LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Intrebare: copiii vostri papa supa de diverse? Adica ma refer la alimentul lichid, in care plutesc diverse chestii - legume, carne etc. Ca io ieri i-am facut supa de carne si nu am blenderuit-o ci m pasta legumele si carnita am taiat-o marunt-marunt dar a fost prima data ca am lasat maglavaisul sub forma lichida si nu de piure.
Pentur cle care stiu ca dau la bebelaci asa ceva - Lavi, de exemplu - cum procedati? Sorb din linguritza? E mai larga lingurita?

Ca Sarah ieri pescuia in guritza continutul linguritei si zeama curgea pe toata babetica...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ionikka, cate picaturi vigantol ii dai?
si nichita e (era) nitel rahitic, si acum are fontanela mai mare decat trebuie la varsta lui, dar continuam acelasi tratament de 6 luni. uite care e la noi tratamentul: 4-5 picaturi vigantol pe zi (adik doza mai mare), o lingurita de calciu-sirop de oricare pe zi, incontinuu de 6 luni (adik nu cu intreruperi ca la ceilalti bebei si nu altceva decat sirop, ca asta e mai usurel pentru dozare incontinuu) si 8 picaturi de fier (ferrum hausman parca e) in fiecare zi de 6 luni. pediatrul mi-a zis cand am bagat fierul ca e posibil sa-i mareasca nitel si pofta de mancare asta, ceea ce noi ne doream.
nu stiu ce sa zic cu vomatul. tu i-ai spus dr. ce ne-ai spus noua, ca vomita des de cand s-a nascut, nu de 3 zile. doar n-are rosu in gat de la nastere...dk e slabut, cruta-l o vreme de alimente indicate dar care nu-i plac sa nu prinda si mai tare aversiune fata de ora mesei. identifica ce-i place, chestii mai dulci, blenderuit la maxim totul dk il deranjeaza si alte lucruri prin gurita si gatut, sa-l cocolesti putin perioada asta.

roxi, piure de dovleac am incercat o data, mi se pare prea dulce, dk se obisnuieste si nu mai vrea celelalte legume? dovlecel bagam la greu.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ionikka dap, ca se distruge imediat la lumina. Nu e de la mine citire, de la Silvia_d care e farmacista. Sticluta in cutie si cutia in dulap si dupa 1 luna aruncat si luat alta pt ca din cauza ca il scoatem in fiecare zi din cutie isi pierde proprietatile intr-o luna.

Noki Nati n-a mai mancat vreo luna supica, nu mai voia asa ca nu i-am mai facut. Zilele trecute am reinceput supa, i-am dat-o limpede, cu felii de morcovi si taitei-stelute plutind prin ea. I-a placut. feliile de morcovi le pescuia ea cu manuta, ii dadeam eu supa cu taitei cu lingurita si la sfarsit, excesul de lichid l-a baut cu castronelul. Asa ca ii fac si azi supica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, Ana dansand.....
Dati eventual un rotate image sa fie pe vertical....
Enjoy
http://www.dropshots.com/ripley_ripley2003

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

NOKI, Serban bea supa din cana, iar legumele, carnita ce nu le ia sorbind i le dau cu lingurita...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello si de la noi!

Am bagat plodul la somn, acu sa raspund repejor si sa ma apuc de spalat pe jos..ptr tura 2 de plimbare

Cuscra adik ce vrei sa zici ca esti urata???. Depinde de poza, idealul e sa iei ce personalitate se repeta la fiecare poza, faci o medie si aia e

Fee multam mult ptr sfaturi, am mai intrebat pe cineva si cica ar cam fi valabila treaba cu taxele vamale inca, de la 1 ian se scot, asa ca o sa mai astept putin. Poate prind si reducerile..cu toate ca eu i-am dat date precise ce vreau si cum, ar fi chiar frumos sa le gaseasca la redus.

Alinush felicitari ptr pitica mancacioasa!!!!

Noki daca nu mananca de cand ai inceput sa-i dai mancare neblenderuita, poate o fi asta cauza. Ca uite de ex vara-mea nu a papat neblenderuit pana la 2.5 ani (cica dr ii zicea ca are sindrom de mixer), cum ii scapa bucatele mai mari, cum le scuipa imediat si nu mai vroia deloc. De ce tii tu neaparat sa-i dai acu papa mare, poate ea nu e pregatita inca, sau nu are chef acu??? Ca vb aia, o sa aiba timp sa tot mestece. Asta a fost parerea mea..faci cum crezi tu

Patricia si pe mine ma doare spatele de vreo 2 saptamani, seara cand ma intind in pat am senzatia ca mi se rupe fiecare fibra de muschi. M-a mai durut asa cand era Miruna mica, apoi m-a lasat, dar acu' de cand stau cu "elefantul" in brate toata ziua, si stau aplecata s-o tin de manuta, MOR DE DURERE!!!

Meems sanatate multa Riannei, si tie la fel!

Branza topita noi mancam din an in paste, asa ca exclus sa-i dau Mirunei. Ieri i-am luat svaiter si papa de lesina

Ionikka daca are rahitism oare nu trebuie sa-i faca Vit D injectabil, in loc de Vigantol. Eu asa stiu, e clar ca nu asimileaza bine. Cat despre spasmofilie, si eu am avut pana mai acum vreo 4 ani, degeaba m-am tratat ca a trecut de la sine. Cica asa e. Am facut trat cu Ca si Mg la greu, numai ca nu asimilam ca lumea. Acum sunt bine.

Cred ca am ocupat o pagina intreaga cu mesajul, cine nu are rabdare..pe bucatele va rog

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dienuta, uite vin si eu cu nishte sfaturi despre alegerea bonei, pe mine m-au ajutat.
O inviti prima data acasa dar fara ca Luca sa fie. Pentru ca nu poti stii cum e, poate are o boala etc.
Cand vine sa se intalneasca cu Luca, fara exudat faringian nu o primesti.
Ceri cazierul sau daca vrei sa nu o faci, ascunzi toate lucrurile de valoare si nu lasi nimic la intamplare.un test este asta, lasi o bancnota de 500 mii pe jos sub o canapea sa se vada ca ar fi fost scapata si vezi daca mai e acolo, ai sa stii cu cine ai de-a face.

O inviti la o cafea si o tii la barfa. Vorbesti vrute si nevrute, si baga-te in povestiri din alea ce nu ar interesa-o, ii testezi rabdarea asa. Daca incepe sa se bataie, sa te intrerupa, clar ca nu are rabdare.
O intrebi de famile,mai ales de nora/ginere; daca incepe cu barfe sa te astepti ca ce va vedea in casa va povesti si la altii.
Intreab-o care au fost motivele pentru care a plecat de unde a lucrat, cere numar de tel dupa ce ea povesteste motivul plecarii ca sa iei referinte si iti vei da seama daca a mintit sau nu. Daca spune ca nu il are e minciuna, caci lucrand acolo clar il are la indemana caci trebuia sa tina legatura cumva cu fam respectiva.
Uita-te la maini, la unghii, nu trebuie sa fie manichiurate, dar taiate si curate, arata ca e o tipa curata, ca spala mult.
ii arati camera copilului, ii spui in mare programul lui, si apoi stabilesti intalnirea cu Luca, poate fi si a doua zi.
La bani tu ii spui un pret, mai mic decat cel pe care il poti oferi, si daca vezi ca se schimba la fata ca e mic spui ca mai dai 500 pentru transport, daca e pensionara oricum are gratuit, si ca pretul va urca insa nicidecum in primele 3 luni. O chestie convenabila pentru pensionari e cartea de munca, ca le merge vechimea si mai creste pensia cand recalculeaza.
Fi dura, nu intra in prietenii, ea trebuie sa ramana cu imresia ca: va fi respectata, relatia va fi de incredere, chestie stabila, bani siguri pe langa pensie lunar, mananca la tine, poate face dus la tine sa spele cada dupa ce face asta, economisind lunar cateva sute de lei bune, pentru ei conteaza.
Ii vei spune clar ce nu iti place sau ce iti place. Ii vei spune daca un lucru nu l-a facut bine, fara nici o suparare, pentru a putea colabora cat mai bine, caci ea nu iti poate citi gandurile si de aceea ai sa o faci.

cam atat sper sa ajute.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,al meu nu papa supe deloc ,nici ciorbe mai nou dar nu-l fortez din moment ce papa piureuri de legume la greu ,..a mincat citeva lingurite de supa cu galusti acum vreo 4 zile la mama dar facuta ca pentru adulti inclusiv cu albus ,asta e ,n-a patit nimic dar nici nu s-a omorat dupa ea!
roxialexia,dr noastra de familie e cam batuta-n cap dar ce sa fac ,am mutat fisa de 2 ori pina acum ,raman la ea doar pt vaccinuri ,iar Pentaxim-ul am auzit ca-i bun si nu da reactii adverse ,m-am hotarit sa-l fac p'asta acum si peste o luna Priorix!
Cuscra ,ce m-a amuzat mesajul tau ,,adica ce vrei sa zici ca esti urata''?? Nu oi fi urata dar nici cu Tyle Hunter nu seman de nici o culoare :))))))
Lavi,am sunat la Medicover si mi-au zis ca Jianu nu mai colaboreaza cu ei:(((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamaaa ,sint membru junior de-acum :))))

Mai mamici ,voi mai aveti timp de epilat ,manechiura ,pedichiura ???Ca io tre' sa merg la o cununie simbata si nu stiu daca o sa ajung sa-mi fac toate astea ,abia simbata pe ziua am ,,bona'' la copil ,voi cum reusiti sa faceti va ingrijiti si pe voi si casa si plodu'???Vreau reteta ca eu nu mai am timp deloc !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna dimineata!

Asta noapte am incercat si noi o perioada de nesomn, adica Maria, ca mie imi picau ochii in gura. Clar ca-i de la dinti, ma bucur ca cel putin nu face scandal, doar se foieste. SI daca tot se discutase despre nedormitul cu bb in pat, m-am dus la ea in camera si am culcat-o langa mine, ca altfel nu se potolea. Asa mai chitaia cand ma simtea langa ea, draga de ea...Nici eu nu sunt de acord cu dormitul impreuna, chiar am probat de vreo doua ori cand nu se simtea bine si a fost groaznic pt noi, ca am pazit-o toata noaptea.

Lavi, sa stii ca pe mine chiar m-ar interesa sfaturile tale privitoare la jucariile pt bb, mai ales ca ai experienta.
Vorba lui Roxi, la un moment dat le vine randul la toate, chiar daca pe moment nu sunt interesati de ele.
Madutza io ma mai ferchezuiesc in week-end, cand sta George cu Maria. Oricum nu intru in categoria fetelor ingrijite

Am uitat sa va spun, deja anul trecut trecusem de prima noapte de travaliu, iar io nu stiam ce-i cu mine, adica ca urma sa nascDupa inca o noapte de chin.
Atunci am batut recordul la nesomn, adica nu am dormit doua nopti din cauza contractiilor, a treia din cazua surescitarii de dupa nastere si in a patra m-am dus plangand la asistenta sa-mi dea un somnifer ca murea in picioare de oboseala. Ehh, ce vremuri...

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput