LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 19
madau spune:
Ela sa-mi zici si mie musai cum a primit Uka lapticul cel nou, ca si noi tot Milu papam, si mi-e frica de acelasi lucru..ca nefiind asa dulce nu-l va vrea.
Apropo, lapte din ala la cutie de la Parmalat a mai incercat cineva in afara de LAVI? Io-s curioasa, ca la bani ajungi tot pe acolo, dar ma gandesc ca e mai usor de umblat cu el. Il pui in bibe, il incalzesti nitel si gata. Nu mai stai dupa tine cu apa calda, termos, praf, chestii
. Ala de la Humana am vazut ca e cu vanilie, si parca n-as vrea s-o obisnuiesc ca laptele are gust de altceva, decat de lapte.
Pitic bine ai revenit! La faza cu adormitul leganat..nu te invidiez, dar nici nu te laud..stii tu de ce
. Pupici la pui de PITIC 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
madau, mi se pare ca e mai scumpa varianta cu parmalatul la cutie. poate n-am calculat bine...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mandyksch spune:
Madau, eu ii dau Milli albastru. Din acela simplu, nu UHT. Am inceput treptat sa ii inlocuiesc NAN si n-a fost nicio problema. A acceptat cu usurinta.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
anda77 spune:
tare de tot: la stirile protv e un caz in care o femeie a primit osemintele tatalui prin posta romana, mandat, intr-o cutie de banane, de la un preot din nu stiu ce sat. nu am mai ascultat care a fost motivul deshumarii din satul respectiv ca eram pe jos de ras, ma scuzati, dar este umor negru.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cica preotul este cercetat in prezent pentru neglijenta in serviciu [emoticon care se tine cu mainile de burta de ras]
osemintele aveau 2 kile parca si primirea a costat 100 roni la posta...femeia a primit hartiuta de-aia acasa, instiintare, mandat postal-oseminte tata-oficiul postal nustiucare....incredibil!![]()
mami de poet(09.12.2005)
bb_alinus spune:
Hi, h, hi vazut si eu ieri chestia cu primit mortul prin posta, eu de fapt vroiam sa vad daca DF nu dau de Noki pe la stirile de la ora 5 si uite peste ce tampenie de stire am dat.
Da' cica femeia a cerut sa i se trimita osemintele si acuma nu mai recunoaste 
Ce ti-e si cu unii oameni domle.
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by anda77
cica preotul este cercetat in prezent pentru neglijenta in serviciu [emoticon care se tine cu mainile de burta de ras]
osemintele aveau 2 kile parca si primirea a costat 100 roni la posta...femeia a primit hartiuta de-aia acasa, instiintare, mandat postal-oseminte tata-oficiul postal nustiucare....incredibil!
mami de poet(09.12.2005)

Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
madau spune:
Anda dupa calculele mele matematice, raportate la cat papa Miruna as iesi mai bine cu Parmalatul. Iti spun si de ce. Noi acu papam Milumil 3 care costa 300.000 cutia (600 gr) care noua ne ajunge fix 6 zile. Parmalatul e 39.000 cutia de 500 ml adica 1 zi. Daca inmultim cu 6 zile inseamna 234.000 adica mai putin. Acu' sa vedem si ce zice don'soara, sa nu-mi dea calculul peste cap

Aia cu mortul prin posta am vazut-o aseara la 12 la stiri, am ras de am trezit copilul..macabru, dar nu poti sa nu razi..mai ales ca l-au trimis si cu plata ramburs
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
Intr-un mic orasel din SUA, avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica, si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta:
- Dna Jones, spuneti-mi daca ma cunosteti...
- Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc, domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Ai fost o mare dezamagire pentru mine... Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Dar cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta!
Inmarmurit avocatul ingaima:
- Doamna Jones, pe avocatul apararii il cunoasteti?
- Hmmm! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradley. De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv... Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este pur si simplu indoielnica! A, si sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante! Una dintre ele e chiar sotia ta!
In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie:
- Ascultati, bastarzi nenorociti, sa nu indrazniti s-o intreabati pe baba daca ma cunoaste!
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
unde vazusi cu 39.000? io la mega parca am vazut 50.000, oi fi innebunit?
o sa0mi intreb si io pediatrul dk putem, ca noi suntem usor rahitici, adik eram si sa vedem dk ne da voie sa renuntam la nan.
mami de poet(09.12.2005)