Romanii din Marea Britanie (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Draga Matrashita cred ca ai 2 solutii. Una este sa te faci self-employed (sint citeva fete care sint self-employed si pot sa-ti spuna ce anume iti trebuie) sau gasesti o firma care sa-ti faca work permit. Mai este alternativa ca student dar am inteles ca nu vrei. Alte solutii legale nu cred ca sint. Acum s-au inasprit pedepsele pentru cei care angajeaza sau se angajeaza la negru, se poate face si puscarie pentru asta de aceea cred ca e bine sa fii cu acte in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by alebazi

Buna dimineata, englezoaicelor

Am si eu o rugaminte la voi: spuneti-mi si mie, va rog, cat castiga/luna un instalator in Londra (care mai pune si faianta si gresie si termopane, etc)?
Poate ma ajutati si pe mine astazi cu un raspuns.

Multumesc mult.

Buna, fetele!

Nu ma puteti ajuta cu un raspuns?
Nu cunoasteti pe nimeni? Dar o secretara? Cat castiga?
Poate ma ajutati, va roooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Matrashita, Cryss Uk e bine, am mai vb cu ea acum ceva vreme, cred ca s-au mutat intr-un final si muncesc amandoi.

Daca ai fost aupair doar un an si ai sub 27 de ani, poti sa mai vii un an asa si sincer cred ca ar fi varianta cea mai buna ca sa ai si timp sa faci cursurile pt NVQ.

Aldebazi, eu sunt secretara si iau o mie pe luna net. Se poate si mai bine de atat, 1300-1400 maxim.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

am o maaare rugaminte la voi:
care credeti voi ca-i varianta cea mai buna pentru "atestare documentara"?

multumesc
Anca

Mergi la inceput

Alebazi un instalator in zona Londrei poate cistiga intre 80-100k pe an. Foarte multi nu-ti fac factura si baga banii in buzunar, deci nu platesc impozit pe ei. Cistiga extrem de bine, doar ca iti trebuie un atestat ca sa lucrezi ca instalator (trebuie sa faci un curs de vreo 2-3 ani).

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri

Letitia1, nu te supara pe mine te rog, dar ce inseamna 80-100k pe an? Ca nu ma pricep. Cat vine pe luna?

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

quote:
Originally posted by Letitia1
...Acum s-au inasprit pedepsele pentru cei care angajeaza sau se angajeaza la negru, se poate face si puscarie pentru asta de aceea cred ca e bine sa fii cu acte in regula.

Cred ca o s-o lase balta cu puscaria, ca n-au locuri (poate in... Australia...)

alebazi, 80-100k = 80.000-100.000 pounds pe an (pt cel lunar, imparti la 12 -- dar mai bine imparti de la inceput la 52 fiindca aici salariul se plateste saptamanal). In general, in Vest lumea vorbeste de castigul brut, dinainte de impozitare (spre diferenta de Ro, unde se vorbeste indeobste de castigul net).

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buli, ce fel de atestare documentara?

Cat despre 80-100mii pt un instalator , eu nu am mai auzit de asa salrii, mai mari decat pt IT si contabili (contabil cu experienta de 10 ani la mine in firma are in jur de 40mii).
Realistic vorbind, salariile medii se invart intre o mie si 2 pe luna.
Vorbesc despre oamenii simpli, care nu au companii proprii si angajati.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Va multumesc inca o data pentru raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Cat despre 80-100mii pt un instalator , eu nu am mai auzit de asa salrii, mai mari decat pt IT si contabili (contabil cu experienta de 10 ani la mine in firma are in jur de 40mii).
Realistic vorbind, salariile medii se invart intre o mie si 2 pe luna.
Vorbesc despre oamenii simpli, care nu au companii proprii si angajati

Ar trebui sa stii ca meseriasii cistiga mai bine decit oamenii cu studii. Asa e si in Ro si cred ca oriunde in lume. Eu am avut de a face mult cu ei in ultimii doi ani de aceea am dat date precise. Pe doi dintre ei mi i-am facut prieteni de familie.
Salariul mediu pe economie este 21.000/an (inainte de impozitare).

Mergi la inceput