Idei de vacanta in Corsica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

subscriu lla ce spune Oana, Corsica e superba, merita vizitata. Nu e aglomerat, plaja e salbatica (exista o lege care nu da voie sa se construiasca la o anumita distanta de plaja), nu exista plaja privata, accesul la mare e permis de oriunde. Pentru amatorii de drumetii, muntii din Corsica ofera peisaje superbe, acolo e renumitulwww.parc-naturel-corse.com/randos/" target="_blank"> traseu GR20 (GR=grande randonée) care traverseaza Corsica din nord in sud. Cu masina se poate urca pana la 2000m.
Despre bucataria corsicana nu mai vorbesc, mezelurile si dulceturile de smochine si castane sunt delicioase.

Noi mergem in fiecare an, nu in 'vacanta adevarata' ci in vizite in sanul familiei, jumatatea mea e nascut in Bastia si toata la familglia" lui traieste pe insula. Io cunosc zona de langa www.porto-vecchio.com/" target="_blank">Porto Vecchio cu www.corsica.net/corsica/fr/regboni/ptov/ptovplag.htm" target="_blank">plajele ei superbe, (se zice ca sunt unele din cele mai frumoase din lume). Am si unele idei de cazare in zona aia, nu stiu nici o locatie cu piscina pentru mai multe familii dar stiu cateva pentru cate o singura familie + cupiii din dotare.
Preturile sunt intradevar mai mari decat pe continent, vaporul este scump din Franta (marsilia sau Nice) dar ieftin din Italia (Livorno saau Genova). Se poate merge cu avionul si inchiria o masina la fata locului dar si asta e scump (dublu fata de continent, in jur de 80€/zi)
Cateva poze cu Corsica iarna si vara sau Bonifaccio vazut de pe vapor

Pace e salute! (asta e urarea de craciun a corsicanilor)

Mergi la inceput