Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am intrat si eu sa vad daca mai aveti vreo veste de la Ileana. Oare ce-o fi cu ea?

La multi ani sarbatoritilor, Bianca-Maria, David, Mario, Luca-Ionut, Katia, Emanuel, Bogdan-Tudor, Bianca.

Putzuruca, pupam zambareata!

Raluca, ce super sunt "craciuneii" tai!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Despre www.suntmamica.ro/Febra-si-masurarea-temperaturii-bebelusului.html" target="_blank">febra la bebici.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lakioana

Fetelor...ce pot sa ii pun fetei pe locul vaccinului, daca s-a inrosit si e putin tare...asa ca o galma?

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Compresa cu apa rece. Au mai scris fetele ca se poate pune o felioara de lamaie, dar nu-ti fa probleme ca trece in cateva zile, e reactie normala de la vaccin.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

La multi ani bebelusilor : Bianca Maria , David , Mario , Katia ,Emanuel, Bogdan Tudor ,Bianca si nu in ultimul rand scumpului meu Luca Ionut. Sa fiti sanatosi si norocosi!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

MIRABELA....
Nu te speria...ai lapte destul...doar ca corpul tau s-a obisnuit sa nu mai produca mult...ca sa ramana in san...ca pana acum, ci doar cat are nevoie bebe. Atunci cand il pui pe bebe la san ar trebui sa simti niste mici intepaturi sau chiar usoara durere in partea de sus a sanului...ei, atunci coboara laptele din glande ca sa-i satisfaca foamea bebe-ului. Cum imi spunea cineva cand am avut probleme cu lactatia: " sanul nu este un depozit de lapte ci o fabrica, care produce lapte doar atunci cand suge bebe." De aceea cand mulgi nu vine, iar cand suge bebe...vine lapticul.
Stai linistita!

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana e in spital cu Ilinca de miercuri seara.
Acum Ilinca e bine.
Luni sau marti le dau drumul acasa.
Mai multe nu e in stare sa povesteasca, cred ca a trecut prin niste momente groaznice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua! Daca tot e week-end si activitatea pe forum e mai slabuta, m-am decis sa pun niste poze interesante. Asadar, puteti vedea cum se impart loturile de pamant in Argentina, apoi Cordiliera Anzilor si craterul unui vulcan din Insula Pastelui. Toate astea,aici .

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nah nu cred ca merge link-ul. Imi spune cineva unde am gresit? Am copiat link-ul si am pus ghilimelele..."aici-ul" mi-a iesit dar pozele ioc. Offff, please help!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna !

La multi ani celor care sarbatoresc azi 1,2,sau 3 luni

Si Biencuta mea a facut azi o luna cu toate ca lui mami i s-a parut ca atrecut 1 an . A luat in greutate 1kg si in lungime 5 cm . E bine? Am descoperit ca are si un semn din nastere , la ceafa e destul de mare .....doctorita mi-a spus ca multi copii au semnul ala la spate la cap dar ca la unii trece la altii nu . Va intreb daca copilasii vostri au avut asa ceva sau m-a pacalit dr ca sa nu ma sperii prea tare .

Poze Bianca

Mergi la inceput

Amarantina, multumim de vestile de la Ileana, poate ne povesteste ea mai multe cand se intoarce.
Ii doresc multa sanatate Ilincai!

MamiLili, nu stiu de ce nu merge link-ul, tare as vrea sa vad pozele. L-ai pus pe public nu pe privat?

Mergi la inceput