35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata, fetelor!
Olgutza, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti se intampla; ii doresc multa sanatate bebitei tale, si sa speram ca nu va avea urmari.
Nici pe la noi nu e mare veselie; faptul ca nu suntem in tara, reduce la jumatate bucuria sarbatorilor. Asta e, sa speram la mai bine!
Eu va doresc la toate un nou an fericit, mult mai bun decat cel care trece, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
LA MULTI ANI!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Olga, multa multa sanatate. Sper ca baietelul tau sa se insanatoseasca cit mai repede si sa nu aiba urmari dupa aceasta boala.

Si Danielle a mea este bolnavioara. Pare ca nu este decit o simpla raceala dar este suficienta ca sa fie miriita si amarita.

Eu sint in pline pregatiri pentru miine. Casa e inca intoarsa cu susul in jos. Si eu care voiam sa ma si duc la serviciu miine

Eu vreau sa va urez de astazi un An Nou plin de SANATATE (ca dupa cum observ este un produs care cam iese lipsa la inventar in ultima vreme ), fericire si plin de impliniri. Ah, da, si un graunte de noroc nu cred ca ar strica la fiecare, nu?

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

neatza!
Si la multi ani pentru anul ce vine.
Sanatate multa si multe impliniri,sa avem un an nou mai bun decit acesta.
Pup toata gashca!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI!

2007 sa fie cel mai bun an din cati au fost pana acum !

Petrecere frumoasa !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, Sivi multa sanatate puiutilor vostri!
Olga, sper ca si tu esti mai bine!
Va doresc un chef pe cinste si An Nou fericit, sa avem parte de sanatate, bucurie, dragoste si bani!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La multi ani si eu va pupacesc pe toate.Petrecere frumoasa si un An nou fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Va multumesc din suflet. Se pare ca Doamne Doamne va aude.... Tony este muuuuult mai bine. Nu mai tuseste, a inceput sa mai manance cate ceva. Am facut radiografia sambata dar din pacate nu era medic radiologist asa ca trebuie sa asteptam pana marti rezultatul. L-a ascultat medicul si zicea ca bronsita sigur nu mai e. Cica petele de pe plamani vor disparea treptat in luni de zile. Important e sa nu mai raceasca rau in viitorul apropiat. Va multumesc mult de gandurile bune. Ma ajuta si ma sprijina enorm. Faptul ca stiu ca sunteti ma face de multe ori sa ma energizez.

La multi ani fericiti va doresc! Sa aveti un 2007 superb si plin de bucurii. Sa nu cunoasteti suparari sau boli sau griji in acest nou an. Cele singure sa-si gaseasca iubirea, sa avem copiii sanatosi, frumosi si desptepti si sa ne bucure sufletele. Celor cu soti sa aveti multa intelegere in casa iar sotii sa fie adevarate ajutoare si sa va iubeasca ca in prima zi. Va pup.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

La multi ani! Tot ce va doriti pt.anul ce vine,si sa nu uitati sa zambiti....

Olga,ma bucur mult sa aud ca micutul a pasit cu dreptul in noul an....

Noi ne-am distrat de minune,a fost super,acum.....ne refacem.........

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La multi ani!
Am terminat cu toate mesele festive si sunt placut impresionata ca am reusit sa slabesc un kg!?? Cum nici eu nu stiu, dar dupa ce am gatit o suta de mii de feluri de mancare pt Craciun ,numai am vrut sa vad mancare in fatza mea.Asa ca o saptamina am mancat numai legume crude, imi place ca ma vad asa sabutza si parca imi da puterea sa vreau mai mult .
Oricum revelionul a fost bestial ,am primit pana la urma o invitatie ,m-am simtit ca la 20 de ani am dansat ,ras si distrat toata noaptea si putin din dimineata pt ca abia la ora 7 dimineatza am mers la culcare. E drept imi trebuie o saptamina sa ma refac dar e ok a meritat efortul.
Voi cum a-ti sarbatorit?

Mergi la inceput

Ia uite ce vijelie pe aici,toata lumea a disparut,numai io cu lemoni tinem frontul.....

BRENDA

Mergi la inceput