Folie protectoare aragaz

Folie protectoare aragaz | Autor: bumbacel

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
dati-mi idei cu ce as putea sa protejez aragazul. In afara foliei alimentare de aluminiu, mai gasesc altceva?
Multumesc

Imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta dar optiunea "cautare" nu merge

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daveco spune:

quote:
Initial creeata de bumbacel

Fetelor,
dati-mi idei cu ce as putea sa protejez aragazul. In afara foliei alimentare de aluminiu, mai gasesc altceva?
Multumesc

Imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta dar optiunea "cautare" nu merge

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

eu folosesc folia de aluminiu ca altceva nu mi-a trecut prin cap.mai dificil e cu gratarul da' decat deloc e bun si AL.daca nimeni nu-ti raspunde nu inseamna ca nu multa lume se confrunta cu problema asta.astept si eu sa vad de mai raspunde careva.salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

da, si eu tot folie de Al folosesc da care-i baiul de simti ca ti-ar trebui altceva?

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si eu folosesc folie de aluminiu dar pentru ca, nu reusesc sa o pun ca lumea pe cea de pe rola am gasit in carffour gata facute special pt aragaz. si sunt dintr-un aluminiu mai tare. au un defect: sunt pentru cate un ochi (adica pun 4 pe tot aragazul). In pachet sunt 8

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ar fi mai simplu sa-l spal repede de fiecare data dupa ce gatesc, dar mi-e lene, deci tot aluminiu folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by vanessa ionescu

si eu folosesc folie de aluminiu dar pentru ca, nu reusesc sa o pun ca lumea pe cea de pe rola am gasit in carffour gata facute special pt aragaz. si sunt dintr-un aluminiu mai tare. au un defect: sunt pentru cate un ochi (adica pun 4 pe tot aragazul). In pachet sunt 8

pai si nu se mai pot da 3 gauri ?

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

SI eu tot folie de al folosesc. E drept ca mi s-a zis ca-i cam...inestetica, dar ce conteaza. Ma scuteste de multa munca.
N-am alte idei....daca voi aveti sunt binevenite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si eu foloseam folia .Dar ultima data am copt vinete pentru iarna si folia mi s-a lipit de plita (plita este din inox) si a fost destul de greu sa o dau jos.De atunci m-am lecuit de folie.Si prefer sa spal aragazul.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Da gratarul cum(cu ce il curatati)? Eu il spal de fiecare data dupa ce gatesc dar pe la imbinari tot mai ramane cate ceva.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daveco spune:

cand coci vinete trebuie sa bandajezi aragazul cand e perfect uscat si curat deasemenea trebuie ca sa pui folia astfel incat sa nu-ti intre zeama de vinite pe sub ea.in acest fel nu se va intampla nimic cu plita ta.
eu las gratarele pe aragaz apoi dau cu o sp[uma de curatat aragazul care expandeaza .trag capacul aragazului pt. ca spuma e toxica si nici nu mai rage alarma de la gaz care e sensibila la mai multe feluri de vapori .dupa jumatate de ora spal gratarele in chiuveta cu apa cat se poate de fierbinte si cu o perie de vase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by vanessa ionescu

la ce stand se gasesc si cam ce pret au?
mersi pentru raspunsuri

Mergi la inceput