35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 24
dana_ene spune:
Olga, sanatate multa puiului. Imi pare rau ca treceti printr-o asemenea perioada, dar va doresc sa se faca repede bine
.
Sarbatori fericite si voua!
Brenda, iti las si nr. meu pe PM imediat.
Intre timp am vorbit si cu Mirela si am aflat programul vostru
.
Ea spune ca daca voi veniti pe 29, atunci ar fi OK sa ne vedem pe 30 decembrie in Oraselul Copiilor, care la noi se organizeaza in cel mai mare parc si e frumos.
Vad ca deja s-au mai aratat interesate si alte mamici din Buzau sa vina la intalnire, deci iata ca o sa ai ocazia sa cunosti si buzoience DC. Toate sunt fete tare de treaba.
Si noi avem tot un brad romanesc, dar e dragutel.
Deseara asteptam niste prieteni (prieteni tot de pe DC cu care am devenit aproape nedespartiti) si vom impodobi bradul nostru impreuna cu copilasii.
Am pregatit colinde, facem niste vin fiert cu scortisoara si sper sa ne simtim bine.
De vopsit inca nu am reusit, sper sa apuc pana-n Craciun
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
silvana.ady spune:
'neata fetelor. Sint inca chiauna de la petrecerea de ieri. A fost tare frumos. Am dansat pina ne-au lasat picioarele... si soldurile de atita tinut in brate pe aia mica
. Pina la urma am reusit sa o convingem ca de obicei se danseaza pe propriile piciore si nu in brate la mama sau tata
.
Poze n-am facut ca sotul a luat aparatul de foto dar a uitat bateriile acasa
. Shirly a primit un rol foarte "important" - sa arunce cu petale de trandafiri inaintea mirilor cind si-au facut aparitia - si a fost atit de emotionata
.
Azi avem in ca o petrecere - e ziua lui socra-miu. Miine mergem din nou la teatru. Am avut o saptaminaaa... Bine a se termina sa mai stam si pe acasa.
Gabi, mama ce serbari "poligloate" aveti voi pe acolo.
Nu-mi mai adu aminte de spalat ca ma urc pe pereti. Daca cineva o sa inventeze vreodata un aparat de impaturit hainele si de pus la loc in dulapuri cred ca o sa-i ridic o statuie.
Fetelor, Sarbatori fericite va doresc si spor la impodobit bradul. Sanatate la copilasi si voua si la citi mai multi ani de "negat...".
Cricor spune:
Buna,
Am intrat sa va zic 'Craciun fericit' spor la impodobit bradul, petrecetri frumoase si multa, multa sanatate.
Noi plecam azi la Blue Mountain, si in stilul caracteristic nimic nu-i gata, iar eu sunt la serviciu...
Corina
Lemoni spune:
Si eu va pupacesc pe toate si Sarbatori Fericite.
Silvana nu sti cumva daca sotul tau mai are un frate ca tare seamana cu al meu. Noi patim mereu asa cand e vorba de poze sau de filmat ,ori nu aveam caseta,ori nu avem baterie este ceva mereu.
silvana.ady spune:
Da Lemoni, si cind aude de cineva ca a uitat nu stiu ce, imi spune - eu nu stiu cum se intimpla la oamenii astia sa uite asa de la mina pina la gura...![]()
brendamitran spune:
pup fetele,cu mic cu mare.....
ce va grabiti atita cu urarile? vreti s adati bir cu fugitii?
nici sa nu va ginditi,cu exceptia celor care pleaca de acasa,altfel......tre sa bem un pahar de sampanie aici!
Asa ca io o sa va urez cind o fi cazu'.......
Dana,ne vedem cu tot dc-ul daca vreti,io ma bucur!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Eu intru putin pe fuga sa va doresc un Craciun fericit, sa vina
cu tolba plina cu "jucariile" pe care le doriti.
Sa mincati multe sarmale si cozonaci, shorici si alte chestii gustoase de la pomana
si sa ramineti tot asa de tinerele si mamici misto ca inainte.
Pa si
.
tlaura spune:
Ma bucur ca am intrat prima pe ziua de azi, sa va urez tuturor celor trecute de 35 de ani si nu numai :CRACIUN FERICIT, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Va pup fetelor dragi, si va doresc tot binele din lume!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
brendamitran spune:
La multi ani,gagici bine!
Craciun fericit si tot ce va doriti!
Mincam de toate,ca doar de-aia avem 35 de ani,sa traim bine!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI