LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Eu sunt una din putinele mamici de-aci care dorm cu plodul in pat;nici n-am incercat cu prea maulta tragere de inima sa-l dezvat,patutul lui l-am si demontat...asta e!Poate cand o fi mare,o vrea independenta,eu stiu!?Poate-atunci cand o-ntelege mai bine,sa-i explic ca tre-s-aiba camera lui!

Apropos de palmuta la fund:mi-am adus aminte cum am infierat-o pe pitic;Pitic,noi nu suntem suparate pe tine,de ce nu mai scrii??

Daca doarme mama la noi in seara asta,revin si mai scriu...asha...citesc si eu pe diagonala diagonalei,si cre-ca tre'sa-mi notez,ca vroiam sa mai raspund si eu voua fetelor,asha,la obiect,dar uit,dracului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Autobuzul pleaca din statie, dupa el alerga o doamna si striga:
- Oameni buni, opriti va rog autobuzul ! Intarzii la lucru !
Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa:
- Uff, am reusit... Acum biletele la control, va rog !

Vine Mos Craciun la copiii din Etiopia.Se invirteste incoace si-ncolo,nu prea erau multi copii,si care erau abia stateau in picioare de slabi si prapaditi.
- Ce-i cu voi,copii,de ce sinteti asa slabi?
- Apai,Mos Craciun,noi nu prea mincam...
- Nu mincati?!Copii rai ce sinteti,atunci nici cadouri n-o sa primiti!

Trei babe stateau la taifas si se laudau fiecare cu ce nepoti au.
Prima:- Nepotul meu e episcop si cand intra intr-o casa toata lumea il
saluta cu Inaltimea Ta! A doua:- Nepotul meu e cardinal si cand intra
intr-o casa toata lumea il saluta cu Luminatia TA! A treia: Nepotul meu
e stripper si cand intra intr-o casa toate exclama "Dumnezeule !!!"

Iepurasul a fumat niste iarba si acum zace lat pe marginea lacului.
Apare un castor:
- Ce faci iepurasule?
- Am fumat niste iarba si ma simt in al unspelea cer! Ia si tu de-aici!
Ia castorul si trage un fum. Iepurasului ii vine o idee:
- Stii ce-ar fi si mai grozav, castorule? Sa tragi un fum, sa-ti tii rasuflarea, sa te scufunzi, sa inoti pana pe partea cealalta a lacului, si acolo sa expiri!
Castorul se executa. Pe partea cealalata a lacului, cade lat de placere. Apare un hipopotam:
- Ce faci, castorule?
- E un iepuras pe partea cealalta a lacului care are o marfa grozava. Tine-ti rasuflarea, inoata pe sub apa, si cand iesi pe partea cealalta, dai de el.
Hipopotamul se executa. Cand iese pe partea cealalta, iepurasul casca niste ochi mari la el, si-i striga innebunit:
- Expira, castorule! Nu ti-am zis sa expiri?!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki suuuper!!! Ai vazut ca merge??? felicitari!!!

Nu mai intru si eu sa imi spun parerea ca am mai spus-o o data asa ca ignor pur si simplu discutia.

Madau sry dar eu nu i-am dat kiwi pana acuma lui Stefan pt ca....i-am dat tot felul de alte fructe. asa ca nu te pot ajuta Sry!!!

Sa ma laud si eu?? Sau e atmosfera prea incarcata???
Hai ca ma laud. Fi'miu a inceput sa ceara afara. Adica se duce la usa de la intrare si incearca sa o deschida si zice Pa,Pa si se uita la mine. Si mai face ceva: Se duce la bucatarie, se ridica si se uita pe masa si imi cere papa...iar dupa ce se termina papa din castron zice:" Gaca...gaca...caca....". Cand sta pe oalitza, si face ceva...se ridica, se uita in olitza si zice..."putie,putie". e mortal! Il ador!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Canuta ,n-am facut aluzie la voi ,am zis doar ce gindesc despre situatia respectiva pentru ca toata lumea isi daduse cu parerea!
Mada,eu nu-ti pot spune nika despre fructe ,ca al meu nu papa :(
Anda ,ce zice astro de fi'miu ,ai chef sa-mi zici??
Noki ,ma bucur ca a papat piticutza ,sa o tineti tot asa!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Azi e zi de premiere....a papat Mirunici mamaligutza cu branza si smantana, un castronel din ala de Nestle plin

Clar, dau de baut, Noki cred ca si tu tre sa dai, Anda ca e ziua lu' Nichita...bat si io saua , o intalneala ceva, daca se incalzeste???

P.S. Multumim ptr rasp ref la kiwi..daca nu face bube inseamna ca e ok, asa am inteles

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hooooo, inca nu va bucurati asa de tare, sa nu zicem HOP pana nu sarim d etot gardul. Sper s-o tina noul stil de pap, dar la cum o stiu io pe Sarah, m-as cam mira.

Dordia- ce sa zic...fara cuvinte!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am citit putin de tot, again. Asta e, poate recuperez mai incolo.
Alinush, mersi de pontul cu sunca, si eu ma gandeam la sunca presata, dar inca nu am apucat sa ii dau, urmeaza probabil.
Noki, asa era si maica-mea cu pedepsele. Nu mai vorbea cu mine si avea o privire...ca imi venea sa intru in pamant.Zau ca ma durea mai mult decat orice bataie.
Tania, eu asa stiu ca nu pot sa inceapa sa lucreze la mansardare pt. ca podul/acoperisul e comun si fiecare din proprietari are cota parte in proprietate. Deci nu e de ajuns sa semneze 90% din vecini. Trebuie sa fie de acord toti, sa mergeti cu totii la notar sa faceti contract de vanzare/cumparare cu respectivii, trebuie sa va vindeti efectiv cotele parti.Nu e chiar asa de simplu.Nu va lasati.

Kiwi si branza topita...nu i-am dat nici una nici alta, i-am dat doar cascaval si Almette. Care ii plac f. mult, dar Almette cred ca nu o sa ii mai dau...o sa ii frec eu branzica cu unt si mirodenii.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, da, dar nu azi.
madau, bati saua, dar unele iepe lucreaza in timpul sapt.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Iar alte iepe au cursuri full in week-end si la fel de full in dupa-amiezile saptamanii.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput