35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 28
OlgaTarziu spune:
si eu...
Doar ca nu am prea multe de zis.
De marti Tony merge la o tanti acasa de la 8 la 12 asa incat pot sa imi caut job, sa trimit Cv-uri. Ma apuca plansul ca trebuie sa-mi las puiul pe mana altora. Pana acum nu am fost separati mai mult de 1 ora, si asta rar de tot... O doamne greu e.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Cricor spune:
Si eu, si eu.
Eu sunt la serviciu, insa numai cand ma gandesc ca sefu' e in Cuba ma apuca lenea. Zilele astea dupa sarbatori imi par tare ciudate... Lemoni cum ai facut tu de ai slabit?? Eu m-am ingrasat 3 kg, of ma apuca jalea.
Noi am avut un revelion super casnic, la niste prieteni unde am baut, mancat si vorbit pana dimineata. A venit sora-mea din Romania, cred ca o plictisim cumplit
.
Olga, succes la cautat job. In ce domeniu iti cauti?
Corina
silvana.ady spune:
Hop ca apar si eu si va spun in primul rind La multi ani pe 2007!
Revelionul la noi a fost frumos. Am mincat, dansat, baut... ne-am uitat la ProTV intl. Am vazut-o pe Loredana Groza 

...
Mincare a ramas cu tonele... o oala intreaga de sarmale (ca au fost doua). Eu am pregatit niste caserole - una cu brocoli si lamiie si una cu spanac si pesto
. Da astea s-au terminat
Nu stiu ce au avut cu totii ca parca au fost la cura de slabire. Asa ca acum tre sa ne sacrificam si sa terminam ramasitele
.
Hai ca va pup. Olga succes la cautare de job.
tlaura spune:
Buna dimineata!
Da Silvana, si eu am ramas cu mancare (in special sarmale) multa, si nu stiu ce sa ma fac cu ea, in special ca am intrat la regim de 2 zile! Cred ca o sa organizez o masa, ca nu prea imi vine sa le arunc!
Altceva, ce a va spun, de abia mi-am revenit dupa noaptea pierduta de revelion (asta asa, ca tot negam inceputul declinului)! Pai tin minte in tinerete, mergeam la sevici dupa doua nopti nedormite si tot ma refaceam mai repede!
Eh, asta e!
fetelor, am vazut-o pe Sharon Stone in "Basic instinct 2" la aproape 50 de ani, ce bestial arata!
Si mi-am spus, daca ea poate, noi de ce nu am putea? ca doar nu e extraterestra!
asa ca fetelor, mobilizarea!
Pupici si numai bine!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
vilma spune:
La multi ani, fetelor!
La mine a fost Revelionul de Cosmar, nu-mi pot imagina ca ar putea fi si mai rau, dar stiu din experienta ca da, se poate. In fine, am ajuns acasa, ce bine e!
Am vazut si eu Basic Instinct II, dar nu cred ca ea chiar asa arata in realitate. Oricum, Sharon din asta traieste, asa ca trebuie sa investeasca in imagine.
Intrebare de baraj: io cum dau burta asta de luna a 5 a jos?????? Ma apuca disperarea cand ma uit in jos.
brendamitran spune:
neatza,io am intrat la cura....in primul rind de dezintoxicare,ca nu mai pot baga in mine atitea porceli,mi s-a acrit......
Asa ca.....poa' sa ramana ce-o ramane,adio....fructe,legume,iaurturi,pui,peste si atit......
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by vilma
La multi ani, fetelor!
Intrebare de baraj: io cum dau burta asta de luna a 5 a jos?????? Ma apuca disperarea cand ma uit in jos.
Simplu. Nasti peste 4 luni si gata, ai scapat de burta
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
brendamitran spune:

Cascavale,o zisesi.....inseamna ca io mai am fro doo luni si scap.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
Nici eu nu mai am mult
Tratamentul cu bomboane de pom e bun pt suflet, dar in rest se cam depune ici-colo...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)