Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 28

Danna_36 spune:
Am venit de la sedinta cu parintii si sunt mai "usoara" cu 430 de mii
Intalnirea cu Mos Craciun la Centru ramane pe duminica, 17 dec, ora 16, pentru ca luni are Magda serbarea la scoala. Cadourile vor fi toate la fel, cateva fructe si dulciuri, ca sa nu se certe intre ei.
Initial ma gandeam ca mosul sa fie la firma incepand cu ora 4 sa zicem, si sa preia copiii pe masura ce vin. Alta varianta ar fi ca mosul sa vina mai tarziu, dupa ce se aduna toti copiii si sa ii surprinda in timp ce se joaca... Cum vi se pare mai potrivit? Trebuie sa vorbesc si cu asociata mea, sa vad ce zice si ea, astept si parerile voastre... Si daca mai cunoasteti copii dornici sa vina, invitati-i si pe ei, intrarea sper sa nu depaseasca 100 de mii/copil, inca nu stiu exact, trebuie sa vad ce reusesc sa cumpar pt cadou si in ce bani si cu cat inchiriez Mosul...
Eu deja visez cu ochii deschisi, il vad pe Mos si parca aud colindele, vad surpriza din ochii copiilor si bucuria lor la primirea darurilor...
Gabi, Otto mai crede in Mos? In clasa la Magda deja sunt cativa copii care stiu cum sta treaba si vin cu argumente, dar Ceilalti au gasit raspunsul: "Sigur ca nu e Mosul in persoana, el e foarte ocupat si nu are cum ajunge la toti copiii in acelasi timp. De aceea trimite spiridusi si alti angajati de-ai lui, costumati in Mos, sa imparta darurile"...Simplu ca buna ziua...
Rosa Sinensis, si tu ai baietel mare, el ce zice?

anasol spune:
dana-si io zic sa se adune copii si apoi sa apara mosul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

anasol spune:
gagici au aparut brazi pe piatza?

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anasol
dana-si io zic sa se adune copii si apoi sa apara mosul
Daaa...daaaa...Gandind din punctul meu de vedere,s-ar putea ca Robert sa fie intimidat de Mos Craciun daca il va intampina la intrare si nu-i va mai spune poezia in chineza.

Miha

alipiticot spune:
Buna dimineata Iasi!
Dana parca as veni si eu putin cu fata dar inca nu promit nimic.As vrea sa l vada pe mos,ca tot ii mai povestesc si asa ar fi mai altfel....ma mai gandesc,depinde si daca am cu cine lasa pe bb si de timp dar atunci mai proape anunt sigur.
Mai am o rugaminte la tine,as vrea si eu pe cineva acre picteaza pereti....as vrea in camera copiilor sa fac niste nori pe tavan,inca nu stiu sa fac tavanul alb si cu noruleti blo deschis sau invers....dar ma gandesc daca fac tavanul blo si cu nori albi sa nu arate a furtuna....ma gandeam si eu si pe pereti as vrea ceva personaje din povesti inca nu stiu ce .....daca crezi ca poate si nici nu e f scump te rog da mi si mie nr lui....in primavara vreau sa varuiesc mai exact in martie.merci anticipat.
andreea vreau sa dau si eu ceva banuti,tu stai aproape de mine,poate stabilim o intalnire.
Paula,felicitari!
Carmen daca ne dai verde,te sun sa stabilim o intalnire.
Eu am gasit un apartament care s-a pus la sufletul sotului dar oamenii nu prea sunt de acord cu credit mi-e frica sa nu il pierdem, si e si f scump....mai ramane sa vedem pana de sarbatori cand luam si banii pe al meu si cand ai avans altfel discuti cu proprietarii.
Multa sanatate la toata lumea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

adi69 spune:
Sa se intalneasca pe 17 cu Mosu si sa-i spuna ce cadou vrea de Craciun? sau cum?
Adriana si-atat...

Danna_36 spune:
Adi, cam "periculos" asa cum zici tu, ca nu se stie ce-or vrea si atunci vai de capul nostru... Dar la gradi si scoala nu tot vine Mosul mai devreme? Si doar vine si acasa apoi, pe 24...

Adriana_78 spune:
Fetelor, scuzati ca schimb frumoasa discutie cu mosul si o dau iar cu viermii astia nesuferiti ... insa Lara a primit rasp. laboratorului si are chisturi lamblia.
Doct. nostru ne-a zis ceva de Zentol (sau cam asa ceva, care e toxic pt. ficat), insa el insista sa-l dam tratament cu Aleo Vera si ceva cu Usturoi (garlic). Are ceva afaceri la firma asta, care distribuie med. si d-aia tot ne zice. E f. scump trat. si nu stiu daca cel mai potrivit. Nu stiu ce sa fac?
Voi le-ati dat alor vostri numai medic. din farmacii sau si ceva naturist?
Multumesc!
Adriana si Lara

connie1974 spune:
Buna dragi mamici,
am reaparut si noi, dupa asa mult timp, dar ba nu e net, ba nu e timp, ba vrea si Calin la calculator. Oricum am reusit sa va citesc si as vrea sa venim si noi la Mos Craciun. Chestiunea e ca puiu meu doarme de la 5.30, 6 ca 1 ora. Deci am veni la 4, dar daca mosul vine mai tarziu, il pierdem. Deci votez pentru venirea Mosului de la inceput. Iar cadoul e foarte potrivit in fructe, sa fie bine si pentru cei mai mici si cei mai mari.
Va pup ca doarme si tacane tastaura asta si mi-e ca-l trezeste. Stau cu ochii pe forum sa vad ce-ati hotarat si sper sa ne vedem.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Rosa Sinensis, si tu ai baietel mare, el ce zice?
Danna, mami de printese
Dana,al meu nu mai crede in Mos de vreo doi ani,prea erau toti prost costumati si se vedea ca au peruca,in plus,la sotul meu la serviciu a fost mos intr-un an un coleg de-al lui pe care Cosmin il cunostea foarte bine si care mai avea si o barba neagra de toata frumusetea

Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.