iti dau..Nu stiu,auzisem ca daca ai dureri acute sa mergi la ei,dar si ei ce sa imi faca in stadiul asta??
si nici nu stiu und e sama duc.la medicul de familie,stiti cum e,se uita precum curca -n craci..la ginecolog trebuie sa iau programare.la urgente mi-e sila..
35+