Cum sa il conving?
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
grenouille spune:
casandra, oficial, m-am indragostit de tine; esti de vis!
o dedicatzie pt. tine:
http://www.caini-ham.ro/muzici/popii.wma
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Messa spune:
quote:Pai si ce era rau in asta? Eu am facut asta si nu vad nicio problema; prefer - sincer - sa lucrez la calculator si sa bantui cu masina cu treaba prin traficul din Bucuresti decat sa spal vasele, sa dau cu aspiratorul si sa sterg bebe la funduletz. Adam mai aduce si bani, mai spala si vasele, Eva mai aduce si ea bani, mai face cate o mancarica... asa e frumos si sanatos. Nu el la munca, ea la cratitza. Eu nu-s genul de femeie care sa reziste sa stea acasa si sa faca curat, sa calce camasi si sa vada de copii. Mie imi place sa facem treburile casnice impreuna si sa muncesc si eu, ca si barbatul, de ce nu si mai mult. Important e sa o ducem bine, nu? Eu nu cred in "roluri" masculine si feminine.
Originally posted by casandra
Pai uite asa. Adam sa stea frumos acasa, ca un imparat, si Eva sa ii aduca tot ce are de trebuinta, in sudoarea fruntii sa castige painea tuturor.
Messa spune:
quote:Aia se cheama compromis si il fac si femeile si barbatii.
Da, mai, dar ce inseamna pentru tine sa iubesti? Bunul plac. Ai explicat cateva pagini mai devreme.
Nu dragostea asta le-a cerut-o barbatilor, ci dragostea jertfelnica, cea care renunta la bunul plac.
Messa spune:
quote:Pentru ca sunt LIBERA si imi place.
Pentru ca nu stii ce inseamna sa iubesti.
Messa spune:
quote:Dar nu Dumnezeu a interzis femeii preotia! Omul a interzis-o! Omul - mai precis, barbatul misogin!
Messa, Dumnezeu stie ca nu iti este de nici un folos sa fii preot. Ai foloase mult mai mari din a fi mama.
Barbatul este lipsit de acest har, spre compensare, poate fi preot, daca e destoinic.
Messa spune:
quote:Una e sa stii ceea ce este si alta e sa-ti imaginezi ceva ce nu este, adica sa CREEZI.
Despre imaginatie: Adam si Eva nu au avut nevoie de ea, pentru ca vedeau lucrurile si le intelegeau, asa cum erau. Stiau, nu doar isi inchipuiau.
grenouille spune:
quote:
Originally posted by Messaquote:Pentru ca sunt LIBERA si imi place.
Pentru ca nu stii ce inseamna sa iubesti.
ia zii tu, messa, cum e mancare lu' mosh-ham?!?
![](papica.gif)
si moshu' face curat, spala vase, spala pruncii la cur, se joaca cu ei, kit ca face si ceva bani; si-i mort dupe fata lui cea desteaptaaaa- muuult mai desteapta k el!
![](icon_smile.gif)
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Messa spune:
quote:Unde mai pui si ca cei doi "nudisti" nu stiau (caci nu beneficiau de cunoasterea binelui si raului ca sa mori e ceva rau, ca sa nu-l asculti pe "shefu'" e ceva rau, ca pedeapsa e ceva rau. Deci i-a pus sa aleaga in NECUNOSTINTA DE CAUZA! Ceea ce e foarte urat din partea unui omniscient/omnipotent/omniprezent demiurg aflat in zorii celei mai de exceptie creatii a sa. De asta spun ca Biblia nu este credibila!
Originally posted by fortelady
16. A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam porunca si a zis: "Din totzi pomii din rai potzi sa mananci,
17. Iar din pomul cunostintzei binelui si raului sa nu mananci, caci, in ziua in care vei manca din el, vei muri negresit!
booon- deci papa de la pomu' stiintzei=deces programat, zice Dzeu!
Messa spune:
quote:CORECT! Chiar as putea sa exersez sa zic zau cu limba intre dinti si mi-ar si iesi, ca as fi renuntat cu multa placere la toate deliciile insirate mai sus de J G, cu mentiunea ca la mine n-o sa fie ruptura de perineu dar o sa fie burta spintecata, daca se puteau face copii si altfel decat asa. dar nu se poate. Iar chestia cu harul, pai garantez ca tati lui bebe a mea are ceva har si el, ca altfel nu cred ca iesea bebelina asa, fix din prima tragere la tzinta. Participa AMBII parinti la actul procreerii. Este gresit sa spui ca doar mama participa. Doar mama tine copilul in burta ei si ii da sān, dar tatal este cat se poate de prezent in momentul conceptiei. Deci e miracolul amandurora.
Originally posted by J G
Facerea de copii: eu consider ca ambii parinti sunt "haruiti", ca miracolul apartine ambelor sexe. Nu gasesc absolut nimic inaltator insa in manifestarile fiziologice ale fenomenului. Zau! Oricat as incerca, nu reusesc sa zic merci ca am avut ghinionul sa fiu cea care are vergeturi, ruptura de perineu, hemoroizi, ragade... Nu pot! Si nici nu consider ca femeia face ceva extraordinar din moment ce nu are de ales... nu?
Messa spune:
quote:Au fugit ca si-au dat seama ca ii pedepseste Doamne-Doamne, pentru ca au priceput ca e rau si de ce e rau sa-l superi pe cel mai puternic decat tine.
De ce au fugit ei? Din cauza ca s-au speriat de ce au facut, nu ca ar fi dobandit ceva stiinta.