LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki aoleu! credeai ca m-am suparat?!

Dar tu ridici multe probleme si nu la toate am ce sa raspund. Dupa cum nu stiu ce sa le raspund celor care au probleme cu somnul.

Mai sunt chestii cu care nu sunt de acord, asa ca prefer sa ma abtin, ca sa nu va stric bucuria.

Daca tot am adus vorba, hai sa zic, dar nu am sa zic personal:

Mi se pare ca in febra entuziasmului cu sarbatorile si zilele puiutilor unele dintre voi cumparati jucarii nepotrivite varstei. S-ar putea ca unii bebei sa fie mai precoci si sa le aprecieze, ce sa zic?!

Edit: Dienuta e o tanti recomandata prin cunostinte, asa ceva fiind o raritate si neavand eu chestii mari sa-i reprosez am zis ca o iau. Vine de saptamana viitoare, sunt curioasa cum va merge treaba.

Ca persoana sa fie serioasa.. cred ca feeling-ul tau e de baza. Ia-ti si tu un consilier, pe cineva care lucreaza la resurse umane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

super chestia cu consilierul ... si mama si sor-mea lucreaza in resurse umane ... tu incepi serviciul ? ca n-am fost pe faza cand ai zis ... vroiam sa te mai intreb, tu cum ai procedat, ai oferit tu suma de plata sau a cerut ea ? si ... cat ? ca sunt in ceata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna din nou!

Am chiulit pentru ca Aron nu e bine si duminica toata ziua a fost picat netul.
Zic ca nu e bine pentru ca am fost cu el vineri la dr. si ne/a zis ca e rahitic, si are spasmofilie, si nu are tonus bun si e micut. Si toate astea au o singura motivatie: MANCAREA.

Si aici ajung sa impartasesc stresul mamicilor in aceeasi situatie.

Noki: si eu am ganduri din alea de dat la stiri. Nu esti singura! Cand ma scoate din sarite. Dar macar Sararuka ta nu vomeaza. Aron tot cei dau...voomeaza.Cica are un pic de rosu in gat. Si unii copii vomeaza de la el, altii nu.( De la papa la medicamente...TOT.) si dupa ce il curat, si/l spal din cap pana/n picioare, iar il "incarc". Ce naiba sa fac, mai ales ca stiu ce e slab, si palid? Sunt f stresata!
Chestia cu "foamea e cel mai bun bucatar" functioneaza cu brio la mine. Pe el nu/l intereseaza. Pana nu i/am dat mancare solida ( pe la 5 luni jumate) si a papat tzitzi a fost durduliu copilu meu. De cum am inceput cu papica mofturi peste mofturi.
Am inceput sa cred ca il traumatizez cu lingurita.
Si intre mese nici el nu primeste nik nik.

Sa nu zic ca face si kk moale de o sapt. Sper acum ca o sa/si faca efectul tratamentul.
Mai fetelor sa fie si de la dinti? Asa de mult timp?

Eu zic ca ii iese o masea ca ii e umflata gingia sus.

Madau: sa sti ca si noi mai primim hainite din america si pe noi ne costa faptul ca tin pachetul in depozit la cj. Ca astia nu/s in stare sa ne trimita un aviz cum ca a sosit. Ne trimit doar ca dc nu mergem dupa el il trimit inapoi. Asa ca in ultimele zile intram in posesia lui. Eu nu stiu sa fi platit vama sau ceva?

Catutza, ce bine ca a/ti scapat. Mie asa mi/e de groaza. De circ!
Sper ca a fost ok dupa aceea.

bb alinus: eu nu/l incalt in casa dar pt afara are ghetute f bune pe glezna. Aron calca bine pe ttoata laba si merge singur deja. 10, 15, 20 pasi. Am auzit ca trebuie incaltati copii si in casa sa le fie sustinute gleznele.

Cami: de acord cu tine si cu toate fetele care cred ca bb/ii trebuie sa doarma la ei in patut.
Aron doarme cu noi de la 8 luni, pentru ca nu am mai rezistat sa ne plimbam cu el prin casa noaptea. Se scoala si acum de 5 ori. Si cand se scoala in bag tzitzi in gura , suge cat suge si adoarme. Nu stiu ce sa fac. Mi/e si groaza ca trebuie sa/l intarc. Asa macar nu ma mai plimb prin casa si sotul meu poate merge la servici odihnit. Cat de cat!
Dupe ce nu mai suge tzitza incercam sa/l punem in patut.

Anda: iti raspund la intrebarea de saptamana trecuta. Sa sti ca nu i/am facut inca o eco dar medicul zice ca e de la rosul in gat. Si face asta can ii apare cate un dinte. Mah, e pe bune ca la dinti fac rosu in gat?
Al meu de fiecare data face ceva. Acum e prima data cand a facut si eritem fesier.
Puiutul meu scump. As vrea sa sufar eu in locul lui!

Patricia: si eu am fost rau de tot cu spatele. Sti ce faceam. Coboram si urcam cu caruciorul pana la et 3 cu copilul in el. Acum m/am lecuit. Si cu putina atentie, adik cu pauza de ridicat si masaj cu unguente (eu am folosit fastum gel) mi/a trecut. Nu ma mai doare deloc. Medicul de fam mi l/a recomandat.

Hai ca mai vb ok?
Va pup pe toata!
Sa aveti putere, eu tot asta imi doresc!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI din partea noastra pentru:

Dimitrie Alexandru
Alexandru Andrei si
Maria

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si parintii vostri sa se bucure de voi in fiecare clipa!

Pupici

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

ionikka, sa sti ca nici luca nu prea manca cand ii dadeau dintii; pe urma papa mai fara multe mofturi; cel mai bine papa chestiile din fructe sau dulci, biscuiti, cereale, gris cu lapte, iauturi. si luca ramasese nitel mai slabut cand i-au iesit dintii de sus. acum nu e in eruptie, si mananca mai bine.
cu vomatul nu stiu ce sa zic, luca n-a vomat niciodata; mai regurgita cand era mic, dar atata.
eu nu cred ca e vreo legatura intre rosu in gat si dinti; logica mea imi zice ca n-au nici o legatura.

Mergi la inceput

mai mame de bebei nedormitori : eu l-am invatat pe luca sa nu planga noaptea asa : nu il luam din pat deloc, orice-ar fi. adica stateam langa el, il mangaiam si ii cantam dar atat; nu-l ridicam deloc. brusc, i-am taiat plimbarile prin casa noaptea, etc.. si intr-o saptamana dormea bustean; plus ca daca plangea, il lasam 2-3 minute, ma duceam il mangaiam, ii cantam, il linisteam, plecam; pe urma ma ducem dupa mai mult timp, 5-10 minute, daca iar maraia. e adevarat, el nu prea a facut crize sa se sufoce sau d-astea; maraia asa. nu stiu ce-as fi facut daca facea asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dienuta da, ma intorc si eu la servici. Tanti: 5h/zi 4.5 milioane. Cam mult, initial am vrut 6h, dar tanti a zis ca ii e greu sa vina de la 8 am zis OK, de la 9, mai putin in zilele in care o sa am eu ore de la 8. (2 zile pe saptamana). Tinand cont ca o sa vina din Dr Taberei pana la mine... face destul si pe drum.
La mine a fost mai ciudat cu suma: l-am pus pe taica-meu sa intrebe prin cunostintele lui, si i-am zis ce suma ofer pt ce program. Taica-meu a transmis si suma.

Chestia e ca salariile bonelor au crescut f mult in ultimul timp. Cand era Silvia mica era cam 3 milioane/8 ore, anul trecut era 4-5 acum vad ca e cam 6 . In Bucuresti vorbesc.

Asta odata cu cresterea nivelului de trai in Romania. Clasa mijlocie a crescut mult in ultimii ani, atat ca numar cat si ca nivel al veniturilor. Asa ca din ce in ce mai multi au nevoie de bone, si le permit, si le dau din ce in ce mai multi bani.

ionikka eu nu te luam in serios cu rahitismul, credeam ca doar asa crezi tu, din stres mamicesc exagerat.
Asimileaza bine Vigantolul? Il tii cum trebuie, inchis in cutie, cu cutia in dulap si schimbata sticulta 1 data pe luna?
Si Nati a scazut in greutate de la diaree.
Eu nu cred sa fie si diareea si rosul in gat de la dinti. De vomitat de la gat rosu - si Silvia mi-a facut-o de mai multe ori.
Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

da, exact, am dat si eu peste un care vrea cam mult, frate; cika 9 ... si eu vroiam sa-i dau vreo 5 ... nasol; deci pica si varianta asta; suntem in cautare. au am nevoie de la 7.30 pana la 5. bleah. cred ca o sa ma uit si la ceva crese, numai ca imi este greu fara masina, trebuie sa-l duca dan ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata!
perfect de acord si in consens cu mamele pe cale sa se promoveze la stirile de la ora 5!
dragele mele, tocmai incepuse Serban sa pape, cand l-a lovit raceala, muci, tuse ,tot ce vreau, plus ca plange cand il ating la gurita, vai ce ne mai asteapta? iar nu prea mananca, doarme rau, of, of...
sper sa fie mai bine, sa se faca iar bine ca e tare rau sa fie marait!...noroc ca macar de febra am scapat...
la multi ani,NASTEA, pentru baietelul tau!
sa va mearga din plin! pupici...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Lavi: Vigantolul il tin inchis, dar nu in cutie si dulap!
Crezi ca asa mare problema e...sa fie vigantolul nepastrat bine?

Mergi la inceput