Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 29

adi69 spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Fetelor, scuzati ca schimb frumoasa discutie cu mosul si o dau iar cu viermii astia nesuferiti ... insa Lara a primit rasp. laboratorului si are chisturi lamblia.
Doct. nostru ne-a zis ceva de Zentol (sau cam asa ceva, care e toxic pt. ficat), insa el insista sa-l dam tratament cu Aleo Vera si ceva cu Usturoi (garlic). Are ceva afaceri la firma asta, care distribuie med. si d-aia tot ne zice. E f. scump trat. si nu stiu daca cel mai potrivit. Nu stiu ce sa fac?
Voi le-ati dat alor vostri numai medic. din farmacii sau si ceva naturist?
Multumesc!
Adriana si Lara
Eu i-am dat Catalinei Zentel..ca nu scapa cu cele naturiste.dar e bine sa-i dai si naturiste,cel putin alea cu usturoi sant bune pt anotimpul acesta ,stiu pe cineva care le face cura cu pastile cu usturoi copiilor in fiecare toamna si nu au treaba cu raceala..
Catalinei i-am mai dat ,tot pt viermisori si ceai de radacina de macies si niste picaturi naturiste de la farmacie,dar pana nu i-am dat zentel nu a scapat...si bineinteles ca ia foarte usor din apa de la robinet..
Am vb recent cu o doamna care vinde nu's ce filtre pt apa,cica a facut analize la apa pt cei carora le-au montat acel filtru(inainte si dupa) si de fiecare data au iesit chisti de lambria in apa de la robinet(inainte de a pune filtru)...Bine ea voia sa-si vanda marfa ,dar eu cred ca sant in apa,nu/ ca atunci de unde atati copii plini de chisti de lambria..ce toti mananca cu manute murdare sau fructe nespalate..???
Acu,de baut bei apa minerala sau plata,dar de gatit,de spalat fructe,de spalat pe dinti...Catalina mea cand intra la baie..nu se poate sa nu inghita cate o gura de apa..si sant sigura ca nu e singura.
Adriana si-atat...

mariussimiuc spune:
Helau!
Paula,uite am aici niste poze cu ceea ce poate sa faca un prieten de-al nostru. Daca doresti iti pot da nr lui de telefon si vezi cat costa,ca nu am idei de preturi.
Adriana,eu i-am dat o singura data lui Robert Zentel cand era mai mic,pentru Giardia.A avut efect atunci,dar mai tarziu i-au aparut din nou,dar am preferat sa-i dau Helmiflores,e pe baza de plante si ii stimula si pofta de mancare. De Aloe Vera nu stiu ce sa-ti zic...
Nu-mi da si mie cineva adresa site-ului Gabrielei?
O zi buna tuturor!
Miha

alipiticot spune:
multumesc miha,vreau nr,te rog.
e f frumos acolo,dar inarcat,banuiesc ca e gradinita....eu vreau ceva simplu,dragut ca e dormitor si sa nu oboseasca,dar ne satuim cu pictorul,nu e asta problema.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

elbi spune:
adriana_78, mai eficient e metronidazolul (flagyl) sau furazolidonul.
am citit si despre zentel (albendazol), care are intr-adevar si efecte adverse. la copiii mici <2 ani se da o singura doza de 200 mg.
uita-te aici:
http://www.medicinenet.com/giardia_lamblia/page4.htm
multa sanatate strumiflor bolnaviori!
maria si baietii

amironeanu spune:
Salut!
Perfect, duminica pe 16 decembrie ramane atunci. Intreb si mamicile care le cunosc daca vor sa vina. Iar eu votez pentru intrarea Mosului dupa ce s-au adunat copii.
Paula, matusa mea sta in scara cu tine si eu trec o data la 3-4 zile pe la ea. Deci pot trece oricand vrei, spune-mi un numar de apartament si o zi (pot trece dupa-amiaza, dupa servici). Si multa bafta cu apartamentul.
Am si eu o intrebare. Ce saloane stiti ca ar face tratamente anticelulitice, in special de endermologie.
Un week-end placut va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Darria spune:
Buna seara.
Am lipsit o perioada asa ca acum nu-si mai au rostul urarile de mos Nicolae, chiar daca ar fi cu intarziere.
Un sfarsit de saptamana placut si multa sanatate, mai ales copilasilor.

GabrielaG spune:
Hello, hello, I'm home...
Am ajuns pe la 23, dupa un drum lung, obositor si cu ceata, dar am ajuns si asta e cel mai important.
Mai povestim manice, ca-s franta acum.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

GabrielaG spune:
Buna dimineata si o cafea tare!!!!
Ce mai faceti? Nimeni sambata asta prin zona sau ati plecat la schiat?
Am citit ceva din urma, dana suuper ideea ta cu mosul...Ai gasit pana la urma un Mos? Daca nu, te pot ajuta eu cu un actor, dar trebuie sa-l "probez" intai.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
PS. Am patit o chestie urata, mi-a expirat domeniul de pa Lycos, si cand am vrut sa platesc prelungirea mi-a spus ca nu se poatye, chiar daca am card pt plati internationale...Si asta s-a intamplat tocmai acum cand am atata nevoie...Ufff
Dar gasesc eu o posibilitate, nu?

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Daca nu, te pot ajuta eu cu un actor, dar trebuie sa-l "probez" intai.
Daca ai nevoie de ajutor poti apela si la un prieten!

Miha