Romanii din Marea Britanie (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Mada, sa iti traiasca fetita! Este ca o papusica !
Motanik, poate au perioade in care aplica diferite politici comerciale!?! Sotul meu zboara destul de des cu Easy jet si nu a primit nici el nimic gratis. In plus a avut mai mereu intarzieri.
Letitia, eu nu am vazut selectia pentru Eurovision a Angliei, dar ei oricum sunt mereu pe ultimile locuri. Romanii merg cu o trupa internationala din cate am inteles eu (sper sa fii inteles bine) care cred ca se numeste Todo Mundo (!?!). I-am vazut o data in fuga pe computer si pareau buni. Sa vedem. Mie mi-au placut ultimile noastre prezente la Eurovision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Intru si eu sa va salut..nu am mai scris de mult pe topic dar v-am mai citit din cand in cand.

Andra, salutari!

Patricia,nu te-am mai "vazut" demult! Felicitari pentru burticutza, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos. Miriam si Ruth sunt niste domnisoare superbe! Oau..ce-au crescut! V-ati mutat din Huntingdon pana la urma? Presupun ca da..am ramas in urma.

Salut si restul fetelor!

P.S. Uitam sa va intreb ceva..parintii mei vin in vizita in mai..mai au nevoie de vreu documet de intrare in Uk in afara de pasaport?

V-am pupat!

Carmen, Crystina, Khristin & Daria

Mergi la inceput

Crystina, din cate stiu eu, in UK se poate intra acum cu cardul de identitate. Motanik iti poate da mai multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Crystina, vino mai des!

Nu au nevoie de nimic altceva. Asigurarea de sanatate este obligatorie doar in spatiul Shengen si UK nu face parte.
Se intra doar cu pasaport iar pt cine nu are, cu CI.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Englezoaicelor, am si eu o intrebare va rog frumos daca stiti: pot intra in uk cu bebele in pasaportul meu sau trebuie sa aiba pasaport separat?

multumesc frumos

Mergi la inceput

Din cate stiu eu nu trebuie sa aiba pasaport separat. Noi avem niste prieteni care au trecut fetita pe unul din pasapoartele parintilor si au putut sa intre in UK asa.

Mergi la inceput

Si eu ca Ella zic, stiu ca minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport separat numai daca nu calatoresc ccc cu parintii, altfel pot fi trecuti pe pasaportul unuia dintre ei.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

multumesc mult pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Andra, Ella..multumesc pentru raspunsuri!

Monica si eu stiu ca nu e obligatoriu sa aiba pasaport separat.

Ce ziceti de vremea asta? Oare se mai incalzeste?

Carmen, Crystina, Khristin & Daria

Mergi la inceput

Fetelor, am deschis capitolul 13 (sper ca nu sunteti superstitioase) si va astept acolo.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97592

Rog un moderator sa inchida acest capitol.

--------------------

Andra

Mergi la inceput