LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Anda: m/am exprimat gresit. Aron vomeaza...de cand mananca mancare solida de fiecare data cand e racit sau ii iese un dinte. Nu non stop zi de zi! Asta i/am zis doctorului. Acum e un moment din ala!

Atunci trebuie sa tin cont de sfatul cu vigantolul. Si sa/l schimb pe asta de acum. Mersi!

Chestia cu 4-5 picaturi sa sti ca si doctora mea de la Turda ne/a recomandat atatea picaturi + Calciu . si cand m/am dus cu el la Cluj la Prof. Miu ne/a zis ca "Doamne fereste". Nici nu stiu cum e mai bine pentru ca nu sunt de meserie.
Acum Aron face tratament cu sirop LIV 52 si VITAM tot sirop care sunt vitamine recomandate de prof.
In plus ii dau biotics pt burtica, si debridat.

Si bineinteles Nurofenul pt raceala.
Exclus antibioticele! Pe care aici ni le recomanda cu caldura si pe care nu i le/am dat niciodata, chiar dc au fost prescrise...asa preventiv!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

canuta f bune si interesante sfaturile tale! Dar brrr! eu nu-s de acord nici sa manance de la mine, dar cum sa faca dus?!

Daca ar sta program mai lung si ar si gati, poate as fi de acord sa manance de la mine, dar asa...

De acord si eu, nu trebuie sa intri in intimitaturi cu ea, sa-i povestesti de-ale familiei tale, etc.

E bine si sa o lasi pe ea sa vorbeasca, de una, de alta, iti dai seama cum vede lumea.

madau si Nati se da in vant dupa svaiter.

ionikka am dubii despre Nurofen daca are diaree si varsa. (nurofenul ataca stomacul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Incerc sa zic si eu cate ceva despre problemele zilei...
Despre dormitul in patutul propriu vs. patul mare... Bogdan doarme in patutul lui de la doua zile. Singur in camera de la o luna. Il culcam treaz, nu complet adormit, ca sa constientizeze faptul ca il culcam. NU am avut probleme cu adormitul cand ajungea in patul lui, pana in urma cu doua seri. De doua seri sare in fundulet, dupa care in picioare si vrea sa-l luam in brate. De vreo 7-10 zile a inceput sa arate cu degetul si sa ne ceara explicatii despre ce e aia, ce e cealalta... ce ne arata el. Asta face si seara acum, cand il culcam. Asa ca dupa ce ii explicam ca ala e catelul, ala e iepurasul, ursuletul etc... ii spunem o poveste scurta inventata de noi. Nu dureaza mai mult de 5 minute, cu un ton incet, de somn, cuvinte spuse rar. Dupa care ii spunem ca trebuie sa se culce ca sa creasca mare, il pupam si ne indepartam incet, inchidem usa si gata. Se culca. Deci vrea ceva mai multa atentie decat inainte, sa nu se simta abandonat in patutul lui. Noaptea a inceput sa tipe scurt (sa cheme) ori chiar sa planga tot asa, de cateva nopti. Insa eu astept cuminte la mine in camera sa vad ce urmeaza. L-am instruit si pe tati sa nu se duca la el imediat. Asa ca asteptam sa adoarma singur la loc, apoi ne ducem sa-l invelim si sa verificam ca totul e in regula. Facem asta pentru ca am vazut ca daca mergem la el cand striga, nu mai vrea sa se culce la loc decat dupa ce ne jucam putin si povestim, la fel ca la culcare. Iar noua ne piere somnul! In patul mare nu-l vom lua in perioada asta dificila. Tati imi tot spune ca abia asteapta sa doarma cu baiatul in pat! Dar cand va fi mai mare si va sti ca e doar asa, un moft mic si nu o regula.

Cu mancatul... am inceput deja a... nu mai stiu cata perioada de refuz. cred ca a patra ori a cincea. Cand face mofturi, eu il dau jos de la masa si ii explic cat pot eu de frumos ca daca nu vrea sa manace, nu mananca. Intai insa il intreb "gata? nu mai mananci?" si ii indepartez farfuria. Daca vad ca se uita derutat si cu jind la ea, mai fac o incercare. Daca nu, il dau jos din scaun si gata. Daca mai vrea, ii dau atat cat vrea. Zilele astea nu a vrut nimic cu lingurita, numai ce a putut musca ori bea. Va reveni, nu-i problema. Daca nu insist.

Eh, acum noi avem alta problema, adica este foarte nervos. Urla de nervi de dimineata pana seara si ma mai si loveste cu palmele. In privinta asta nu prea stiu ce sa fac. Ii repet sa nu mai tipe, pana intelege ca ce face el se cheama tipat si ca nu-i frumos s-o faca. Plec de langa el, "daca mai tipa". Chiar il iau in brate si-l duc departe de mine, daca continua, ca sa simta ca e pedepsit intr-un fel. Nu merge. L-am plesnit si eu. Nu tare, insa cat sa simta ca nu sunt de acord cu ce face. E ceva nou pentru el, se opreste si o vreme nu numai ca nu mai tipa, insa mai si vine la mine gangurind si ma imbratiseaza. Am povestit inclusiv asta, nu ca sa ajung si eu in gura voastra, cum s-a mai intamplat cu una dintre noi, ci ca sa va zic ca se pare ca inteleg si pedeapsa de acum, totul e ca in rest sa fie iubiti. A venit sa ma impace si sa se faca placut si iubit, deci stie ca m-am suparat pe el si nu-i place. AM ridicat si tonul la el, tot asa, foarte rar. Se pare ca echilibrul e bun in educatie,acum cand au inceput sa ne incerce, sa vada unde si cat de serioase sunt limitele pe care le impunem. Bogdan e un copil iubit, rasfatat chiar si poate de asta o pedeapsa este pentru el ceva important si pe care nu o sa o doreasca.

Astea fiind zise, sa va povestesc ceva frumos. Acum doua seri m-am certat putin cu tati si am inceput sa plang. Eram cu puiul, ii dadeam sa manance (saracutul). Si cum plangeam eu mai cu foc, s-a sculat el in picioare, m-a luat cu mainile de gat si m-a pupat. Apoi s-a indepartat putin, s-a uitat mult in ochii mei, mi-a zambit cu drag si apoi m-a pupat iar. Apoi iar s-a indepartat, iar s-a uitat la mine ca omul mare, iar m-a pupat. Ne-am imbratisat, am inceput sa rad, l-am iubit mult mult... atunci s-a linistit si a inceput sa se joace. Asa de mult m-a impresionat... Sper sa nu supar pe nimeni ca am povestit asta. Are si un catel pe care il pupa neaparat inainte sa se culce, altfel nu doarme... E un pupacios!

Si eu va pup si ne auzim cat de curand.

Gandacel 18+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Ha, ha! Mi-am facut si eu testul cu personalitatea cu care seman... Nu va zic cu cine seman, ca ziceti ca ma laud. Insa e bine sa gasiti o poza unde sa se poata descifra bine trasaturile, altfel nu merge. Si atunci cauta asemanarea la structura faciala, buze, nas, ochi etc si iese ceva... cel putin interesant. Asa o sa vedeti si voi ca aveti unele trasaturi comune cu niste frumuseti si o sa va simtiti mai bine cateva minute! :-) M-am uitat la toate pozele, asemanare intre 63% si 57%, deci nici o exagerare, e o asemanare de departe!

Gandacel 18+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani pt Alexandru Andrei, sa creasca mare, frumos si fericit!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Lavi de acord, nici mie nu imi convine, dar prefer sa se spele la mine decat sa puta a transpiratie, mai ales vara. De mancat oricum manaca de la tine fii sigura de asta, caci nu stai sa pui cifru la frigider, asa...ai situatia sub control. plus ca o pui sa vina cu prosopul ei.

Dienuta nu uita sa precizezi ca trebuie sa faca menajul copilului. adica hainute spalate, intinse, calcate, curat la copil in camera, strans jucarii, spalat biberoane, facut mancarica, castronase spalate, nu sa vii acasa si sa gasesti casa ca dupa bombardament, precizezi ca nu iti trebuie facut menajul tau, caci tu pleci dimineata si vii seara, ca sa creezi impresia ca nu are multe indatoriri.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

"Sorin Ionita: "Bugetul national in democratie seamana nitel cu tubul digestiv al unui sugar: un apetit vesel si nepotolit la un capat, plus o totala lipsa de control la celalalt." "

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gandacel, faci o greseala cu plecatul de langa el, plesnitul s.a.m.d. Inteleg care este scopul tau dar ii intipareste niste lucruri de care NU VA SCAPA TOATA VIATA. Se cheama afectiune conditionata, am vazut pe pielea mea despre ce e vorba, si pe a altora. Mare greseala. faci cum vrei.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Scuze ca mai bag un mesaj, am uitat sa-mi schimb semnatura si vreau sa actualizez. Lavi, merci de calculul DPN, chiar aia este data.

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

plus ca: iti place cand esti tu suparata sa te alinte si sa te pupe copilul, dar cand e copilul suparat, tu il alinti cu palma sau plecand de langa el? iti dai seama ce frustrari dezvolti in el? plus ca el deocamdata nu se poate ajuta singur. plus ca toti copiii tipa, nichita tipa pana mi se infunda urechile.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput