Romanii din Marea Britanie (12)
Raspunsuri - Pagina 22
copiloi spune:
quote:
Originally posted by ella_64
Uite aici: www.nationalrail.co.uk . Ai toate informatiile de care ai nevoie. Daca nu te descurci, da un semnal .
Merci mult! M-am descurcat!
Alina
Georgetas spune:
Va rog sa ma scuzati pentru ca va intrerup discutiile, dar as avea si eu nevoie de ajutorul vostru. Vin in septembrie cu fiica mea (12 ani) in Londra pentru 3 zile si as avea nevoie sa-mi recomandati niste locuri de cazare ieftine.Venim cu wizzair, asa ca aterizam pe Luton. Orice sugestie legata de ce am putea vizita in cele 3 zile este binevenita.
Va multumesc,
Geta
ella_64 spune:
Buna dimineata, fetelor. Sper ca totul este bine cu voi. Va doresc o saptamana buna. Sunt putin ingrijorata de toate crimele armate din Londra. Oare ce se intampla cu adolescentii acestia?
ella_64 spune:
quote:
Originally posted by Georgetas
Va rog sa ma scuzati pentru ca va intrerup discutiile, dar as avea si eu nevoie de ajutorul vostru. Vin in septembrie cu fiica mea (12 ani) in Londra pentru 3 zile si as avea nevoie sa-mi recomandati niste locuri de cazare ieftine.Venim cu wizzair, asa ca aterizam pe Luton. Orice sugestie legata de ce am putea vizita in cele 3 zile este binevenita.
Va multumesc,
Geta
Buna dimineata, Georgeta. Uite aici un link:http://www.visitlondon.com. De pe pagina selectezi Book Hotels or Book Hostels or Book B&B (bed and breakfast, pensiuni tinute de diferite familii, la care ti se ofera cazare si micul dejun).
motanik spune:
Georgeta, in caz ca nu stiai deja, cea mai ieftina cale de a ajunge din Luton in Londra e cu Easy Bus dar tb sa rezervi din timp biletul.
www.easybus.co.uk
In 3 zile ai timp sa vizitezi pe centru cam tot, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, London Eye si London Aquarium sunt toate in acelasi loc pe malurile Tamisei, statiile de metrou Westminster (pe linia galbena sau linia verde, Circle sau District Line) sau Waterloo (Westminster te scoate chiar in fatza Big Ben-ului).
La o aruncatura de batz gasesti si Tower Bridge si Tower of London, statia Tower Hill pe linia galbena sau linia verde (Circle sau District Line).
British Museum e la statia Holborn pe linia rosie (Central Line), Trafalgar Square si National Gallery la Charing Cross parca si in apropiere e si Piccadilly Circus pe linia albastra Piccadilly Line.
Madame Tussauds daca nu ma insel e la Baker Street pe linia maro, Bakerloo Line.
Ca sa intelegi ce zic, gasesti harta metroului aici
http://www.tfl.gov.uk/tube/maps/
Cat despre cazare, www.easyhotel.com probabil este cel mai ieftin dar camerele sunt f mici.
Daca dai un search pe google cum am dat eu
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=cheap+hotels+london&meta=
sigur ai sa gasesti ceva convenabil. In plus, incearca si www.lastminute.com
Sper sa va distrati la Londra si sa ramaneti cu amintiri frumoase!
--------------------
Andra
Georgetas spune:
Va multumesc pentru informatiile trimise atat de repede. Eu am vizitat Londra in 1998, dar am mers in grup, nu m-am ocupat eu de nimic, asa ca nu prea stiam de unde sa incep. Despre rezervarea pentru transportul de la aeroport nici nu-mi trecea prin minte.Pentru cazare cred ca o sa optam pentru o pensiune, as vrea sa simta si fiica mea atmosfera tipic englezeasca, chiar daca numai pentru o perioada asa scurta. In viitor (mi se pare prea mica acum la 12 ani)poate o vom trimite la o scoala de vara in Anglia si as vrea ca aceasta vizita sa fie un mic test.
Numai bine va doresc,
Geta
motanik spune:
Audrey Maria s-a nascut ieri la ora 13 55, natural, cu epidurala, 3750g, 56 cm, apgar 9, episiotomie.
Felicitari Belle Vue, refacere rapida si multa sanatate si sa ne aduci poze cu papusica!
p.s. Abia astept sa citesc povestea nasterii!
--------------------
Andra
cristina1974 spune:
Felicitari, Belle_vue,pentru fetita ta!
Sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa,sa creasca mare si sa va faca mandri in fiecare secunda!
Andra,eu nu am primit sms-ul pentru ca ,in experienta cumplita pe care am trait-o, mi-a fost furat telefonul.
Sa va zic ce s-a intamplat;pe 13 februarie,sotul meu a venit acasa dupa -amiaza, ca niciodata.Voiam sa iesim undeva, seara, si de aia a lasat parcarea deschisa si poarta deschisa la casa. Mentionez ca portile astea se deschid numai cu telecomanda, cu cheia sau din casa. In fine, am avut o discutie mai acida su el,asa ca planurile de a iesi afara au cazut, iar el s-a dus in dormitor si a adormit.Eu mi-am terminat treaba prinj bucatarie, am puc fetita cea mare in pat, sa se culce, cea mica dormea deja, si m-am dus in baie sa ma demachiez. In cateva secunde, am auzit o bufnitura cumplita,si am iesit din baie sa vad ce se intampla. Am vazut trei tipi, jamaicani, cu glugi, cum urcau la etaj, pentru ca jos luminile erau stinse deja.Am inceput sa tip, sperand sa-l trezesc pe Kaveh.Insa nu am reusit.Au intrat in dormitor direct,s-au dus la Kaveh,l-au imobilizat imediat si i-au pus ditamai cutitul la gat.Lumina era stinsa in dormitor,asa ca nu au putut vedea de la inceput cine doarme acolo. cand au realizat, si-au zis intre ei"it's not him,wrong house, wrong house" si au incercat sa para totul un jaf. M-au luat si pe mine, m-au pus pe pat, langa Kaveh, au tait niste cabluri de la niste chrestii pe care le aveam in camera, si ne-au legat cu ele. Eu nu ma puteam opri din plans,si asta i-a deranjat, si din cauza asta m-au taiat la picior in cateva locuri.Mi-era frica pentru copii,si-i rugam non stop sa nu se atinga de fete.Ei m-au asigurat ca fetitele sunt in siguranta, si noi la fel suntem in siguranta, ca ne leaga ca sa nu ii urmarim, apoi au inceput sa cotrobaie prin geanta mea, au luat telefoanele mobile, portmoneele si ceasul meu de pe noptiera si au plecat. Cu greu am reusit sa ne dezlegam ,sa merg la iasmina in camera si sa chemam politia. Iasmina, saraca de ea, a fost atat de speriata......Unul dintre tipi a intrat la ea in camera, i-a facut semn sa taca si a tras usa dupa el, ca Iasmina sa nu vada ce se intampla. ea s-a speriat atat de tare, incat a facut pe ea, insda nu s-a dat jos din pat decat cand m-am dus eu la ea. Georgia dormea dusa, nu s-a trezit nici la tipetele mele, nici la bufnitura de la usa.
Am chemat politia,au luat astia probe, amprente, urme DNA,tot ce puteau si ei....Si de atunci noi ne agitam de zor cu politia, pe la banci,si asa mai departe. Cardurile le-am primit deja pe cele noi, cecurile pe care le averam le-am anulat imediat.....insa telefoanele,cu tot ce era in ele ,s-au dus, ca si ceasul meu,din aur masiv,care era primit de la parintii mei de ziua mea.Asta e.....Multumesc lui Dzeu ca s-a terminat asa si nu mai rau,insa sperietura a fost groaznica.
casa in care stateram era a socrilor mei,pentru ca la noi inca se mai fac lucrari.Ei au pus-o in vanzare deja, nu mai vor sa aiba de-a face cuea. Iar noi plecam in Dubai,pentru o luna, pana se calmeaza spiritele si se termina tot la casa noastra. o sa punem si camer de luat vederi, alarma conectata non stop la politie, plus porti electrice la parcare si la intrarea in curte. Mai mult, luam si doi caini,un lup si un rotweiller. kaveh obsedat de securitate acum, si cheltuie oricat pentru asta.
Asta e povestea mea, s-a intamplat totul acum o saptamana, insa mie mi se pare ca a trecut o vesnicie de atunci.
O sa imi iau in curand un alt telefon, si atunci o sa pot primi si mesaje.
va pup pe toate si sper sa aveti grija si sa aveti grija ca ce mi s-a intamplat mie, se poate intampla oricui in nenorocita asta de Londra.Numai bine.
cristina