LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
anda77 spune:
madutza, la 22:00, vroiam sa vad dk si seamana copiii nostri dar nu seamana (dupa astro:)).
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Anda pai asa stii tu de gluma???? 
. Nu mai zic nimic..sorry daca te-ai suparat la faza cu numele lui Nichita..era un spirit de gluma

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
canuta-om-sucit spune:
Madutza, nu cred ca eu sau Delia am criticat, nu o punem la zid pe Gandacel sau pe alta mamica. Pur si simplu ne-am expus parerea incercand astfel sa ii atragem atentia ca ce face nu e bine, in opinia noastra si poate se gandeste mai mult asupra situatiei. Noi numai asta putem face, caci ea oricum il creste cum considera ea mai bine. Stii, tot timpul e nevoie si de o alta opinie.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Noki_Lara spune:
Ei bine da, iacata ca forumul e util...e fooooarte util.
Deci: masa intai a zilei de azi - FARA JUCARII SI ALTE ALEA. Incercat sa-i dau de papa, hmmm...nu prea avut succes, asta-i viatza, terminat masa aproape neinceputa, scos copilul la aer, obosit copilul, adus acasa, plans de somn, adormit intr-un tarziu.
Masa de panz: pus copilul in scaun, lasat chestia aia de la picioare jos - si le balangane fascinata si acuma
- apoi TOT FARA JUCARII purces la masa.
Stupoare: HALIT SUPER OK, NU MULT CANTITATIV, DAR CU POFTA SI FARA FITZE. SUPA DE CARNE DE IERI, LA FEL DE LICHIDA. I-am dat acuma si o felie De paine in mana pe care o molfaie tacticoasa si fericita, frecandu-si gingiile de ea.
Deci de poate. Daca ai metoda.

fetelor si saru mana de sugestii.
PS - de azi am intrat si in clubul mamelor care permit copilului sa-si introduca putin cate putin mana in papa, sa cunoasca si ea care-i treaba pe acolo. Asta-i viatza, nu-mi place s-o vad ca un porc, dar trebuie schimbat ceva in modul de alimentare.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki

.
Ai vazut ca daca ii e foame papa si pietre????? Deci nu te mai stresa.

Revin cu intrebarea mea, pe care n-a observat-o nimeni
. Kiwi se da cu tot cu seminte la bb??? Adica io l-am curatat, l-am taiat felii subtiri si i-am dat doar 2 azi, ca e prima zi. Cu tot cu seminte, miez, tot. E bine????![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
madau, acu'te intreb io: asa stii tu de gluma? ca ti-am raspuns la final la misto, n-ai vazut emoticoanele ca erau cu un ochi, cu verde, cu de-alea...
O familie sta la masa de pranz, fiica cea mica de 10 ani nu mananca stand cu privirea pironita in farfurie. La un moment dat spune:
- Am ceva sa va anunt.
Se face tacere si toti asculta.
- Nu mai sunt fecioara, si incepe sa planga.
Din nou tacere mormantala. si apoi . tatal se adreseaza sotiei:
- Sigur, e vina ta, te imbraci si te machiezi ca o curva, crezi ca esti un exemplu pt. fiica-ta ? Toata ziua te tolanesti pe canapea. E lamentabil, asa apar problemele.
La randul ei femeia se adreseaza sotului:
- Si tu, tu crezi ca esti un exemplu ? Iti risipesti banii cu pipite care vin sa te conduca chiar pana in fata casei, tu crezi ca esti un exemplu pt. fiica ta de 10 ani?
Tatal continua:
- Si sora-sa cea mare, nu-i buna de nimic, cu prietenu' ala chel si drogat, totdeauna gata s-o inghesuie prin toate colturile casei, crezi ca e un exemplu? Si continua in acelasi fel.
Bunica o ia pe fetita pe dupa umeri incercand sa o consoleze si o intreaba :
- Draga mea, cum s-a intamplat asta ?
Si micuta raspunde printre hohote de plans:
- Preotul a ales o alta fetita sa o joace pe Fecioara la spectacolul de Craciun.
Man: God?
God: Yes!?
Man: Can I ask you something?
God: Yes.
Man: What is for you a milion of years?
God: A second.
Man: And a milion of dolars?
God: A penny.
Man: God, Can you give me a penny?
God: Wait a second!
40de persoane.38 se gandesc la mancare si 2 la sex.Ce e asta?
NUNTA!
40 de persoane.38 se gandesc la sex si 2 la mancare.Ce e asta?
NUNTA DE AUR!
40de persoane se gandesc la sex.Ce e asta?
TEAM BUILDING
Multime mare adunata in fata unui bloc de 10 etaje... La ultimul etaj, de marginea balconului, se agatase cu disperare o femeie, in timp ce un barbat furibund cu gesturi animalice incerca sa o impinga in gol...
Multimea privea incremenita scena, cand la un moment dat femeia, nemaiputand opune rezistenta, se prabuseste...
Fete incremenite, ochi acoperiti de maini crispate... Ca printr-o minune, femeia reuseste sa se prinda de balustrada balconului de la etajul 8.
Un suspin de usurare scapa din pieptul audientei, cand, surpriza, barbatul ca un bezmetic, apare in balconul etajului 8, si, in dementa lui, impinge fiinta fara rezistenta in hau...
-Criminalule!!! Criminalule!!!... striga multimea in culmea iritarii...
Femeia cade, se zdrobeste de asfalt. Multimea freamata de razbunare, cand la un moment dat din casa scarilor, iese barbatul in cauza...
-Asasinule, ucigasule.. fiecare, incerca care mai de care, sa puna mana pe individ...
- Era soacra-mea!!! se destainuieste barbatul...
Gloata se opreste cutremurata...
Un murmur invaluie multimea: - "...si ce se mai tinea, BESTIA"...
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Madau, scuuuuze, vroiam de dimineatza sa-ti raspund:
- prima oara - acum vreo 4-5 luni i l-am dat blendaruit cu alte fructe - greseala imensa, e super amar, ca se sparg semintele alea si sunt amare rau
- cuma il rad pe razatoarea de sticla si-l accepta asa.
Dar nu se omoaramai nou dupa fructe, asa ca ii dau mai rarutz.
Io zic ca e super ok cum ai facut tu.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
io i-am dat de cateva ori kiwi fara samburi, ii placea dar ce sa vezi: i-au aparut bubiteleeeeee de la dermatitaaaaa atopicaaaaa pe fatzaaaa...asa ca stanga imprejur cu kiwi-ul. la anul mai vedem, capsuni la anul si la multi ani pentru alergici...
mami de poet(09.12.2005)
silvia_d spune:
Anda,super bancuri,fata!Super!!!Aia cu God si cu Money-super!si cu team building-deci asta face buba la team building,de sta cate-o saptamana??
Sa nu va suparati pe mine(revin,am mai spus-o!),functie de timpul alocat Dc-ului,o sa urez si la noi La Multi Ani,nu neaparat la evenimente.

ripley,am vazut dansul,rockerita ca maica-sa Anutake,frumoasa lu'mami!

noki,wow,super intorsatura cu saralina mancacioasa;o sa "fur"si eu de la tine secretul,ca si noi mai avem pb cu papik...dupa Stefanel ar fi bine numai laptik,mai putin mancare solida.L-am trecut si eu pe Nan Junior,si m-am mirat o tzarika:are aceleasi calorii la suta de ml de lapte preparat,dar,paradoxal,lapte praf are 44 %,fata de 20%-nan2...oricum,CLAR e mai satios,ca doarme stefu'toata noaptea!sa vedeti fratilor,ce bag la somn,de la 9 PM,pana la 6-7 AM!
silvia_d spune:
Canuta si Nastea,sa va creasca mari si sanatosi feciorii,sa v-aduca bucurii multe!!!!