blestem sau asa ne este scris?
Raspunsuri - Pagina 2
okusan spune:
quote:mmm cu siguranta,vorbele spuse cu "naduf"se adeveresc,mama tatalui meu l a blestemat pe tata sa dea dumnezeu sa fii gospodar cand a face palma mea par!si ce crezi?, in casa mama le a facut intodeauna pe toate lui nu i dadea mana sa faca nimic,daca isi spala propria farfurie dupa ce manca era minune!!:)))si nici acum nu face!dar toti fratii lui au fost gospodari in viata !curios nu?sa auzim de bine!
Originally posted by silvana_salajan
Bunicul meu , Dumnezeu sa-l odihneaca, fuma destul de mult. Copii fiind eu si varul meu, ne tot luam de el, ba ca nu e sanatos, ba ca sa iasa afara sa fumeze, il tachinam. Si odata ne-a spus: sa dea Domnul sa va luati fiecare sot/sotie care sa fumeze, sa va ajunga!
Si asa este: nici eu nici varul meu nu fumam, in schimb si sotia lui si sotul meu fumeaza la greu!
Deci?
Cred ca voi fi mai atenta cu fiul meu si cu ce ii spun la nervi.
okusan
matildasep spune:
Eu nu cred in blesteme , si mai ales in ce imi doreste mama de rau. De ex. , eu nu m-am inteles niciodata cu mama de mica, mereu ajungeam la dispute din orice, ea fiind genul care sa comande, fa aia, fa ailalta, iar eu, nu am fost pe placul ei, adica mereu contra, ajunsesem in asa fel, incat chiar daca avea dreptate tot nu o ascultam.
La o cearta mai focoasa, acum vreo 10 ani, mi-a zis:"sa-ti dea d-zeu un sot ca taicatu, un betiv, care sa te bata!" dragoste de mama, i-am raspuns : d-zeu imi da ce merit, nu ce vrei tu!, iar astazi sunt casatorita de 4 ani cu un sot care nu bea niciun pic de alcool, nu fumeaza si care ar face orice pentru mine, pentru familia noastra.
Nu cred nici in superstitii, dedeochi, vraji sau alte chestii. Cred doar in d-zeu, care sigur ne pedepseste pt. pacatele noastre, in viata asta sau cealalta.
giul spune:
Eu cred ca Dumnezeu nu-ti da incercari pentru ca le meriti,cred in destin si cred ca Dumnezeu iti mai ia de pe umeri lucrurile prea greu de dus.Am fost singura la parinti,am 3 copii,va jur ca am fost socata cand acesti copii se certau sau si mai mult,ce va imaginati ca gandeam ,sau spuneam?Imi parea rau pentru ce spuneam dar oboseala si disperarea ma faceau sa nu-mi tin gura.
silvia_d spune:
si mie imi zicea mama;tot ce-mi doresc,e sa-ti dea dumnezeu o fata,sa-ti faca ce mi-ai facut tu mie!!
(am fost cam rebela,si m-am cam certat cu mama;si ma cert in continuare)...deocamdata,am un baietel!si-acu'ce sa facem,daca spunem lucruri urate la suparare;sa nu ne ierte Dumnezeu?eu cred ca daca ne spovedim,si credem in treaba asta,Dumnezeu o sa ne ierte!ca doar n-am omorat pe nimeni daca mai dracui sau daca ii mai zic sotului sau chiar bebelului cate-o vorba urata(da'urata raaaau!)hmm....
Luna75 spune:
Nici eu nu cred in puterea blestemului,insa cred ca destinul ne este scris din momentul nasterii,iar de ce ne e dat nu scapam orice am face.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana tache spune:
Mama mereu imi zicea: "sa-ti dea D-zeu o fetitza, ca sa ai si tu pe cineva pe lumea asta, asa cum am si eu" (noi ne intelegem f bine)
- evident, am 2 baieti 
Si mai zicea:" sa-ti dea D-zeu un sot care sa te respecte si sa te iubeasca; cu care sa ne intelegem si noi"... asta s-a implinit ![]()
Deci... nu stiu ce sa cred despre "blesteme".
Insa, cred in D-zeu si in faptul ca fiecare plateste pt pacatele sale; ba mai mult, copiii platesc pt pacatele parintilor
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by matildasep
Eu nu cred in blesteme , si mai ales in ce imi doreste mama de rau. De ex. , eu nu m-am inteles niciodata cu mama de mica, mereu ajungeam la dispute din orice, ea fiind genul care sa comande, fa aia, fa ailalta, iar eu, nu am fost pe placul ei, adica mereu contra, ajunsesem in asa fel, incat chiar daca avea dreptate tot nu o ascultam.
La o cearta mai focoasa, acum vreo 10 ani, mi-a zis:"sa-ti dea d-zeu un sot ca taicatu, un betiv, care sa te bata!" dragoste de mama, i-am raspuns : d-zeu imi da ce merit, nu ce vrei tu!, iar astazi sunt casatorita de 4 ani cu un sot care nu bea niciun pic de alcool, nu fumeaza si care ar face orice pentru mine, pentru familia noastra.
Nu cred nici in superstitii, dedeochi, vraji sau alte chestii. Cred doar in d-zeu, care sigur ne pedepseste pt. pacatele noastre, in viata asta sau cealalta.
De acord!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
iulia1977 spune:
pe aici se spune ca atunci cand zice mama ceva, vorba se lipeste, adica se implineste.
chestie care in ce ma priveste s-a cam adeverit.
Happiness_4_us spune:
Noua chiar ne-a spus un preot ca numai blestemele de mama se prind si sub nici o forma mama sa nu-si blesteme copilul.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui bebe
Messa spune:
Mama m-a blestemat demult - "te blestem sa ai parte de un copil exact cum esti tu!" - si acuma ma gandesc ce bine ar fi daca s-ar implini, ca eu ma consider o persoana foarte reusita
si ar fi minunat sa am un copil ca mine... vad eu peste doua luni ![]()