35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 25
dana_ene spune:
Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere, speranta si iubire...
Iar MOSUL sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati ..La Multi Ani cu Sanatate!!!!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
alma spune:
Ce liniste, unde sunt toate fetele frumoase, de la 35 in sus? Va urez si eu Craciun imbelsugat si plin de iubire, atat cat a mai ramas din el!
Si petrecere frumoasa, celor care chefuiesc!
Noi am facut brad artificial, nici nu m-am dus in piata sa vad cum arata brazii naturali, am avut in fiecare an, dar tare saracaciosi mai erau... Am cumparat unul artificial, destul de mare si frumos, ieftin, apoi am luat crengute de brad natural si vasc si am impodobit un pic casa. Azi am fost la parintii mei la masa, apoi am fost la plimbare in Oraselul copiilor (chiar daca mai mergem si pe 30 cu fetele de pe DC
), fata mea nu mai avea rabdare pana atunci. Si-acum ninge asa frumos!
Diana si mami
brendamitran spune:
Alma,trimite si incoace niste fulgi,poate vedem si noi ceva zapada....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
`neata fetelor!
Sper ca sunteti bine si ati inceput fitnessul sa mai scapati de "energia" acumulata zilele trecute![]()

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
tlaura spune:
Buna diminineata va spun si eu!
Gabi, ai dreptate, azi incep sa ma duc la sala! Trebuia de ieri dar nu prea am avut chef!
Cum ati petrecut Craciunul?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
brendamitran spune:
Wow,deja se vorbeste de sala si eu nici n-am iesit din casa.....coooool!
BRENDA
dana_ene spune:
A fost frumos de Craciun. Fetele mele s-au bucurat ore in sir de cadourile lasate sub brad. Apoi pe seara am mers la parintii mei si au gasit si acolo o multime de cadouri. Asa ca au avut un Mos foaaaarte darnic.
Noi ne-am relaxat pe cat posibil, am mancat desigur si ne-am bucurat de bucuria fetelor.
Ieri am avut musafiri la masa: pe nasii Roxanei si pe finii nostri.
Deci au fost zile pline si placute.
Voi cum ati petrecut?
dana_ene spune:
LA MULTI ANI Stefan sau Stefania !
Gabi_K spune:
am avut un Craciun mai light decat ma asteptam. Dupa masa am fost cu copiii la fostul sot, a cam fost un esec total pt Robert, fiindca tati nu l-a bagat in seama, si de Mos i-a luat haine in loc de jucarie sau orice altceva
Lili era si ea foarte agitata, dar se intelege dupa ce nu l-au vazut pe tati de vreo 5 luni. Dupa asta ne-am dus la unchiul meu, am petrecut o seara placuta in familie, si in sfarsit mosul a venit si la noi acasa. Deci pot sa spun ca n-am avut parte de scandalul la care ma asteptam...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
brendamitran spune:
Gabitza,bine ca se asterne linistea in sfirsit si la tine,eu m-am obisnuit cu absenta tatalui Dianei de vreo aproape 3 ani,asa ca nici nu-l mai asteptam de sarbatori,si taaaaare bine mai e....
Olgutza e suparata,am inteles ca cel mic a facut ceva complicatii,tare greu trebuie sa fie,asa ca tinem pumnii sa fie bine cit mai repede....
In rest.....ne pregatim de Reve...
BRENDA