Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt inca la Breaza, si sunt f suparata Ingrid de ieri a facut diaee si febra toata noaptea 40- 41 chiar..am innebunit...acum e febra sub control..dar seara face ravagii.A si varsat..se pare ca daca continua asa , e caz de internare, nici nu vreau sa ma gandesc...sunt in luna a 8-a Doamne...n-am dormit..am burta ca o piatra ...imi vine sa plang non stop...

Scriu mai incolo ca acum im fuge tastaura..

AniS 32+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

mi-a dat tratament: o saptamana de gynipral, aspenter (pana cu 2 sapt inainte de nastere) si zinnat (5 zile, asta pt proteina c reactiva, ca cica e o inflamatie pe undeva). sincera sa fiu, am unele dubii cu privire la zinnat asta dar cred ca o sa il iau pana la urma. si nici cu aspenter nu ma inpac, pe asta chiar nu cred ca il voi lua... nu-i vorba, am incredere in medicul meu dar eu am o prob cu medicamentele ...

28+

Helenutza, grija mare cu aspenter, nu prea se da dupa sapt 28, eu stiam ca e interzisa. chiar era in spital o tipa cu sindrom antifosfolipidic descoperit dupa 28 s si nu a mai putut lua aspenter pt ca nu se mai da in trim 3.

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Anis imi pare rau. Sper sa treceti cu bine peste incercarea asta.

Gio ai aparut!!! Ma bucur tare...nu mai auzisem nimic de tine de ceva vreme. Cum mai esti?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna

Oana, La Multi ani !!!!
mersi de intrebare, eu sunt bine; am mai scris de vreo doua ori dupa ce am iesit din spital. Pe scurt, m-am internat cu col de 2 cm, deschis la interior de 1 cm si jumatate si deschis si la ext, permeabil la index bla bla, ca atare m-au tinut pe perfuzii vreo 8 zile, apoi am descoperit o alta infectiei tra la la...cerclaj pe un asa col nu s-a riscat nimeni sa faca si tot asa. plus consemnarea de stat la pat; intelegi tu f bine cum nu mai trebuie explicatii....

Roandre, ma regasesc f tare in simptomele pe care le descrii tu. Pt contractii eu iau Partusisten dar iau zilnic una la opt ore si de-abia le tin in frau asa. NUmai ca mi se termina si daca nu oe fac rost iar (ca la noi nu se gasesc) habar n-am ce fac. Cat despre durerile inghinale, le urasc.

Bagajul la mine e facut un sfert; dar am lama in el. in rest n-am avut timp de cumparaturi si alte chestii.

Mai scriu, cand apuc; sa nu ne uitati si pe noi.
Va pup

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Buna fetelor, nu am mai avut deloc timp sa scriu, m-am enervat in continuu cu serviciul!

Oana , fata draga, vin si eu sa-ti urez , sa fii sanatoasa si tu si BB si familia! Iti doresc o zi minunata!

Anis, imi pare rau ca Ingrid nu e bine, nu o poti interna la Elias ca sa fii si tu sub supraveghere? Ma rog sa fie bine!

Cristiana, cum mai esti? Imi pare rau ca ai avut o perioada de c...t, si eu la fel

Aventura 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Oana,iti mai spun o data azi,oficial:La multi ani!

Anis,imi pare rau ca treci prin asta...ai grija de tine!

Criss,iti dai seama ca prajituri nu refuz de la nimeni...asa ca menajeaza-te pina la sarbatori sa poti face cit mai multeee...

Messo,te-ai molipsit de la sor-ta Liuda?
Pai se poate?Hai ca nu-i chiar asa rau...un pic mai avem si scapam.

Ivona,si eu sunt cu hemoroizi...si la fel am tras sperietura,pina m-am prins ca sangele e de pe alta gaura.
Remedii nu prea stiu,asa ca ma chinui cum pot.

Apropos de clisma hai sa va spun ca aici nu sunt supozitoare cu glicerina sau ceva care sa pot lua pentru constipatie...ci doar niste tuburi mici cu ceva solutie care se cheama Microclisma.Deci azi am inceput sa experimentez cu ele si chiar mi-e bine.
Deci daca ar fi sa-mi faca si la nastere,n-as avea nicio treaba.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna burticute!

Oana, La Multi Ani !!

Iti doresc multa sanatate, noroc, bucurii si numai reusite ! Si sa ai parte de un bebel sanatos care sa te implineasca!
Fetelor, pe mine aseara m-a durut undeva chiar in dreapta buricului. Nici nu puteam sa stau intinsa pe partea dreapta, doar pe stanga. Cum atingeam cu mana acolo, usor, cum simteam durerea... Ce sa fie?
Sa fi fost bebe care presa pe ceva organe interne? Astazi vad ca nu ma mai doare.... dar m-am speriat putin.

Ma bucur sa citesc vesti bune pe forum... cat despre dulciuri, ufff, nu-mi amintiti, nu exista zi in care sa nu dau iama printre dulciuri... ba o bombonica, ba o cioco, parca numai la asta ma gandesc. Nu-i de mirare ca am ajuns cam rotunjoara.

,
Cristina
s28,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna fetelor!
O stiu pe Flavia de la subiectul dedicat mamicilor cu gemeni. Vreau sa va intreb daca mai stiti ceva de ea si de fetitele ei. Va rog mult, daca una din voi are numarul ei de telefon, scrieti si mie un PM. Multumesc mult. Sanatate si sarcina usoara va doresc!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Oana LA MULTI ANI, sanatate si multa bucurie, fie ca tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca;

Marinar vreau sa spun ca m-a amuzat rasul "bebelusului" teribil de tare, e super...

Anis insanatosire grabnica fetitei; stiu ca e greu acum...dar o sa treci si peste asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

ajutoooor!!!!
Imi curge sange din nas.Asa, dintr-o data.
stiu ca asta are ceva legatura cu tensiunea. Doctorita mea nu imi raspunde la telefon. Nu e prima oara cand mi se intampla, dar acu'stau cu toata cutia de servetele in brate.
pls, help
nu-i asa ca de fapt nu este grav?
Shine

Mergi la inceput