Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutare gagici

Mariana, soro, ce sa zic, Serban avea o fatza cand au inceput bubuiturile de-ti venea sa te tragi pe jos de ras!

Sarmanul s-a speriat rau dar nu vroia sa planga si se prefacea ca se mira, nu stii ce mutra putea sa aiba...si facea din cand in cand cate un "uaaaau" dar lesinat ca se cc pe el de spaima si la un mom dat ma intreaba "mama ce fac auficiile" "ce fac ele, mama?"

Mi-a parut rau ca nu am putut sa ne mai intoarcem inapoi, se adunase atata lume si a trebuit sa-i asteptam pe prietenii nostri, cu fetita lor, prietena lui Serban si am ramas acolo toti. Fetita s-a speriat rau, ea chiar a plans si ei au plecat acasa repede. Noi am ramas pana la final, dar ne-am uitat dupa voi si nu mai erati. La sfarsit artificiile au fost absolut bestiale, erau niste chestii pe care le aruncau sus si dupa catva timp doar se transformau in stelute aurii si aveai impresia ca vin chiar pe tine sau ca zgomotul vine chiar langa urechile tale si apoi stelute de toate culorile oh myyy mie mi-a placut mult....totusi, nici Serban nu a pomeni evenimentul, cred ca l-a speriat prea tare. Oricum noi auzeam si muzica, a fost bestiala...Eu am si uitat cenusa si fumul...am ramas doar cu partea placuta!

bebelushelor, unde sunteti?

Oana mi-e dor de tine, unde esti???????

Roxa
(mai viu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Saluuuut!

Iaca si noi, pe aci', tocmai am hranit monstrul.....e mai bine cu tusea, tuseste o data, de 2 ori intreaga zi....stiti cu ce am dus-o la capat? Cu homeopatul Stodal....mey, da' zici ca-i magie...dupa prima doza n-a mai tusit 3-4 ore deloc, inainte de asta a mers vreo 3 zile cu ambroxol, da' dupa aia a inceput seara sa tuseasca pana vomita, asa ca am zis ca schimbam remediul....si bine-am facut!!!!

Noi ieri am vazt' artificiile cocotzatzi pi bloc....asa a fost super, se vedeau doar artificiile, zgomot f.f.f. mic, si in spate, inspre padure ecoul.....am dus muuuulte papusi sa vada si ele artificiile, ca deh, se simtea in aer ca e ceva important....mi-a fost frica s-o scot, fiind inca 1% racita, pana-n oras, si de asta, dar mai ales din cauza zgomotului groaznic si a imbulzelii, pe acre personal o detess, cu d mare....

...si in timpul zilei n-am gatit prea romaneste...in afara de mujdeiul de usturoi care acompania cartofii gratinati si crochetele de peste nika nu aducea a ziua Romaniei....da' am facut nejte biscuiti in forma de stelute, cu ciocolata deasupra, absolut deliciosi si simpli rai de facut!!!! Am zis ca ma antrenez pentru Craciun, sa vad daca imi iese, ca am vreo 10 retete diferite de biscuiti, pentru fiecare forma in parte(stea, braduletz, om de zapada, clopotel si gingerbread man...care se poate concretiza si-n papusika).....si-s incantata de reteta si de cum arata la sfarsit!

Mey, iar e ceva miscare stelaro-planetara, ca vad ca se aduna ciorchine cupchii astia in jurul isteriilor zilele astea....si a mea a facut una aseara....o tinera mortzis sa manance aluatul care ramasese de la biscuiti, si cu care facea ea forme....evident ca i-am interzis cu desavarsire....si venea si lua cate-o mana de om de sapada si o lua la fuga cu ea-n gura.....mey, am strigat la ea vreo 5 minute, zici ca graiam cu peretii....greu am scos-o la capat!!!!!

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa drajelor

ce zi frumoasa!!!
piti doarme ca sa fie in forma la un chef de pici dupa masa unde trebe sa faca fata unei armate de pici de 7 ani

apropo de rauceli , care s-au mai domolit dar nu de tot, ieri le-a facut la ai mei o faza, dupa care cand am intrebat-o ce-a facut s-a apucat sa-mi turuie:"da sa vezi Piki ce-a facut, a ros un papuc, apoi o carte" si alea alea adica s-a scos repde turnand alalalt mebru "cuminte"al familiei!!!

la artificii au dus-o ai mei, eu ieri m-am delectat cu pedichiura si masaj.a fost f incantata chiar i-au placut.

nu stiti ce piesa e maine la Teatru de papusi?

noi suntem in continuare suparati ca inca n-am rezolvat nik cu gazul la casa...in plus m-am racit si am robinet la nas.da nu ne lasam nici cu una nici cu alta!

Mariana fain ca ati progresat cu curatenia.mie nu-mi vine sa ma apuc mai sper ca voi fi in casa noua

we placut in continuare

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti voi? Va citesc dar eu cum merg la serviciu cum imi piere cheful de scris...

Am vrut si noi sa mergem la artificii dar n-am avut cu cine ca don'soara s-a culcat pe la 6 (!!!) si ceva ca n-a dormit de-amiaz... Buna ideea, Florina, cu cataratul pe bloc, mai bine ne urcam si noi ca asa n-am simtit in nici un fel sarbatoarea asta... De fapt sunt rea, am fost libera si ieri si azi si asta e mare minune mare, asa ca ma bucur tare... desi am impresia ca e duminica azi si din cand in cand imi dau seama ca maine tot libera sunt si ma bucur ca un copil...

Copilul asta al meu vorbeste I N T R U N A !!! inventeaza tot felul de scenarii, de povesti in care toti lesina, plang, unii mai si mor... Personajele cu care se joaca sunt creioanele colorate, care iau felurite inchipuiri... Dar vorbeste frate de-mi vajaie capul cand se face un pic liniste, imi tiuie urechile! N-o luati cum ca m-as plange doar ca uneori ma intreb si eu, e normal sa vorbeasca atata? Si in magazine cand intram daca o baga vanzatoarele in seama (daca nu se baga ea, nici o problema) le spune poezii, le canta... Canta pe strada, vorbeste pe autobuz! Mergeam cu autobuzul si mormaia ceva acolo si o intreb: "Ce spui, mami?" ea: "Nimic, vorbesc singura!"...

In alta ordine de idei e o mare figura: i-a adus sotul o sanie la care ea n-a mai stiut ce este dar sa nu-l supere pe tatic a luat o mina teatrala: "Ce mi-ai adus?! Vai!! O bancuta!!!"...

Cristiana si noi ne gandeam sa mergem maine la teatru de papusi. Pe site-ul lor scrie ca e "Scufita rosie" care e una din povestile preferate. Daca mergem va fi de la 12.30. Mai vine cineva?

Apropo de prajiturile de Craciun... Am descoperit o cofetarie in Turda unde se fac niste prajituri absolut delicioase (si spun asta in conditiile in care eu nu prea sunt amatoare de dulciuri dar acele prajituri chiar m-au dat gata) si sper sa reusesc sa comand acolo.

Ce sa va mai zic?... Cum intru si scriu destul de rar...pierd mereu ritmul.

Va pupam si va dorim we placut in continuare!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

[ia] fetelor, vai am ras de m-am spart .. trei fete cucuiete, Elise, Theia si Daria ceva de groaza ce m-am distrat de voi fetelor, cum povestiti de ele, ce ispravi mai fac si ce "povestesc" 'mnealor.

Dara, daca vrei sa comanzi praji de la Rusalca, parca asa se numeste, cred ca trebuie sa te grabesti...multa lume din Cluj comanda de acolo e ceva de groaza cu cofetaria aia. Eu una nu am apucat niciodata...

Flo, ce interesant cum a avut la voi efect Stodal...poate ma razgandesc si eu vreodata...

Cristiana, asa mai, sa nu te lasi. Iti tin pumnii sa-ti treaca repede raceala asta, of, of!!! Ce te-a mai incercat!

Eu am intrat in priza azi! Am inceput si noi curatenia de raciun, ufff era sa scriu de Pasti L-am consemnat si pe Nastase asa ca a sters ramele la geamuri alaturi de mine, of course ca le-a sters cu picioarele si l-am criticat dar asta e, nu am mai facut toata treaba singura. Am facut cam 70% din curatenie. Ce e mai important e ca am facut si pe dulapuri si in cutia de la pat si pe sub mobile. Mi-a ramas doar baia si bucataria, pe care le fac in 2 zile consecutive, daca ma apuc daca ... !

Va las aici, dar cred ca mai viu o tura...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragelor, maine asa scrie in programul teatrului, Scufita Rosie, dar noi merem de la 11, ca asa imi convine cel mai mult pt. programul ulterior al fetei (papa+culcarea de la 1-1 jumate)

Va pup, fug sa termin de citit, apoi poate revin (daca ma lasa gaza povestitoare)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

M-am intors.

Criss. , sper sa reusiti cu gazu cat mai repede, pt. linistea voastra si confortul ulterior Pupici Theiutzei inventatoare, de acum cam asa va fi, ca sa scape "basma curata"... draga de ea

Mariana si Roxana, ce harnice ati fost cu curatenia... eu nici nu m-am gandit ca trebe sa ma apuc... mi o groaza de numa...

Dana, pupici marii povestitoare, scumpa... cred ca nu trebe sa te ingrijorezi... cand va fi mai mare, va tacea si va alege ce sa zica si cand... stai lini' Poate ne vedem maine cand iesim de la teatru.... mi-ar placea.

Mai fetelor, mai sunteti cu un pas inaintea mea... la prajituri iar nu m-am gandit, dar ce sa zic de mancare.... ma adaptez repede, asa ca veniti cu idei

Deci, mai vine cineva la teatru?? Se gasesc bilete la fata locului?? (nu am fost niciodata cu gaza... am neste emotii)

Va pup, fug sa dau de mancare trupei, apoi ne culcam...

p.s. Vine acum la mine Stef si zice: "mama, nu lasa tata... mami, nu lasa tata... " "papa vau" "epa vad"...in traducere libera:nu o lasa tata sa umble cu telecomanda cand vrea ea... vrea sa pape, kiar daca acum 5 minute nu voia.... si sa ma dau din calea ei sa ajunga la taste la calc. "epa=hepa" asa ca si noi scoatem perle non stop, numa eu nu le retin pe toate.

Va pup, again

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Vad ca discutati despre curatenia de Craciun... ia sa ma laud si eu... stiti vorba aia" omul daca nu are de lucru isi strica casa", ei bine, asta am facut eu ieri toata ziua... mi s-a pus pata ca am putin mucegai in dormitor si am facut rocada... adica dormitorul in sufragerie si invers! Bineinteles ca am mobilizat toata familia, mama, bunica, sotul meu si niste prieteni de suflet care ne-au ajutat la carat. Cu ocazia asta am facut curatenie generala, va dati seama ca am luat-o de la zero. Am picat lata seara parca eram batuta... asa ca mai am bucataria si baia pe care le fac rapid in cateva ore cand am chef! Prajituri voi face pentru ca imi place la nebunie sa gatesc si sa mananc bineinteles si nu ratez gustul copilariei mele cel al prajiturilor de casa.

In rest baietii sunt bine, chiar foarte bine as putea zice, pediatra mea e formidabila, stie intotdeuna tot!!! Ei ii datorez tare multe, nu stiu ce m-as face fara ea! La fel ca si Tatiana, o sun la o ora, doua sa ii spun ce se mai intampla cu ei si ea imi spune exact ce sa fac! O iubesc!

Despre Scufita Rosie va pot spune ca a fost primul... si ultimul spectacol pe care Matei l-a vazut si care l-a marcat atat de tare incat nu mai vrea sa auda de teatru de papusi... sper sa trecem cu bine peste stressul asta!

STANCA- tare as vea sa vin cu tine... daca pot sa ma invoiesc de la lucru, vin sigur! Unde e centru TANDARICA?

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Helau!!!

No, maine cred ca venim si noi la Scufita Rosie, ca e prima poveste pe care a ascultat-o....mai tuseste rarutz, sa vedem cum va fi de dimi si cum doarme la noapte ca a dormit de amiaza la 7 jumate ....deci imi imaginez la ce ora se va culca la noapte....oricum o voi trezi la 9, sa prindem si noi somn de amiaza la ore normale!!!!!!

Mey fetelor, cred ca e virus general.....si in mine a dat in 1 decembrie nebunia cu curatenia....o curatenie normala a dat in una semi generala....numa' semi, io m-am trezit la timp.....felicitari finalistelor si qvasifinalistelor !!!!

Dara, in afara de faptul ca de vorbit singura vorbeste mai putintel, da' si aci' am luat shtartul , Elise e exact la fel, inventeaza tot felul de scenarii de viata reala sau poveste,de obicei femeile salveaza situatia, lupul e mancat, lumea moare si reinvie in alta poveste, etc......io zic ca e super ok ca-s asa vorbitoare, le va ajuta mult de tot in tot felul de relationari interumane de aci' incolo....probleme ar fi dac-ar fi la polul opus...parerea mea...

Pupici, si mai viu io....

p.s. De venit la teatru vin maine de la 11, daca vin....avem o vizita de facut dupa aia!!!

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Haaaa!
Vrem si noi maine la teatrul de papusi; nu vrem sa ratam Scufita pe care o iubim fff mult; nu stiu ora la care mergem; dar ne-om vedea in zona.

Raluca, biletele se iau de la fata locului; sa nu ajungi f tarziu.
Multumesc pt urari.

Apropos de povesti, mi-a venit una de-a lui Stefan: "a fost odata ca niciodata o printzesa care avea 2 iezisori"

Dara, e delicioasa printzesa ta. M-am distrat copios de zicerile ei; cred ca e un deliciu sa o auzi toata ziua turuind!

Cristina, ai vorbit cu Mihai in problema pt care te-am sunat?

Roxana, m-am gandit ca-i asteptati pe prietenii vostrii acolo; Edith nu a aparut in zona?

Florina, felicitari pt biscuiti! E o mare realizare; eu nu ma vad in postura de a face prajituri/biscuiti si de a pune muraturi! nu-mi place deloc (desi am un maestru in familie - mama).

Simona, tu ce-ai patit de nu mai dai cu batul? Cred ca luni vine tata la voi; vorbim la tel.

Romana, ce te-ai turat azi cu curatenia! cred ca ai o senzatie de casa noua dupa asa miscare de "trupe"

Si la noi a fost zi de smotru (in continuare); Adi a spalat covoarele ; eu m-am distrat cu coltul de la aragaz ; am spalat vase pe care nu le utilizez f des etc; mama s-a ocupat de baie. In concluzie: mai am de spalat: perdele, usi si.... gata!!!
Nu-mi vine sa cred ca am terminat cu treaba asta insuportabila; acum astept sa apara brazii si sa vina craciunul.
A! Nu stiti? Au aparut brazii la Selgros??? (anul trecut aveau tare frumosi!)

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput