Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
danymamic spune:
salut burtici
Am revenit dupa o zi de alergat la banca, ecograf si doctor. Decat sa alerg asa o zi intreaga mai bine ma lasi sa stau 10 ore pe scaun.
Oana La multi ani
si bb sanatos, mancacios si ascultatator.
Multumesc frumos tuturor celor care mi-au raspuns la problema
.
Ieri am fost la eco si mi-am vazut bb-lina. Are 2450g sie ste fff grasuta. Este o frumusete. doctorul m-a rugat sa-i maresc si lui poza de la eco sa o puna la panou.In rest fata se dezvolta normal (este doar cu cateva zile mai mare). singura problema este ca s-a scurtat colul de la 40 la 27 iau OI inchis. Este bine ca nu mi-a interzis sa mai vin la servici ca acasa as fi innebunit.
Referifor la infectia urinara mi-a dat sa iau Zinnat 7 zile cate 2/zi si uricol iar dupa o saptamana sa repet urocultura. Desi eu m-am gandit sa o repet la un alt laborator doctorul a insistat sa o repet la acelasi laborator. Nu am inteles de ce.
Hai ca ma intorc sa recuperez din citit (am fost cam puturoasa). ![]()
roandre spune:
LA MULTI ANI Oana, sa ai parte de multa santate, bucurii si impliniri iar nasterea sa fie o experienta placuta de care sa-ti amintesti tot timpul cu drag si bebele sa fie sanatos si mancacios!
Utile pt burtici, viitoare mamici
adela2006 spune:
cristiana
eu voi face vaccinul antitetanos nu si pe cel antigripal ( imi si curge nasul mai tusesc putin si nu vreau sa fac acum vreo forma de gripa ; e bine sa fi perfect sanatoasa cand faci antigripalul )
NU AM LUAT PATUTUL 
![]()
si nu cred ca il mai luam nici pe ala nici altul cel putin deocamdata prietena nu e gravida ca tocmai i-a venit asa ca raman tot cu patutul ala 

; cand a ajuns scumpul meu sot acasa a facut infarct cand a vazut perdeaua mea cu winnie the pooh dar nu ptr ca era sa-mi rup eu gatu sa o pun sus sa o vada el mai bine ci ptr ca am cumparat-o 
marinar spune:
fete felicitari pt bebeii grasuni si sanatosi, sa o tina tot asa.
si acum ceva sa va binedispuna
http://www.220.ro/stuff/Un_bebelus_care_te_innebuneste.htm
Marina
32+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
LEVI spune:
Desi eu intru mai rar, vreau azi sa ii urez LA MUTI ANI!,Oanei,sa aiba un bebe sabatos,frumos,mancacios si cuminte.
Noi suntem bine,am terminat cu serviciul si stam acasica .Ma bate si pe mine gandul sa merg la Baby-Expo la Brasov ,dar mi-e frica sa nu ma afecteze drumul si statul in picioare.Om vedea atunci daca ma simt in stare sau nu.In caz ca ma hotarasc sa merg,stie cineva sa-mi explice unde e Sala Sporturilor?
Luminita
27+ 
si
Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
loremunteanu spune:
Marina, super bebelusul!

Loredana
30+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
oana_bucur spune:
Kateryna, Messa, Alinatxa, Salina, Mcbeal, Cristiana, Ylilimic, Helenutza, Monu, Alinus25, Catalina, Adela, Amaya, Maryela, Loremunteanu,Marinar, Danymamic, Roandre, Levi va mu;ltumesc mult. Sunt frumoase urarile de mi le-ati facut...sa dea Dumnezeu sa aveti gura aurita.
Messa m-ai amuzat copios...stiu ca nu asta a fost intentia ta dar multumesc ptr un ras bun de dimineata
Criss sa stii ca partea asta cu "prezenta sotului in sala de nastere micsoreaza abuzurile asistentelor si infirmierelor" este un lucru pe care chiar doctorelul meu mi l-a spus. Doctorelul meu cel dragutz si atent...cam aglomerat insa...dar ce sa-i faci!?
Amaya ma bucur ca ai aparut. Sa stii ca nici nu ma gandeam la prezenta sotului in sala in cazul unei cezariene...doar la nastere naturala.
Levi ar trebui sa si merite expozitia ca sa vii pana aici...de obicei expozitiile din brasov sunt cam anemice...o sa merg si eu pe sambata cred. Expozitia dureaza de luni pana duminica inclusiv. Nu as vrea sa te incurc dar daca ajung sambata as putea sa-ti transmit cam ce standuri gasesti si ce produse...asta in functie de ceea ce te-ar interesa...asta ca sa vezi daca are rost sa faci drumul duminica... Dar cum am spus, nu as vrea sa te incurc caci stii ca planul de acasa nu prea se potriveste cu cel din targ. Sala sporturilor este la o distanta mica fata de gara. Cum vii tu din Campina, la exact semaforul de intrare in oras din fata primelor blocuri (atentie nu cele din Darste ci cele din bv efectiv) o iei la dreapta si tii directia destul de mult...si p[tr ca apar totusi multe intersectii si mi-e greu sa ti le spun acum...tii drumul de gara (nu stiu daca nu este cumva marcat...daca nu intrebatul)...si undeva inainte de gara este sala.
Daca te hotarasti...sa-mi zici si incerc sa-ti mai dau niste explicatii suplimentare pe PM maine poimaine.
Ar trebui sa pap si eu ceva...apoi dus si aranjat caci e sarbatoare...iesim din casa azi desi e in timpul saptamanii (chiar e sarbatoare!)...si mergem la scoala de mamici.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
oana_bucur spune:
Ete, ca am inceput sa vorbesc la plural far sa-mi dau seama...hehehe...
Fetelor cred ca am pierdut o reteta data de Ivona...ceva dulce...in paginile de nu am apucat sa le citesc. Poate cineva sa mi-o trimita caci strang toate retetele pe care le puneti aici...ptr zile mai bune cand voi si gati.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
LEVI spune:
Oana,eu am fost la cel din Bucuresti in octombrie,ma interesau carucioarele de gemeni si am vazut unul fain,la pret bun, de la Graco,dar mi s-a parut atunci prea devreme sa-l iau.Erau si hainute de calitate si la preturi bune.N-am cumparat insa nimic,doar m-am uitat.Am considerat ca e prea devreme.
Daca zici ca e cam anemica,nu stiu daca sa mai vin sau nu.Ma mai gandesc.Oricum,parca n-as cumpara caruciorul nici acum(decat daca vad ceva sa-mi ia ochii).
Cand am nascut-o pe Daria,de la 7 luni aveam totul cumparat:carut,patut,hainute.Acum m-am prostit:mi-e frica.
Multumesc pt detaliile cu Sala Sporturilor.Cred ca ne descurcam acum sa ajungem(daca ne hotaram).Eu am facut facultatea in Sibiu si stiu cat de cat Brasovul,dar am intrebat pt ca nu aveam nici cea mai vaga idee pe unde sa caut Sala Sporturilor.
Luminita
27+ 
si
Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
oana_bucur spune:
Levi in cascatzimea mea nici nu am vazut ca esti cu gemenei...felicitari!...mi-e drag tare de cele cu gemenei...
Am sa ma uit la carucioare ptr gemeni si despre hainutze iti transmit ceva de materiale, culori si preturi...
Chiar nu ma astept sa fie ceva macar o patrime din babyexpo de la bucuresti...ar fi o noutate sa fie multe standuri ca sa ai intr-adevar ce vedea si ce alege...
Dar cine stie...poate se intampla sa inceapa si in brasov expozitiile serioase (eu vorbesc din perspectiva celorlalte expozitii din brasov...de craciun, de textile etc).
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+