Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana36,azi am vrea sa-ti facem o vizita la centru. Te gasim pe acolo dupa amiaza? (asa cam pe la 16)

adi69 si eu as vrea sa stiu unde ati fost la munte si daca au fost conditii bune pt. copii. Si noi vroiam sa mergem de 1 dec., insa ne-am razgandit. Nici nu stiam unde, plus ca Lara tusea ... insa poate cu alta ocazie, asa ca niste locatii nu strica sa stiu.
tu faci asa bune prajituri, ma gandeam acum, cand am vazut ca anasol vrea sa cumpere tort ... ca mai bine ti-ai deschide o mica afacere acasa. scuze, daca vorbesc aiurea.

Ieri am vorbit vu un doctor, ref. la somnul agitat din fiecare noapte. Ne-a spus ca are paraziti intestinali si ne-a zis ca un tratament cu ALOE VERA ar fi f. bun. Lara are 1 an si 5 luni, si ma gandesc ca e cam devreme (in internet scria de copii cu varste intre 2-6 si mai mari). Mai stie cineva despre Aloe Vera si daca e recom. pt. varste mici.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by Adriana_78

Dana36,azi am vrea sa-ti facem o vizita la centru. Te gasim pe acolo dupa amiaza? (asa cam pe la 16)
Adriana si Lara

Acum plec la firma si sunt de gasit pana pe la 18.30.

Chiar, nu vine nimeni dupa colorant?
Miha, Adi, cine mai voia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor!

La mine a venit Mosuletul... :) deci am fost cuminte...

Dana, tot o sa ajung eu sa ma pozez cu bradutul tau...:)

Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danna_36
Chiar, nu vine nimeni dupa colorant?
Miha, Adi, cine mai voia?

Ba sigur ca vreau si sigur ca o sa vin numai ca nu stiu cand!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

adi chiar nu te incumeti tu sa faci lui dav un tort frumos pt prima aniversare?.platesc desigur

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani tuturor celor care sarbatoresc Sf. Nicolae!

Rosa, eu il recomand pe dr. Onofriescu. Am auzit lucruri excelente despre dr. Iliev. Amandoi au aparattura buna si sunt buni diagnosticieni. Acum, sa iti spun ceva, nu te panica, si mie acum 10 ani mi s-a spus ca am o nebunie in burtica si trebuie sa ma operez si nu aveam nimic. Verifica diagnosticile ca sa stai linistita. Si leac pt fibroame exista,a sa ca nu dispera - crede-ma, am ramas insarcinata avand un fibrom de 3cm si cand am nascut aveam unul de 16 cm, iar acum are 3 cm!!! Mai vorbim.

Andrea, sanatate multa!

Stefana, am vazut locul, felicitari. Noi iti vom fi clienti fideli pt ca ne plac colacii.

Dana, Magda e o dulce!
Adriana, ei bine, recunosc ca m-am lasat corupta si mi-am facut o lista imensa pt dulciuri de Sarbatori, inclusiv torturi...

Alex a fost cam obraznicut si intai i-am pus o varguta in ciorapel-spre dezaprobarea sotului meu si a mamei. Cand a vazut-o a spus ca e murdara si trebuie aruncata... apoi nu m-a lasat inima si i-am umplut papucii de casa cu niste masinute. A fost asa fericit!!!
Nu stiu ce sa ma fac, de un timp nu mai vrea la gradinita. Il aduc si vrea inapoi, de fapt imi spune ca ii va fi dor de mine si nu vrea sa stea. Azi l-am lasat plangand si cand m-am intors cu niste jucarii de acasa, educatoarea mi-a spus ca nu prea am autoritate in fata lui si adevarul e ca am cam pierdut teren. Adica are o inertie in a executa comenzile, si cum eu utilizez mereu "te rog frumos" cica nu fac bine.
Asa imi e de frica sa nu gresesc in educatia lui...

In alta ordine de idei, am terminat curatenia, acum ma duc sa caut un covor potrivit pt hol si sa ii pun astuia mic in camera o mocheta cu strazi si parcari... - are una veche insa nu era de calitate si s-a deteriorat, asa ca am sa ii iau alta... Nici nu imi vine a crede ca s-a mai terminat cu mizeria. Maine chem parintele sa sfinteasca casa si apoi ma apuc de pregatiri pt sarbatori.
Pa, va las, o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

pt cine mi-a citit povestea nasterii,am pov acolo cum un dr din is ,unul din cei mai buni,mi-a oferit 2 luni de cosmar,spunandu-mi in luna a 8 de sarcina ca dav are o malformatie la cap,acest dr este ilev
dav desigur nu are nik
o fi el bun dar mai da si rateuri si inca grave
chiar o sa trec intr-o zi pe la el sa-i "multumesc"pt zilele de groaza ce le-am trait

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by elbi

miha, stiam ca la gara si la pro familia.

adriana, apetisante, mai ales cele cu 2 feluri de ciocolata. de abia astept retetele. o intrebare pentru "mosul":de unde a cumparat forma?

maria si baietii

Forma e de la Metro..,dar sa stii ca nu a fost incantat sotul de muffins..mai mult i-au placut negresele...

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elbi

adriana, m-ai facut sa visez acum la munte...mi-ai alungat si ultima farama de concentrare.
bine ca v-ati distrat si v-ati incarcat bateriile!
sa-mi spui, te rog, la ce vila ati fost si cat a costat, poate il corup si eu pe al meu, cand se va intoarce si avea o pauza intre garzi. catalina cred ca a fost cea mai incantata.
asteptam fotografiile!!

maria si baietii

Am fost invitati la o vila de protocol a unei firme..din pacate nu e deschisa turismului..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Adriana, ei bine, recunosc ca m-am lasat corupta si mi-am facut o lista imensa pt dulciuri de Sarbatori, inclusiv torturi...

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Nu vrei sa-mi scrii si mie lista ta ,poate ma inspir ..ca sant cam nehotarata..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput