LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 20
ela27oana spune:
hi,hi,hi-mada-si eu am vrut sa calculez cam cat ma va costa dar am renuntat cand am vazut ca va fii cu mult mai scump-noi mancam asa 1 cutie milu-900gr in 6 zile-adica 400 mii,acum cu nan vor fii 470 ca nan e mai scump,azi am luat de la angst cu 433,ca la farma sub 450 nu gasesti,asa ca vom da acum pe lapte ca in primele luni ale micutei,dar nu-i bai numai sa-l pape ea,te tin la curent,
a si vezi ca milu 3 merge pana la 3 ani si la sensiblu e 260 mii cutia
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
a si apropo de sensiblu am pompat la bani la ei in ultimele 6 luni ca mi-au dat card silver,asa ca acum astept ofertele la ei ,macar sa amortizez un pic din cheltuiala...glumeam desigur
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
chiar, am uitat sa spun ca si noi mancam mai mult lapte per 6 zile.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Anda atat era la Cora ultima data
. O fi fost promo ceva, habar nu am.
Fug ca vin musafirii

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Morgano spune:
Noi bem de 10 zile PARMALAT. Il bea muuult mai bine decat papa lapte praf. Noi insa bem 200 dimineata (cu un varf de lingurita de miere) si 150, hai 180 seara (tot cu miere putina). Dar ii dau si fara miere si la fel de bine luneca pe gat. In Cora e 3,80 RON cutia.
Pitic, tu stai pe margine si chibitzezi? 
Bine ai revenit, si asa cum am scris regret doar poate tonul si nu ceea ti-am scris atunci.
Nu fac parte din categoria de mamici care sa plesneasca din bici pe ascuns, si sincer nu vad multe persoane de aici facand asta. Asa ca ar fi bine sa reformulezi incat sa nu jignesti 98% dintre mamici.
Si eu am luat destula bataie si nu mi-a folosit decat pe invers, adik m-am ambitionat in sens negativ, asa ca nu i-as face asa ceva copilului meu. Nu detaliez pt ca cine a priceput s-a scris - bine, cine nu-nu.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Madutza10 spune:
Madau ,am incercat eu cu Parmalat dar l-a durut burtica ,asa ca-l mai las pina-n ianuARIE SI INCERC DIN NOU ,MIE MI SE PARE OK LA PRET ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Madutza10 spune:
Intrebare:cum fac sa-l tin pe fi'miu treaz mai tirziu de ora 21:00 ,la 21:00 maxim adoarme ,laptele il papa pe la 20:00-20:30 ,deja dupa ce termina bibele ,,da imaginea peste cap'' ,abia reusesc sa-ll tin treaz inca o ora :(( ,d'aia se trezeste cu noaptea-n cap ,la 7:00-7:30...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
ela27oana spune:
vad ca vb despre cum sa educam copii,atunci cand fac prostii,la avrsta asta orice prostie ar face nu o pedepsesc si nici nu ma pot supara pe ea,cand va fii mai mare o sa ii explic frumos sper sa si inteleaga,dar dupa cum are temperamentul de pe acum ma indoiesc ,la asta seamana cu mine care pana m-am dus la scoala le-am scos peri albi alor mei si la gradi bateam zilnic cate un copil,iar la bunica cand ma duceam nu era zi sa nu vna vreun om sa-i spuna cate ceva,prostii facute de mine,si ma mai altoia dar degeaba,iar taica-sau a fost ff cuminte,asa ca daca va semana cu mine am dat-o in bara dar va trece si isi va reveni cand va fii mai maricica
Ela si Oana-Daria