Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 30

GabrielaG spune:
Da Miha, te astept... sa-l "probam"...mai vrea cineva fetelor?
Pupici,
Gabriela si baietii

mariussimiuc spune:
Gabriela,ai masuta aia sau n-o ai? Si de ce nu-ti merge site-ul?
Miha

Danna_36 spune:
Miha si Gabi, cam ce calitati ale Mosului aveti de gand sa probati, ca intru la banuieli?
Gabi, mai am si eu o varianta, dar cand vei avea oferta clara o astept, dar repede, ca numai maine nu-i poimaine, stii tu. Si ce-i aia Lycos?
Paula, pictorul "nostru" e cam neserios in ceea ce priveste termenele. In plus una i-am cerut eu si alta a facut. Sincer, nu ti-l recomand.
Miha, imi place ce vad pe peretii aia, felicitari amicului.

mariussimiuc spune:
Dana,vrem sa vedem daca-i vanjos ca sa poata tine copiii pe genunchi. Tu la ce te-ai gandit?
Miha

Danna_36 spune:
Deci, duminica 17 dec,la ora 16... Nu va mai povestesc unde, ca asta stiti . Nu stiu exact cum ne vom organiza si la ce ora va veni domnu' Mos, intai sa "pun mana pe el", sa discutam amanuntele, si apoi va comunic.
Referitor la cadouri, mai multe persoane mi-au spus ca ar dori sa vina cu cadoul de acasa. Mie mi-ar conveni chiar mai bine asa, nu ar mai trebui sa ma incarc eu cu un stoc de marfa (fructe si dulciuri) care se vor folosi, sau nu... Ganditi-va si la varianta asta, ma mai gandesc si eu. Ziceti si voi cum vreti.

Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Dana,vrem sa vedem daca-i vanjos ca sa poata tine copiii pe genunchi.Tu la ce te-ai gandit?
Miha
Mda... nu m-ai convins...
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

mariussimiuc spune:
Eu ma supun majoritatii,dar inca mai cred ca varianta dulciuri-fructe este mai buna,ca sa nu apara diferente si conflicte intre copii. In asteptarea Mosului cel mare
eu zic ca e bun si unul mai mititel.
Miha

GabrielaG spune:
Miha, trimite-mi te rog adresa de mail ca sa-ti trimit poza la masuta sa o vezi. Site-ul nu merge pt ca-s din ROMANIA!!!!!!!!!!!! si-s suparata de mor.
Incerc sa-mi rezerv un domeniu cu "ro" in coada sa pot plati oricand e nevoie...Ma rog, deja sunt furioasa pe americani, dar asta e...
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
Lycos era domeniul care gazduia site-ul meu..ma rog, no coments...
Mai eu aveam un mos care se oferea sa tina si mamici in brate, asa ca...aviz amatoarelor.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Mai eu aveam un mos care se oferea sa tina si mamici in brate, asa ca...aviz amatoarelor.

Adresa mea de mail este : miha278@yahoo.com
Miha

mariussimiuc spune:
Unde gasesc felicitari de Craciun frumoase si pe alese?
Miha