Folie protectoare aragaz
Raspunsuri - Pagina 2
ocu spune:
quote:Poti sa-mi spui si mie ce spuma folosesti si daca e eficienta (daca nu se poate pe forum pe PM sa nu se considere reclama).
Originally posted by daveco
cand coci vinete trebuie sa bandajezi aragazul cand e perfect uscat si curat deasemenea trebuie ca sa pui folia astfel incat sa nu-ti intre zeama de vinite pe sub ea.in acest fel nu se va intampla nimic cu plita ta.
eu las gratarele pe aragaz apoi dau cu o sp[uma de curatat aragazul care expandeaza .trag capacul aragazului pt. ca spuma e toxica si nici nu mai rage alarma de la gaz care e sensibila la mai multe feluri de vapori .dupa jumatate de ora spal gratarele in chiuveta cu apa cat se poate de fierbinte si cu o perie de vase.
Karina spune:
Si eu folosesc tot folie de aluminiu, dar nu de lene ci ca sa-mi protejez aragazul. Daca l-as curata de fiecare data cind coc vinetele si se arde zeama aia sint sigura ca s-ar duce zmaltul ala sau cum ii zice
Pun 2 bucati de folie de aluminiu - din cele la metru, in asa fel incit la mijloc sa se suprapuna bine, iar la gauri am grija sa nu le fac prea mari ca sa nu curga zeama pe linga.
Cind se murdareste aragazul folosesc CIF, dar mai nou am descoperit Mr. Muscolo spray pt. bucatarie si mi se pare muuult mai bun.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
daveco spune:
quote:
Originally posted by ocuquote:Poti sa-mi spui si mie ce spuma folosesti si daca e eficienta (daca nu se poate pe forum pe PM sa nu se considere reclama).
Originally posted by daveco
cand coci vinete trebuie sa bandajezi aragazul cand e perfect uscat si curat deasemenea trebuie ca sa pui folia astfel incat sa nu-ti intre zeama de vinite pe sub ea.in acest fel nu se va intampla nimic cu plita ta.
eu las gratarele pe aragaz apoi dau cu o sp[uma de curatat aragazul care expandeaza .trag capacul aragazului pt. ca spuma e toxica si nici nu mai rage alarma de la gaz care e sensibila la mai multe feluri de vapori .dupa jumatate de ora spal gratarele in chiuveta cu apa cat se poate de fierbinte si cu o perie de vase.
spray-ul se numeste SANO .este un tub nugru si costa intre 5 si 6 lei.
catalynaa spune:
Produsele de la Sano sunt super...,iar referitor la subiect si eu tot folie de aluminiu folosesc-e foarte practica mai ales ca nu mereu am timp si chef de curatat aragazul...asa k...poate mai sunt si alte solutii.....o sa urmaresc discutia
ancutzathree spune:
eu in atata timp cat skimb folia si ma kinui sa o potrivesc(am incercat si asa) mai bine spal aragazul
anca & alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
cuoredan spune:
pot sa va ofer folie protectoare universala si lavabila pentru aragaz 60x60cm 5ron+ taxa de posta. Daca aveti si alte probleme in bucatarie exprimatile poate avem solutii.
cuoredan spune:
poti sa-mi trimiti un mesaj cu adresa ude vrei sa primesti coletul, cantitatea si primesti prin posta sau curier ramburs