LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fee spune:

madau, pai daca le trimite zau ca nu am idee , eu nu le-a trimis nimic al mei am citit undeva ( pe forum cred ca subiectul era despre comenzile date in afara tarii si pt livrare erau taxele vamale )
O idee (daca nu vrei sa astepti) , cand trimite coletul si completeaza foia sa scrie ca este cadou ( sa nu uite sa taie etichetele ) .Alina , tu ce parere ai ?

Catutza , pt coq au vin:

faina
sare, piper,2foi de dafin, patrunjel, ulei,suc de rosii
2kg de bucati de pui
cuburi de Lard ( un fel de jambon afumat)
12 cepi mici ( sunt mici , mici),2 catei de usturoi
2pahare de vin, 2 lg de coniac
2pahare de bouillon de pasare ( apa cu cub maggi )
50g ciuperci intregi mici

puiul se da prin faina (in care adaugi sare si piper)si se prajeste in ulei ( rapid cat sa se prajeasca usor pielea) si apoi se scoate pe hartie absorbanta

ceapa,lardul si usturoiul (taiat in bucatele mici) se pun in ulei ( 1 lg) , pana cand ceapa a inceput sa capete culoarea galbena( amestecand tot timpul)

adaugam peste ceapa :puiul, coniacul(eu nu pun),vinul , apa cu cubul de pasare,foiele de dafin,patrunjelul si sucul de rosii.Dam in clocot si apoi fiert incet timp de 30min fara capac

adaugam ciupercile si lasam inca 10min.

Pofta buna ! Eu il servesc cu cativa cartofi fierti.

EDIT : vin rosu de o calitate superiora iar cartofii taiati in cuburi mari

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74
.....
Camelia si cu cine semeni?

...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Feli,parca Kim Besinger 73% Cum sa nu ! Si mai erau dar nu-mi mai aduc aminte, ... Lui Laur i-a iesti vreo 72% Rudy Giuliani (apoi Balak s.a.)

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am trimis si io poza la asemanarea cu vedete, ca m-ati facut curioasa. in principiu nu-mi place sa seman cu nimeni, dar mama si colegele de job se jura , fara sa fie intrebate in acest sens, ca seman cu uma thurman. vad ca proceseaza greu programelul, dk nu-mi spune ca seman cu uma thurman il bag undeva..
astept...
oof, imi cere e-mail si date, oare de ce nu ma mir...
ha, ha, ha, sorry, no faces were detected!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

quote:
Originally posted by felicia74
.....
Camelia si cu cine semeni?

...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Feli,parca Kim Besinger 73% Cum sa nu ! Si mai erau dar nu-mi mai aduc aminte, ... Lui Laur i-a iesti vreo 72% Rudy Giuliani (apoi Balak s.a.)

ziceti-mi si mie despre ce vb

Cami mami & Daria
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ela daduse Feli un link cu "cu ce vedeta semeni"...incearca si tu www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php" target="_blank">aici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumesc mult Anda, cred ca o sa-i spun cat mai pe ocolite dar o sa-i spun, ca pana la urma ii va fi bine,. Mai am o intrebare la tine : i-ti poti schimba destinul? Adica iau de ex cazul prietenei mele: ea sa zicem ca va sti ca in urmatoare perioada orice relatie nu va avea viitor, daca pur si simplu nu se implica in nicio relatie si deci nu va suferi, si va astepta pana in vara lui 2008 cand lucrurile vor incepe sa fie "pe roze", nu inseamna ca-si schimba destinul? (sper sa intelegi ce debitez eu aici).

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetelor eu seman cu Hunter Tylo ,cred ca-i stricat sistemu' ,aia-i frumoasa de moare lumea ,deci e wrong !!:))))

Am mai pus o poza si cica seman cu Jean Harlow,deci e vrajeala ,la fiecare poza seman cu atcineva ,nu ma mai joc!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Madau , dar de ce nu astepti soldurile din ianuarie ?Sun lucruri la 70%reducere si de calitate .Eu asa fac cand cumpar pentru nepoatele mele si in plus pentru fetite sunt mult mai multe decat pentru baieti .Dacre vrei pot sa iti recomand niste magazine si banuiesc ca si Alina la fel.

Noapte buna , eu ma duc la citit

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, Lavi si celelate fete care ganditzi la fel ... SUNT TOTAL DE ACORD! Copilul trebuie sa doarma in patutzul lui ... si m-am luptat luni de zile. Noi/ u nu dorm in camera cu Dariuca de la 3 luni (ale ei )! Treaba e ca pana acum 1 luna dormea, mai fetelor in patutzul ei chiar si noaptea intreaga snur, insa de o luna zici ca aluat-o rzna, se trezeste in maxim 2-3 ore dupa ce adoarme si eu am incercat aproape toate modalitatzile de a o adormi si nu-mi iese, urla pana se invineteste si nu mai poate respira, si nu vrea in patutz si pace! Pur si simplu nu-mi dau seama daca e de alint, sau de durere (de dintzi sau altceva)! Acum de 3-4 nopti doarme singura in patul mare din dormitor cu perne si toate alea pe langa ea, cu o patura mai groasa pusa pe jos si, dupa cum va spuneam doarme de la 21:00 la 6:00 ! Acum ce sa fac ... De aceea am si postat mesajul anterior referitor la aceasta problema!
Treaba e ca jobul meu devine din ce in ce mai stresant si am nevoie de odihna, pentru ca altfel !

Noapte buna tuturor si !
Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am fugit la nani ,va poop si somn usor!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput