35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 26
silvana.ady spune:
Olga, multa sanatate celui mic. Ii tinem pumnii si ii dorim insanatosire grabnica.
Si la noi a venit
cu sacul plin de daruri pentru fete. Nici nu stiu daca copii astia mai apreciaza asa cadourile astea. Munti de jucarii - de la noi, bunici, unchi si matusi... Unde le pun pe toate?
Oh, Gabi, ce nedrept este pentru copii sa treaca prin ce trec copii tai! Si asta doar pentru ca unul dintre parinti se cearta cu viata asta si incepe sa se comporte inuman...
copilasilor si tie.
brendamitran spune:
Neatza,fete!
Am intrat sa va pup si sa va spun ca la 2 ne imbarcam spre BUzau.
Dana,pregateste-te!
La multi ani pt.toata lumea,daca nu mai vorbim....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
dana_ene spune:
Olga, sanatate multa puiului. 
Brenda, pai sa stii ca abia astept sa ne vedem.
Drum bun spre Buzau, fetelor !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Cricor spune:
Buna, cum ati petrecut de Craciun? Ne-am intors si noi de la cabana (o casa de fapt dar nu stiu cum sa-i zic), a nins doar in ultima zi.
Olga, ce face copilul? Al meu, dupa ce-a terminat antibioticul pentru streptococul din gat, a racit rau, iar ieri am descoperit ca are otita. Asa ca acum e iarasi pe antibiotic. Nici nu stiu ce sa mai zic, nu se mai termina bolile astea. Eu m-am hotarat sa-l duc la iridiolog, ca poate cu ceaiuri, ierburi si schimbare de dieta i se fortifica organismul si nu se mai prinde orice de el. Daca te intereseaza sa-mi zici. Eu stiu de unul in Elmira.
Corina
OlgaTarziu spune:
va pup dulce pe toate....
La noi Craciunul a fost kk, enervant de plictisitor. Api in 25 si 26 am avut ceva musafiri. Acum sunt epuizata... Nu am chef de nimic.
Copilul are pneumonie si bronsita, luam antibiotic super tare, avem diaree, nu mananca, nu bea. Principala frica e sa nu ajungem la antibiotic injectabil ca se pare ca diareea e de la el. Deja avem 3 saptamani de boala. Ne-au dat si un spray inhalator care ne mai ajuta putin. Cica probabilitatea sa ramana cu bronsita cronica sau astm e foarte mare. Maine ii repetam radiografiile sa vedem ce se intampla.
In vinerea de dinainte de Craciun aproape mi-am taiat venele cu un cutit. Taiam oasele de piftie si a sarit cutitul direct in mana mea stanga. Asata mai imi lipsea sa merg si la suturat vene. Acum arata de parca s-ar infecta.
Revelion? Nu am chef sa fac nimic, nu am nervi, neplictisim iar. Abia astept sa treaca, sa desfac si bradul, sa tai sarbatorile astea de pe lista si sa incepem un an nou fara atatea griji.
Inca o data va pup si va doresc sa aveti un An Nou super.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Cricor spune:
Olga, multa sanatate! Daca ai chef de vorba, trimite-mi nr. tau de tel pe pm. Daca nu, poate ne cunostem cu toatele anul viitor
Pentru ca probabil n-am sa mai intru pe net zilele astea, va urez de pe acum:
La multi ani, un an nou mai bun, lipsit de griji si necazuri, cu multa, multa sanatate si mult noroc!!!
Corina
alma spune:
Olga,tare rau imi pare sa citesc toate astea.
Eu tin pumnii sa fiti bine,poate totusi nu vor fi urmari dupa toate astea...
Sa dea Dumnezeu sa aveti un an mai bun si cu multa sanatate.
Noi am ajuns la Buzau.E cald si bine la Alma,dar uite ca ne intristam cind citim de Olgutza.
Va pup,Brenda!
Diana si mami
Lemoni spune:
Olgutza sanatate maxima la copil. Imi pare rau sa aud asa vesti proaste. Aveti grija de voi.
dana_ene spune:
Olga, sanatate puiului si tie refacere fara complicatii va doresc !
Cricor, sanatate multa si puiului tau.
E trist cand ii vedem asa bolnaviori.
Oana mea din cauza unei perioade prea lungi in care a luat antibiotice a facut si candidoza. Si-a mai luat o tura de antibiotic
.
Acum e bine, Slava Domnului, ceea ce va doresc si voua, tuturor !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
brendamitran spune:
neatza,fetele.....
am intrat doar sa spun ca astept vesti de la radiografie,Olgutza
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI