LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Madutza, faptul ca adoarme la 9 e super. Si daca doarme pana la 7-7.30 iar e super. Si Ana tot asa doarme iar noi suntem fte fericiti. De ce sa mai tii copilul inca 1 ora chinuit de somn? Chiar nu pricep...

Edit: ca regula generala orele de somn cele mai bune sunt 21.00 - 6.00, cu atat mai mult la copii este indicat sa se culce pana in orele 20-20.30 pana prin clasa a4a.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by ela27oana
la gradi bateam zilnic cate un copil

ela, io am simtit la intalnire ca esti periculoasa si ma feresc cumplit de tine,hihihi

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ripley ,mai aud si eu ca dorm copii pina la 10-11:00 si ma gindeam ca daca s-ar culca mai tirziu ,s-ar trezi mai tirziu ,ca noi oricum ne culcam dupa 1:00 si la 7:00 sintem ametiti ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sincer, din ce am citit si vazut pana acum, n-a mers nimanui snur chestia cu: il culc la 12 se scoala la 10.... sau poate sunt eu dezinformata.
Si noi ne culcam fte. tarziu, insa ne facem NOI programuldupa copil si nu ANA programul dupa noi.

Ca idee de necorelare, duminicile invariabil nu doarme de amiaza, cand am lenevi si noi putin, desi in timpul sapt. doarme 2 si chiar 3 ore neintoarsa..... so...

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

quote:
Originally posted by anda77

quote:
Originally posted by ela27oana
la gradi bateam zilnic cate un copil

ela, io am simtit la intalnire ca esti periculoasa si ma feresc cumplit de tine,hihihi

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

hai mai anda,chiar asa ti-am parut??????/ca eram asa cand eram mica acum sunt exact invers,cu toate ca imi mai ziceau copii la scoala"doamna,iar 2!!!!!!sunteti tare rea cu noi"

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

de cateva zile ukai ii place mult de tot christina aguilera-HURT-orice ar afce se opreste si acde intr-o stare de contemplatia,si din cand in cand zambeste

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ripley ,ai dreptate tu dar eu nu-mi mai revin deloc cu somnul ,imi ramane doar sa adorm odata cu el ,..la 21:00 ????hmm ,poate asta ar trebui sa fac .

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Raportam infectie la urechea stanga -> antibiotic 10 zile. Of, of... Bine macar ca Rianna pare ok, vioaie si activa.

Fug, s-a trezit matza mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

gooda seara...

fetele, eu n nici un caz nu am vrut sa dau cu paru' in cap cuiva.....GANDACEL in nici un caz nu am vrut sa te critic sau sa te cert...eu pur si simplu am zic ca INCERC sa ma calmez...in ultimul timp am fost ok ca am dormit si eu cat de cat.
si ignor cand pot treburile casnice.
mi se pare mai corect asa.
probabil ca mia tarziu, cand imi va face cine stie ce prostii ....il voi corecta cu o palma la fund.
eu sper sa NU.
dar nu am vrut sinici nu vreau sa infierez pe cineva!!!!
asa ca -ici tuturor.

si mi se pare fff corect ca cine nu are ceva de spus, sau nu vrea, sau si-a facut o data publica opinia sa ignore posturile celorlalte.

GABITACO ce facetiiiiiii???????

DORDIA am inceput si eu sa-i refuz laptele in timpul zilei, mai putin bibele cam de 100 ml pe care il dau sa adoarma.
trebuie sa gasim o metoda de adormit ziua. si seara. fara bibe nu se poate.

TANIA ma inscriu si eu pe lista...
citisem undeva un articol despre copii hiperactivi si nu mi-a placut deloc ce scria despre ei.
o sa caut sa vad poate intr-o mami mai veche am citit. numai stiu.
fac si eu ca si NOKI ii bag repede repede cat pot, cat papa el si cand numai vrea da peste mana, se intoace si vrea sa se ridice.
plus ca vladutu' baga mana in gura dupa fiecare dumicat...apoi scoate un pic si freaca bine intre degete.
pe urma....scutura mana si ca si la tine este pe pereti mancare..pe mine, pe el...vai de noi.

fug la nani noapte buna

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Noki felicitari pentru mancacioasa!
Eu stiu - partial- cat de frustrant trebuie sa fie, noua ni s-a intimplat doar o saptamina, cand pufoasa era bolnava si a refuzat totul, spre mare mea disperare.
Da' acuma, nu te supara , cu mama fotomodel si tata subtirel si el, cu cine vrei sa semene?

Meems, draga de Craciunica scumpa!
of-of, cand aud de antibiotice ma infior toata ( ma duce gandul la Chiti a lui Feli, care stiu prin cate a trecut cu burtica, saracutza!)
Feli, tot am vrut sa-ti raspund cu bona ( cand m-ai intrebat de ce nu i-am zis ceva); sint genul care spun lucrurilor pe nume de obicei,dar raul era deja facut, nu as fi reparat nimic, asa ca tot ce-am facut a fost sa ignor nenumaratele ei mesaje telefonice. Chiar si-ai mei s-au mirat ca nu am luat-o la rost, dar cred ca am fost atit de dezamagita si trista ( investisem mult in ea,aveam incredere) incat am ramas blocata sa descopar ca mi-a inselat asteptarile.

Ripley,am vazut dansatoarea dar nu a avut sonor filmuletul, nu am putut decat sa-mi imaginez pe ce fel de muzica dansa.

Fetelor, maine ma duc cu pufosenia la vaccin.
Voi le-ati dat ceva preventiv inainte de vaccin ( adica sa-i dau niste Tylenol cu o jumatate de ora inainte, ca sa mai atenueze putin durerea?)

mie mi-a cam fost rau zilele astea, acum incerc sa ma refac dupa petrecere,mi-este ficatul obosit.
am sunat-o pe soacra-mea astazi sa intreb cand vine' acum trei saptamani isi taia porcul, pe-urma mielul, saptamina trecuta i-a murit un cumnat, saptamina asta are pe cineva in vizita, deci in ritmul asta sper ca pina de Craciunul viitor sa apara si ea .
Mai, daca mi-ar fi bine, zau ca as contramanda totul si i-as spune sa stea acasa la ea, dar sint semne clare ca eu am nevoie de ajutor zi si noapte, deci chiar nu am incotro, Deja burta mi s-a lasat rau jos de tot din cauza eforturilor. Deja am simptome pe care cu rachel le aveam incepand cu luna a saptea, a opta ( degete umflate, insomnii in fiecarea noapte).Plus ca ma cam pun pe ganduri intepaturile astea ascutite. Altfel, zau ca nici nu stiu ca sint gravi, atita timp cat ma feresc sa ridic ( pufosenia cred ca are 12-13 kile de-acum).

Feli, burtica incercam s-o "camuflez" printre volanele bluzei dar am dat vestea cea mare la petrecere si cei care nu stiau au fost bucurosi pentru noi.

Mai multe fete m-au intrebat ce-a ales rachel de pe tava: bani, aur, fard si apoi acuarelele ( le-am spus celor de fatza sa se inscrie de pe acum pe lista la achizitionarea tablourilor pe care fii-mea le va picta, vor fi atit de celebre, editie limitata, incat nu-si permit sa rateze asa chilipir)

Eu am pus pe tava ; carpa de praf ( ce m-am bucurat ca nu a ales-o, deci nu o sa ma mosteneasca!!!) lingura de lemn,seringa, pixuri,ruj,gablontzuri,aur, argint, cruciulitze, acuarele, discheta, fard, parfum, bigudiu, perie de par si nu mai stiu, ca au fost multe, nu mai stia saraca pe ce sa puna mana!

la toate si toti,

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput