Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI tuturor cu numele de ANDREI si ANDREEA!

DANA, speram sa scrii ca totusi se mai poate face ceva! Iti doresc multa putere sa treci peste acest necaz!

ERIKA, ma bucur ca ai vesti bune despre starea lui Norby! Da Doamne sa scapati de operatie!

MARIANA, multa sanatate tatalui tau!

FLORINA, multi minunatei Elise! E o dulcica la cate vorbeste ea, "ca un om mare"!

NANA_SIM, eu merg(eam) la dr Liana Margineanu de la ELMA VITAL, tel 460815 (mai nou apelez la doctorita copiilor).

Sa va povestesc ce descoperire a facut Clara, duminica. Fac baie la baieti si cand il scot pe Eduard din cada, Clara, care ma "ajuta" la imbaierea baietilor, striga "uite, mami, Edi are codita!" Si a inceput sa se joace cu ea . Pe urma s-a uitat la ea (desi era imbracata) si a zis mirata, "dar eu n-am coditza!" Bine-nteles c-a urmat o mica "lectie" de anatomie, despre fetite si baieti, dar dupa un timp tot a tinut-o pe a ei ca "Edi si Dani au codite". M-am mirat ca n-a observat pana acum, caci a fost o vreme cand faceau baie impreuna (acum Clara nu vrea sa faca baie doar in lighean si ligheanul pus in chiuveta, de frica sa nu se scurga si ea in canal o data cu apa) sau de multe ori cand schimb scutecele e si ea acolo.

Multa sanatate bolnaviorilor! Sa se faca bine cat mai repede!

De doua saptamani si baietii sunt bolnaviori. Au facut bronsita de toata frumusetea (spastica, asmatiforma). Pana la urma am ajus pe antibiotice, Daniel s-a facut bine (desi el era mai bolnav, au fost nopti in care respira foarte greu, il tineam langa noi sa putem interveni in caz de ceva), dar Eduard dupa vreo doua zile in care n-a tusit deloc, a facut iarasi bronsita. El e si in faza eruptiilor dentare si e plin de secretii, care-i coboara inspre bronhii... De-ar iesi odata dintisorii aceia (altfel nu-l chinuie, dar e de ajuns sa-l aud tot timpul tusind). La capitolul medic de familie, am o doctorita de 10 stele (am ales-o la recomandarea voastra ). In zilele critice o sunam la 2-3 ore sa-i dau detalii despre starea baietilor, si chiar daca plecase din localitate, am stabilit di-nainte zilele si orele la care s-o sun.

Va doresc o zi frumoasa de sarbatoare!!! LA MULTI ANI!!!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata gagici

ieri fie-mea si-o insusit critica si pedeapsa si dupa masa mai ca nu i-a lipsit cerculetzu de ingerash asa cuminte a fost si dragastoasa

eu sunt destul deca nu ne-a bagat gaz la casa si nu ne putem muta dar cel mai trist e ca nu dam de priectant, nu stim nici macar unde e acum dosarul si aseara am fost asa de plouati din cauza asta ca nici macar nu stim cum s-o mai apucam...
va dati seama e gata casa cu mobila cu tot da dejaba

Flo eu ii dadeam o doza de oscillo/intr-o zi-o data pe saptamana, apoi sapt urmatoare la fel si tot asa

va pup ca deja e plin de lume cu treaba la mine

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor,

Uau Tatiana, ce bine ca ai venit sa ne mai dai vesti despre voi. Ma bucur ca sunteti bine acum. Vai ce doctorita de treaba ai, pe bune!

Cristiana, ce treaba mama azi? Azi tre sa stai, sa te odihnesti, chestii...sper ca nu esti la job, nu? Ma bucur ca gagalicea s-a facut cuminte azi, ca a reactionat cum trebuia la critici, pisicutza! Asa sunt fetitele. Mai stiu o mitzuca asa ca Theia, nu prea ai ce-i face...aviz Ralucuta sa stie ce o asteapta, ca fetitele din ziua de azi sunt mai dezmierdate.

aaaa iar raman singura cu Serban. Nasty mere sa planteze iar copaci vreti sa va zic ce-as face io azi cu copacii aia? Mariana, stai pe faza cu bilele ca ti-am zis ca am prastie Mai bine hai deseara la Edith ca sa barfim oleaca! Poate ne iese si merem cu pruncii la artificii.

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Roxa is la job, avem liber pe 27 in loc de azi.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

la multi ani tuturor romanilor!
va doresc un wek placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

da mai, asa-i ... si sa ne vedem la artificii in centru!!! traiasca Romania dodoloatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Moama, dar ce mai sarbatoriti azi! F slaba activitate pe la noi!

LA MULTI ANI, TUTUROR ROMANILOR!

Sa va zic cum am sarbatorit eu; adica, incep cu planul initial si va zic unde am ajuns.
Ne-am trezit cu totii plini de buna dispozitie; am zis ca papa pruncii, iar apoi Adi pleaca cu Stefan in oras sa vada soldarii si famfara, bunica cu Simon la plimbare, eu fac de papa, tata se odihneste. Ce-a iesit din acest plan maret: fiindca Stefan a facut o criza i m e n s a, oribila de isterie cand am vrut sa-l imbrac, iar eu mi-am iesit din fire si nu am reusit sa-l pacalesc, al meu flacau n-a mai vrut sa iasa cu taica-sau afara (aici au intervenit o serie de momente in care am incercat sa-l scoatem pe Stefan in oras; dar asta al meu e de-o incapatanare iesita din comun; a stat singur pe scara ~ 10 min; Adi il astepta afara cu Simon dar nici gand sa se urneasca); astfel bunicu` s-a oferit sa iasa el cu Simon, Adi a scos covoarele la batut, eu mi-am spalat mobila si faianta din bucatarie, iar bunica a spalat geamurile si a tras mobilele de la loc (cu Adi). Cu alte cuvinte: am inceput curatenia pt Craciun.
Sunt f happy ca am inceput treaba asta urata. Am muncit ca robii datorita incapatanarii iesita din comun a lui Stefan.

Roxana, cand se trezesc copiii te sun; mai mult ca sigur ca vin la Edith!

Tatiana, sanatate la copilasi! Ce dulce a fost Clara!

Cristiana, ma bucur ca Theiuta si-a insusit pedeapsa; excelent asa!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mihai a lucrat azi, deci naspa. Asta e. Vedem maine. Nu prea am chef de nimic... Sa aveti o zi faina.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am fost la artificii cu Adi si Stefan. A fost f frumos, dar ne-am intors acasa plini de cenuse; deabia am stat pana la final ca ne intra in ochi. Lui Stefan i-au placut la inceput; spre final s-a cerut acasa; clar nu a fost f incantat; nu a vorbit nimic despre marele eveniment, nici pe drum si nici acasa.

Roxana, ma bucur tare ca ne-am povestit;

Noapte buna; fug sa aplic pt loteria vizelor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Si eu va zic La Multi Ani!!!, dragelor, sa fim sanatoase(impr. cu familiile), sa ne bucuram de marile realizari (familie+job)... asa-i???

Mariana, felicitari pt nr. de "inscrisuri"... ai ajuns la o cifra frumoasa. Meseriasa activitate-asta-cu curatenia... si daca a fost instant hotarata, cu atat mai bine; nu ai avut ocazia sa te razgandesti, asa-i?? (cum fac eu de obicei). Ma bucur ca tatal tau se simte mai bine, sanatate in continuare. Si pupici micului incapatanat, si a mea e uneori la fel (oare de la nume li s-o trage??!!??)

Hai sa va zic cu ce am fost noi ocupati azi: dimineata fiica-mea s-a trezit abia la ora 10, am papat, au iesit la plimbare (timp in care eu am calcat iar o gramada de camasi), dupa-masa am avut musafiri... cumnata cu familia si socrii mei... a fost dezmat total, mai ales ca abia ne auzeam dintre icnetele si rasetele fetelor (Stefania + Miruna se inteleg de minune anul acesta, fatza de cel trecut, cand se bateau in fiecare zi si din orice) deci am hotarat sa innopteze la noi, asa ca fetele au fost cele mai fericite... delicioase au fost

V-am zis ca mi-am luat bilete la concert Tudor Gheorghe?? Abia astept desfatarea din 6 dec.

Va pup de noapte buna, pa-pa.

minunea vietii mele

Mergi la inceput