LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Iara va certati. Intotdeauna o sa fie ceva la care parerile vor fi impartite...vezi si acum cu lovitul/atinsul copiilor, cu lasatul sa planga etc. Eu una am invatat sa nu judec pe nimeni, pentru ca suntem firi diferite, reactionam diferit la diversi stimuli, avem o limita a rabdarii diferita, traim in medii diferite si nu cred ca ne putem pune in pielea alteia 100%.

Si legat de ce ziceam mai sus, pot sa spun (si defapt am zis-o si aici la vremea respectiva), Kriszti nu adormea singur daca nu foloseam metod cry-it-out. La noi a functionat in vreo 3 zile.Altfel banuiesc ca il leganam pana la gradi.Asa ca acum doarme singur in patutul lui, in camera lui. Mai putin zilele astea cand se tot trezeste noaptea din cauza maselelor. Avem doua masele sus si se pregatesc doua jos, plus bale la greu. Sper sa nu dureze mult.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Salut!

Agitatie mare!

Joy bravo!

Eu nu ma bag la "cearta", de acord ca nu trebuie sa punem pe nimeni la zid dar ma bucur ca am de unde invata. Despre bataie, educatie, mancare si practici, si tactici, despre multe...
Asa ca mersi frumos la toate!

Noki. Felicitari! Incerc si eu!

Alinus: nu prea primim sfaturi de la dr. Cel putin eu nu primesc cu privire la alimentatie. Eu una intreb tot timpul ce ma "doare". Cu tupeu!

Anda: te pricepi la astro?

Legat de Kiwi: eu stiam ca provoaca alergii. Asa ca inca nu i/am dat. Dar incerc peste vreo luna doua.

Madau: mi/e o pofta de mamaliguta cu branza...Doamneeeeeeeee!

Va pup!
N/am inspiratie!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki+Anda carevasazica nu veniti la ...bineeee..atunci ma duc singurica.

Dordia super tare Stefan, n-am cuvinte..dementiala treaba cu "putie"

Mai fetelor, zau daca mai inteleg, vad ca o groaza de bebelusi au deja masele , io stiam ca abia de la 2 ani incolo incep sa apara molarii, precoci copii aveti, noi tot la 2 dinti suntem, respectam obiceiul "dintele si luna"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Noki, Madau felicitari pentru micile mancacioase! mama, Noki, chiar victorie. Pai eu daca renuntz la jucarii, nu-i chip sa-i dau, ca imediat se infige si-mi ia linguritza, pe care o arunca pe jos.

Si apropo de papa, intrebare: mai sunt si alti bebei care, orice le-ai oferi de papa, mai intai iau manacrea si o framanta la greu in mana???? Ca Stefan ma dispera!!! Cateodata, dupa luuuungi framantari, mai testeaza si cu gura, dar de multe ori numai zugraveste cu papa peretele de langa si scaunul . In schimb, nu-i scapa scamele sau samburii de mar de pe covor! Toate le inghite, cum le gaseste.

Asa ca Ionikka te inteleg perfect cu problemele de papa. Imi pare tare rau sa aud de Aronel, chiar in poze parea foarte bine!

Noki fii atenta ce corelatie mi-a venit in cap: o fi vreo legatura intre agitatia copiilor si comportamentul la masa? Adica noi doua, cel putin, avem si bebei hiperactivi si probleme cu papa, mai ales cea solida, cea care presupune atentie si rabdare... Oare se mai inscrie cineva pe lista?

Silviuk bravo, mama! Baga somn la greu, ca meriti! Si transmite-i micului Stefanel sa o tina tot asa

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mandy asa ceva stiam si eu, ca e proprietate in indiviziune. Oricum nu ne lasam, in cel mai rau caz, ne imbogatim din daune

Madau daca e de dat de baut, vin si eu! . Ma ales daca nu ai clienti pe lista...

Anda super bancu' cu teambuildingu'! mai ce smeker Boetul... klar stie ce vrei de la el, da' te provoacaaaaaaaaaa.........!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
Noi suntem bine(merci!).Am intarziat cu vaccinul de 1 an pt ca am fost putin raciti, dar acum suntem bine si ne va intepa cit de curind.
Spunem clar:PAC, POC, MAMA, TATA, PU-IU, PISI, PAPA, APA si mai sunt fraze intregi in dialectul specific bb-ilor, scoate tot de peste tot, nu pierde nici o reclama tv si altele
De dormit, avem in continuare 2 "soamne": unul de la 11-13 si altul de la 16 -18,30 si seara de la22,30.Adoarme numai leganat pe perna, pe picioare(contravine tratatelor de pediatrie)
De mincat: minca bine(la fiecare masa) si cu o deosebita placere cereale cu CACAO de la nestle(care ,ziceau niste mamici ca ar da agitatie:FALS ,in cazul nostru)
Gindacel, iti spun ca am luat-o prima:gestul descris de tine(lovit USOR peste palmuta ) il fac marea majoritate, dar nu-l spun aici.(Iar discutia :care e mai mama decit alta)
Silvia iti multumesc pt intrebare si tocmai pt ca am vazut mesajul tau mi-am luat inima-n dinti si am scris(insa nu cred sa aveti prea multe motive de a fi suparate pe mine,cred!)
Apropos, de discutia(baiatul avea mai mult de 1 an!!), acum sunt mult mai calma si numai sunt asa stricta,imi fac treburile numai cind doarme, tot raul spre bine!!
LA MULTI ANI baieteilor si fetitelor=boboceilor ce implinesc zilele astea luni sau anisori!!sa fie sanatosi si iubiti!
Pup dulce(si nu uit) mamici ce mi-au aferit o mina de ajutor atunci cind am avut nevoie

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by pitic-03
Gindacel, iti spun ca am luat-o prima:gestul descris de tine(lovit USOR peste palmuta ) il fac marea majoritate, dar nu-l spun aici.(Iar discutia :care e mai mama decit alta)

Te inseli! Poate ca nu ai urmarit cu atentie discutiile dar multe dintre noi ne-am plans ca suntem mame rele, ca nu facem indeajuns de mult pentru copiii nostri. Asa ca, te rog, nu ne cataloga asa usor. Nu cred ca ne cunosti, poate ai doar niscaiva resentimente dar o astfel de afirmatie ar trebui argumentata. De unde stii tu ca ne batem copii acasa si ne dam mari pe aici? Ai dovezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

seara buna side la noi,
SILVIA-tocmai asta vroiam sa scriu si eu de nestle junior,azi i-am dat primamasura combinat cu milu,o sa fac trecerea in vreo10 zile,si spersa-i placa,ca nu-i asa dulce ca milu,vom vedea ce si cum.....

am comandat tortul pt ziua dariei-tort de fructe in frma cifrei 1,ca de facem 1 an,si ornat cu balerine,ca tot merge ea in vf picioarelor

mai cu mersul e cam asa,pasi mici,manute departate ca sa isi tina echilibru,dat din fund,parca e ratzusca,si merge incet,nu alearga,ma uit la ea si nu-mi vine sa cred

acum,ca vroiam sa va zic,dar daca nu am avut net....am trait sa o vad si pe asta,cum zice romanul,sapt trecuta am fost la joy s-au jucat copii frumos si se face ora de masa la noi si somn lui vladut,asa ca imbraca ela fata si pleaca acasa,dar imbrac-o daca poti,ca nu statea,m-am chinuit si am imbracat-o apoi am iesit pe hol si nu a sta sa o pun in carut deloc,am scos carutul pe hol ca doar daca vede ca plec vine si ea,ei,de unde,s-a pus pe batut cu mainile in usa de la sufragerie si maraia si tipa si se uita la joy,sa-i dechida,ca ea ar mai sta la joaca,asa ca as fii putut pleca linistita ca nu o interesa.

mai cred ca ammai povestit asta............nu mai stiu...........mama ,ce ma lasa neuronii

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

io si feli sigur nu-i batem ca noi am recunoscut o usoara traumatizare (ma rog, la mine e mai mare) cauzata de batai de la mame.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tania, Kriszti framanta la greu despre orice papa ar fi vorba. Cred ca ii place tare mult sa simta, sa pipaie prima data mancarea...si eventual dupa aceea sa mai si bage in gura daca are chef. Singurel nu stie manca cu lingurita sau furculita, dar ii place sa bage mana in castronel.Bineinteles spre disperarea mea. Ca se face ca un purcel. Mi-a placut tare mult cum manca singurica Missladena Alinushei.

Super dansatoare Anutzache, Ripley si lui Kriszti ii place tare mult sa danseze...cred ca ma mosteneste pe mine din punctul asta de vedere. Ca si mie imi place f. mult. Apropo, te-ai intalnit cu Ionikka?

Oare ce o mai fi cu Alexandrina? Mi-e dor de ea.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput