LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
roxi, merci de sustinere. Sau Nichita iti multumeste de sustinere stii,acum imi pare foarte amuzant cand da din cap "nu-nu", pentru ca o face extrem, adik suceste gatul la maxim stanga-dreapta de cateva ori, plus ca zambeste in timp ce face asta, oricat de tragica ar fi situatia in care se afla, adik ultimele linguritze din piure sau alte situatii de 911 pentru el... ceea ce e distractiv, iti dai seama, dar tare imi e frica, dupa cat de repede a invatat, ca al meu o sa fie primul de pe topic care intra cu succes in categoria "l-a luat pe nu in brate"...
oricum, ce-ai vazut tu in parc e floare la ureche, era pe 4 mese, cand mananca mai bine, cand eram pe 5 mese, atunci sa ne fi vazut, eram ca0n filmele cu razboiul rece...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Anda- perfect de acor du c tine cu teoria dormitului in patutul de bb. Mai nasol e cu practica la ploduletii care deja s-au deprins rau.
Alinush- io nu o mai tin incaltata. Dar peste strampi ii mai dau o pereche de sosete groase, ca ea misuna si pe gresie.
Wooow, suuuuper scumpa Amaliuca cum papa ea singurica. Pai sarah ar fi aruncat castronul cat colo pe jos, numai sa scape de el...
Vreau si io copil mancaciooooooooos!
Roxi- e de-ala d eimpins, clasic, numai ca nu e chinezesc, ci e facut de Hauck, firma care face carucoare normale, de bb-i adevarati.
Cu mancarea e asa: ii place, ia 5-6 guri de placere - asta la pranz, ca la fructe e scandal de la inceput - apoi incep fitzele, incepe stadiul de hamster, in care isi depoziteaza frumusel mancarea in gura si nu vrea sa mai deschida gura. Dar gustul clar ii place.
Ma intrebam daca nu e de la ne-blenderait, dar nu cred. De fapt, asa a inceput, numai ca acuma bandita a invatat treaba si face asa si cu fructele de dimineatza, pe care io le blenderuiesc.
Iar intre mese, avem de la 10.30 pana pe la 15.30, deci 5 ore. Si tot cu scandal e...
Am uitat sa va zic: azi am fost semi-drum la mama pe jos azi. Adica retsul am luat tramvaiul si spre maaaaaaaaaaarea mea surprindere multi barbati mi-au sarit in ajutor si au ridicat caruciorul cu Titi cu tot. E prima oara ca merg cu caruciorul, am mai fost odata cu ea, dar era in marsupiu si a fost cuminte. Acuma la fel de cuminte a fost, numai ca procedural e mai complicat. Dar ne-am descurcat.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Fee, multumesc de reteta, am salvat-o si sper sa o fac curand ca nu mi se pare complicata deloc,
Anda, am vb cu prietena mea, i-ti multumeste mult de tot.A reactionat mai bine decat ma asteptam.
Ina , am vazut pozele de la turta, foarte frumoase! Ii statea foarte bine in costumasul rosu!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
mimi_dumy spune:
Hello,
Lavi , am ca DPN data de 25.06.2007.
Noki,de ce nu incerci sa treci la 4 mese pe zi, la fel facea si pitica mea cu mancarea cand eram la 5 mese. Am renuntat la masa de fructe de dimineata si acum baloteaza la greu pranzul.
Uite programul nostru :
6-7 - 200 ml lapte
10 - o gustare (1 felie paine cu unt,cascaval,almette,cas,rosie)
13.30 - pranzul
17.30 - o zi iaurt, o zi fructe
21.30 - 260 ml lapte + 2 ling cereale
Ina, e frumusica foc Rachel, mi-au placut mult de tot aranjamentele si masa cu bunatati (ce bine aratau). Ce a ales de pe tava ?(nu am putut sa-mi dau seama bine din poze). Ai grija de tine si de "samburel". Si pe mine ma cam doare burta de la atata ridicat de plod in brate.
Bb_alinus,ce frumos mananca Amalia, e o adevarata domnisoara.
Madutza, am vazut si eu in carrefour tricicleta pe care ai luat-o tu, dar nu era nici una desfacuta si nu stiam ce ii poate pielea, spune-mi si mie : este usor de condus de catre parinte?, adica poti sa manevrezi si ghidonul, sau e fix.
Si noi trebuie sa ajungem la un ortoped, ne-a zis dr ca pitica calca cu piciorul stang in exterior, ne-a dat trimitere la gr. alexandrescu, am fost dar nu am stat ca era omor acolo, plus ca erau o gramada de copilasi bolnaviori.
Despre dormitul in pat cu noi, eu o adorm in brate sau in pat langa mine si apoi o pun la ea in patut pana la bibele de dimineata cand o iau cu mine in pat ca sa dorm si eu mai mult dimineata,daca nu o iau se trezeste dupa ce bea bibele, asa mai doarme pana la 9.30.
Felicitari piticilor plimbareti.
Va pupam.
Mimi 10+ & Daria (4 nov 2005)
patriciaR spune:
Buna mamici,
Am vazut ca vorbiti de mofturile micutilor la mincare.
Anastasia face si ea mofturi.
Uneori chiar e greu cu ea; stiu ca ii este foame o vad ca se bucura cand vin cu mincarea si deschide gurita si imediat culeg de pe jos..., mincare care alta data o minca.
Noi avem 3-4 mese, dar depinde de toane:
dimineata la 6-7- 250 ml de lapte,
apoi 10-11-fructe sau iaurt, sau brinzica cu fructe,
apoi la 2-3 prinzul cand ii dau piureuri de legume cu carnita si laptele,
dupa amiaza pe la 5 -suc de portocale si
seara ceva usor, depinde ce mincam si noi( dar seara e mai mult cu gustatul) ..si la culcare 250 ml de lapte.
Dar la mincarea solida cateva lingurite si cam atat...doar la prinz uneori mananca mai bine.
Am vazut ca daca o las mai mult timp intre gustarea de la 10-11 si masa de prinz mananca mai bine.
Am zis ca o las, nu vreau sa o fortez...cand o sa-i fie foame cere...nu stau ei copii nemincati.
Fetelor pe voi nu va supara spatele?
Eu am o durere de spate undeva la mijloc pe coloana..de altfel am fost si la doctor..inca nu stiu exact ce poate fi, voi avea o radio in decembrie si voi afla, dar uneori e chiar suparatoare rau durerea, mai ales cand sunt foarte obosita, de ex. stau mult in picioare sau o tin mult in brate pe fetita, sau merg mult pe jos, nu stiu e cumplita durerea si incepe ca o arsura fix pe coloana si se termina cu durerea care persista.
Daca ma asez pe un plan tare e mai bine abia astept sa merg la radio sa vedem ce si cum.
Sa se fi intamplat ceva in perioada de sarcina?
Toate cele bune!
La multi ani bebelusilor care au facut un anisor!
Multe realizari si bucurii sa aduceti parintilor!
meems spune:
Salutari si de la noi! Abia am ajuns la zi cu cititul si... acum nu mai stiu ce vroiam sa zic
Multumim tuturor celor care s-au gandit la noi. Suntem putintel mai bine, dar tot nu ne-a trecut de tot. Tare mi-e teama ca Rianna a luat de la mine ceva ca de cateva zile tuseste (rar, dar totusi...) si cand plange mai tare se simte ca e ragusita. Plus ca aseara iarasi a vomat... Asa ca azi am sunat la spital si maine am programare s-o vada pediatra. Sper sa nu fie nimic grav. Ea e vesela altfel (ma rog, in masura in care gingiile umflate ii dau voie), e activa, nu are febra, dar mai bine totusi s-o vada dr.
Ma duc sa vad si eu pozele Rachelinei si daca mai imi amintesc ce am vrut sa mai raspund pe-aici, o sa revin.
meems spune:
Na, hai ca incep sa-mi amintesc...
Anda, ai dreptate cu picioarele fiica-mii! Chiar le are destul de lungi. La bluze poarta marimea de 12 luni, pe cand la pantaloni a trecut de mult la 12-18 luni (si ea nu are nici macar 12 implinite inca...).
Feli, muntii aia stancosi sunt in Sedona, in Arizona, aproape de unde locuiesc parintii mei. Sunt, intr-adevar, superbi!
dienutagraviduta spune:
neata !
noi cu dormitul am ajuns la performanta de a-l lasa sa adoarma singur seara; ii dau lapticul la mine in dormitor, pe urma il pun in patut si il invelesc si il pup si pa ! ... ma duc.
dar avem grija sa nu facem zgomot pe urma; el se mai suceste (sau nu), si pe urma se culca; il aud in interfon; noaptea nu prea se scoala; cel mult oracaie nitel, de cateva ori; pe urma se culca; de fapt cred ca nu se trezeste, prin somn maraie.
la pranz il pun pe pieptul meu si asa adoarme. stie ca paturica lui inseamna nani, si se bucura cand o vede; nu fiindca vrea sa-l culc, binenteles, ci fiindca ii e draga.
dienutagraviduta spune:
cu mancatul stam mai nasol; la 4 mese, dupa laptele de dimineata, pe care i-l dau din cana si ii pun cereale fiindca daca e mai gros nu varsa deloc, abea pe la 2-3 papa pranzul, mai devreme nici sa nu-l vada; am incercat sa-i scot dimineata cerealele, dar e tot aia; si la pranz mananca niste piureutz, dar nu foarte mult, asa ca pe urma ii dau un iaurtel cu fructe, ceva.
seara papa fructe cu iaurt si cereale chiar foarte bine, nu ma plang.
cu greu mai ia si el cate o lingura de ciorbita sau altceva cand mancam noi, de obicei se stramba cand ii oferim; numai ca atunci cand stam la masa se intinde cu mainile sa ia de pe masa orice, numai ca nu baga in gurita. in schimb ii place sa stea la tati in brate cand mananca si eventual sa-i bage labutele in farfurie. mi-e si mila de dan, mananca numai chinuit cu luca in brate; la mine nu vrea sa stea cand mancam, numai la el.
dienutagraviduta spune:
pe de alta parte, sunt cam in pom cu bona; am gasit pe cineva din anunturi, e singura metoda la care am mai putut recurge, dupa ce am avut 2 promisiuni , dar au fost femeile neserioase ...
ma gandesc sa o chem maine, ca diseara am niste musafiri; cum sa fac sa fiu sigura ca e serioasa ?
va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi cum sa fac ... eram mai linistita daca era vorba de cineva cunoscut, mai bine zis recomandat de cineva cunoscut, dar ce sa fac ...
ce sa o intreb, sa-i cer cazier, buletin medical ca-i sanatoasa ? ! se cere asa ceva sau o iau eu razna nitel ???