LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uf Fee la faza cu reducerile nu prea sunt un bun exemplu, imi place sa caut mereu "marea afacere" dar nu prea imi iese .
Cat despre taxe postale, recunosc ca nu am trimis pachete, dar de fiecare data cand am fost in Ro aveam cadouri ambalate si nu mi-au cerut niciodata nimic sa justific.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ia sa ne laudam: www.dropshots.com/day.php?userid=121171&cdate=20061127&ctime=125004" target="_blank">mancam singurele

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, ia uitazi un inceput de "grimasa" facuta de Daria (asa cum va povesteam eu ca face!)! Din pacate film nu am insa cu prima ocazie pun si d-ala!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Fetele, ia bagatzi un ochi pe poza asta... ce-i drept nu este foarte relevanta, insa acele "crize" cum le diagnostica dr. mea de la Buzau asa incep, ganditiva ca de la asa ceva se accentueaza binisor daca nu o bagi in seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor si noi dormim la noi in patutz. Niciodata nu am dormit cu el in pat decat cu o exceptie cand am fost la sora'mea la Bv si nu aveam incotro ca ne-a fost lene sa caram si tzarcul. Dar...la noi dormitul cu noi in pat nu exista ca varianta. Daca face figuri la nani...in cel mai rau caz il plimba ta'su prin camera in brate dar...asat o data la tz luni ca...se invatza. Noi seara ne bem lapticul la mami in brate ca imi e drag rau si apoi il pun in patutul lui unde se mai coieste pana adoarme. Il invelesc si gata. Asa procedam si la pranz. Pana acuma a functionat! Nu zic ca am avut si noi seri de fitze si figuri dar....au trecut si am insistat cu dormitul in patutul lui chiar daca facea urat.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor si noi dormim la noi in patutz. Niciodata nu am dormit cu el in pat decat cu o exceptie cand am fost la sora'mea la Bv si nu aveam incotro ca ne-a fost lene sa caram si tzarcul. Dar...la noi dormitul cu noi in pat nu exista ca varianta. Daca face figuri la nani...in cel mai rau caz il plimba ta'su prin camera in brate dar...asat o data la tz luni ca...se invatza. Noi seara ne bem lapticul la mami in brate ca imi e drag rau si apoi il pun in patutul lui unde se mai coieste pana adoarme. Il invelesc si gata. Asa procedam si la pranz. Pana acuma a functionat! Nu zic ca am avut si noi seri de fitze si figuri dar....au trecut si am insistat cu dormitul in patutul lui chiar daca facea urat.

14.11.2005

Uf, ce te invidiez pe tine si pe altele care reusiti sa faceti asa! Si Stefanel al tau mai e si mancacios!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Heloo si pe seara!

Lavi- hi hi hi si io tot de-ala hauck i-am luat, cu aceeasi remarca la tati: "ia uite, e de firma"Noi inca nu ne-am dat in tren electric si voi avea grija sa nu s eintample prea curand, ca suficiente imi sunt urletele cauzate de aparitia si de fapt disparitia tricicletelor, respectiv plecatul de la leagane si faptul ca nu o mai pot da la infinit in topogan.

Dordia- crd ca asa o sa fac pana la urma. Cu mentiunea ca la noi Sarah poate sta nemancata si toata ziua ca nu o doare capu'. Da' cine stie, poate merge dupa metoda asta. Numai ca asa de tare s-a acutizat treaba de cand nu-i mai blendaruiesc, ca de atuncea nu prea poate inghitit si le tot tine in gura. daca i-as da blenderuit ar manca mai bine, dar deh, incerc sa evoluam.

Negara-

quote:
Cand vezi ca nu-ti mananca plodul esti in stare sa faci si ca indienii numai sa-ti ma ia o lingurita de mancare in plus pe langa alea 2-3 inghitite.
Ooooof cat de naspa si totusi de valabil este si la noi....

Anda- e clara treaba....ti-am zis io acum cateva zile. Tu vrei sa-mi trezesti copilul dupa strategia: scoti o de-asta de-a ta gen "cam tarziu in clubul hamsterilor" si "facem o chestie in grup: s-a sinucis un grup de mamici d enov-dec" si pe mine ma apuca rasul isteric in noapte...

Madau- pai sarah intre mese nu papa NIMIK - io nu-s pe principiul ia un biscuite-grisina-taetelo-sticks. Nu, nene, masa e masa. Numa ca din pacate la noi nici masa NU e masa.

quote:
Pe mine ma mai enerveaza ca toti ma iau la pertu, incepand cu administratorul blocului si terminand cu piatistele si vanzatoarele la magazin.

SI PE MINE MA SCOATE DIN MINTI PUR SI SIMPLU CHESTIA ASTA!!!!![EMOTICON ISTERIC]

E clar, a venit Adila, ma duc sa-l furajez si revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Camelia sincer....am cu ce ma lauda...si sunt taaare mandra de fi'miu. Cand ma uit la el mi se umple inima de bucurie si de....fericire. Multumesc lui D-zeu pt un copil asa minunat si va doresc si voua tuturor sa aveti copii asa ca al meu!!!

Si totusi....al meu Stefan nu mananca singur ca Amalia. Felicitari Amalia! Esti o dulce!!!

Dar...o sa o facem si pe asta la timpul ei!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Noki daca atunci cand incepe sa faca figuri te faci ca te superi pe ea si pleci cu papa...pana la urma se va da pe brazda daca vede ca nu mai capata altceva. De foame-de nefoame ...va manca. Si pt linistea ta...incearca sa i le pasezi cu furculitza ca iese mai mare ca la blender sau...daca nu vrea neblendaruit...atunci eu zic sa ii dai blendaruit si sa mai incerci figura peste o alta saptamana...poate ai mai mult succes. Eu am fost intotdeauna impotriva jocurilor la masa sau a orcarei distractii. Am insistat si mi-a iesit ca atunci cand mancam sa mancam, atunci cand e de nani..facem nani si cand e de joaca ne jucam. Dar....la mine a functionat si....sunt taaare fericita.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hop si noi!

Am fost si eu aseara la cora, exact ca si noki, tare dezamagita am ramas.JUcarii scumpe, iar alea mai ieftine erau jalnice...ce ma asteptam eu sa gasesc si ce am gasit e total diferit.
Am achizitionat una bucata pian, cu foarte multe butoane si clapete, de care vad ca pentru moment ma bucr eu nu fii-mea...nu stiu ce are ca atunci cand il vede se urca pe el si incepe sa sara a nervi, cred ca e prea galagios pentru ea, da nu-i bai ca pofta vine manacand, il va vrea ea candva.

noki, cum arata acel carut ca io nu am vazut asa ceva.LA ce pret?
Draga mea, te cred ca nu mai ai nervi in problema mesei ins aceva trebuie sa fie.Daca ii dai la 4-5 ore sa pape, nu e mai bine?tu cum o simti ca nu ii este foame sau ca nu ii place?Doctorul ce zice?

anda sa stii ca nu e deloc gresit ca a invatat sa spuna nu, e o mare realizare.Desi e mic are si el pareri, faptul ca ceva nu ii place si iti poate spune acest lucru, e fantastic.Stiu ca la voi servitul mesei e crima si pedeapsa( si tare te sustin, asta pentru ca am vazut ce efort depui) insa e important sa comunicam cu ei chiar daca incepem prin negatii.
Ai incercat sa ii pui in legumne niste piure de dovleac?( e dulce si pe placul lor)

madutza, nu am inteles de ce te ameteste atit doctorita ta, parca spuneai in trecut de infanrix, acum aud de pentaxim( in final sunt una si aceeasi treaba, difera doar producatorul).Si mie mi-a fost recomandata vaccinarea in aceeasi zi cu cele doua( infanrix si priorix), insa am luat decizia sa las o luna distanta.La un an am facut infanrix si luna ce vine o sa ii fac si priorix.Si pe prospect spune ca e ok, insa sa difere locul de inoculare.
VEzi ca cei de la grigorescu au schimbat numerele de telefon, un ortoped bun este si la budimex-Dr.Bratu. Succes si sa auzim de bine.

cami eu nici nu vreau sa aud de dormit cu mine in pat,si m-am luptat pentru asta.O adorm in patul mare si apoi tup la ea in patut
Stau si ma gandesc oare de ce ii place in patul mare mai mult decat in patutul ei, ce saltea ai la patutul mic?Si sa stii ca mai exista posibilitate sa ii fie frica de intuneric sau sa ii fie frig. iti tin pumnii sa se rezolve curand.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Ce dulce e Amalia !Si cum mananca ea singurica si fara bavetica si in plus nu are DELOC mancare pe ea !Mai Alina, ai fata mare !Am meu pana sa bage ceva in gura avea castronul in cap si era plin de manacare peste tot mai putin in gura !

Dar cum zicea si Dordia , le-o face el mai tarziu ca are timp.

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput