LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Despre branza topita:
http://www.jurnalul.ro/articol_65264/branza_care_fura_calciul.html

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

eu prefer sa nu citesc; ca si daca citesc articole d-astea, tot nu m-apuc sa mananc produse ecologice, ca n-am de unde ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Ce mai face populatia de mamici cu ploduletzi?

Noi cica bine, asteptam in continuare dintele nr 6 sa sparga si pana atuncea roadem tot, suntem nervoase nevoie mare, ne trezim cu scandal la 5.30 si apoi nici macar nu binevoim sa papam laptele...eee, chestii de-astea dintoase.

Feli, bine ca ai zis, ca ma batea gandul sa-i dau branza topita. dar mai stau, c nu e musai sa-i dau de-aia ca vorba aia, exista n sortimente de branza de orice alt tip decat topita.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

noki, baga o parere si la nana mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Eu ii dau mozzarella mai fetelor ,fara asta-i mort ,maninca in fiecare zi ,o fi bine oare???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Am citit dar....oricum eu nu ii dadeam lui Stefan branzica topita.Ii dau Almette sau altceva, cascaval, cas...etc care sa fim serioase ca nici alea nu sunt lipsite de e-uri!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

avand in vedere ca luca mananca numai iaurturi robby din cora care sunt cu fructe si alte minunatii si branza numai d-aia facuta spuma cu vanilie sau capsuni ... cred ca e bine, madutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki la noi stau in frigider niste felii de br Hochland de vreo luna.... nu le-a mancat nimeni, va trebui sa-mi fac mila de ele si sa le arunc. Dupa ce te dezobisnuiesti de br topita nu-ti mai place: ti se pare cauciucoasa... (noi mancam la greu mai demult)

Alinus ce misto mananca Amalia; si e f faina linguro-furculita; fiind si cu tepi sunt mai mari sanse sa agate ceva in ea. Eu deocamdata o las pe Nati sa baloteze cu mana. Si intre timp si mai bag si eu cu lingurita. O sa ma uit daca gasesc si eu lingurita ca a voastra.

Noki si eu am fost un copil mofturos si Silvia e la fel... si am tot discutat cu drita: trebuie sa le dai sa manance atat cat vor, ce le place (urmarit totusi sa manance sanatos, nu dulciuri toata ziua, normal); nu trebuie sa insisti; masa nu trebuie sa fie urmata de recompensa sau de pedeapsa - mancam pt ca avem nevoie; nu trebuie sa faci caz daca copilul nu mananca - sa discuti problema cu altii de fata cu copilul, etc; o sa se simta un erou pt asta (stiu ca asa ma simteam si eu). Trebuie sa fii calm la masa, cel putin o masa sa o manance impreuna cu restul familiei...
Nu trebuie sa insisti, sa-i tii predici, faci morala...

Ii pui masa, ii dai, te comporti normal, ca si cand te astepti sa manance. Masa nu se prelungeste la infinit, cand copilul isi pierde interesul - bye bye.

Nati, cel putin, daca la o masa nu mananca prea bine la urmatoarea sparge.

Poate iti foloseste ceva din tot ce-am zis eu.

Dienuta la astea de pe forum, vezi si tu cine o recomanda; daca sunt persoane care scriu de mai mult timp pe forum.. desi.. nici asa nu poti avea 100% incredere.
Dilema cu bonele o am si o voi avea si eu, pana se incheie definitiv capitolul, cand cresc copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienutzo, nu stiu ce s azic, ca la noi inca nu e cazul - nu ma pot dcide daca din pacate sau din fericire.
Dar io zic asa: cheama persoana, vezi ce-i d ecapul ei, fa-ti de dinainte o lista cu muuuulte intrebari, baga printre ele cateva incuietoare, musai unele sa se repete sa vezi daca zicea acelasi lucru, deschide larg okii si trage-i o analiza.
Nu vad nici o problema cu faptul ca e de la anunturi, poate tipa nu prea stie de agentii, potae nu vrea sa lucreze cu ele, cine stie. Intreab-o si de analize, spune-i ca de regula se fac, dar daca ea nu vine prin agentie, s-ar putea sa iti ceara s ai le platesti tu.
Cam asta-mi trece prin minte...
Si bafta mare!

EDITEZ: Lavi- in sfarsit tacerea a fost rupta! Chiar ma intebam ieri cum de nu mi-ai dat nici un sfat. deja imi incoltise in minte gandul ca te-ai sucarit ca am facut misto de tine cu BB 3 si 4 si 5....
Cu nemancatul la Sarah e mostenita treaba d ela Adila si sora-sa, care asa faceau pana in scoala generala - si sora-sa face si acuma, adica manaca extrem d eputin si greu, e slabatura raaaaaau - mama lor le dadea d epapa, ei o hamstereau in gura si se duceau si o ascundeau in diverse locuri din casa.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

apropo, lavi, ultima oara cand am citit eu, si tu te vedeai cu cineva pentru bona ?

Mergi la inceput