Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 25

adi69 spune:
quote:
Originally posted by anasol
adi chiar nu te incumeti tu sa faci lui dav un tort frumos pt prima aniversare?.platesc desigur
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Nu e vorba de platit..n-as vrea sa creez un precedent..si apoi e plasata ziua lui chiar in ingramadeala de sarbatori..nici nu stiu daca voi fi in Iasi atunci..sorry..
Si apoi daca nu va place?
Adriana si-atat...

anasol spune:
adi ai dreptate,am incercat si io
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
La multi ani tuturor celor care sarbatoresc Sf. Nicolae!
Rosa, eu il recomand pe dr. Onofriescu. Am auzit lucruri excelente despre dr. Iliev. Amandoi au aparattura buna si sunt buni diagnosticieni. Acum, sa iti spun ceva, nu te panica, si mie acum 10 ani mi s-a spus ca am o nebunie in burtica si trebuie sa ma operez si nu aveam nimic. Verifica diagnosticile ca sa stai linistita. Si leac pt fibroame exista,a sa ca nu dispera - crede-ma, am ramas insarcinata avand un fibrom de 3cm si cand am nascut aveam unul de 16 cm, iar acum are 3 cm!!! Mai vorbim.
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Multumesc pentru raspuns,din pacate diagnosticul e verificat, trei medici diferiti mi-au zis ca am uter fibromatos,numai dimensiunile n-au coincis.Acum am fost la doctorita Crumpei,am inteles ca e foarte buna.Din cate stiu eu,nu prea exista leac pentru fibrom,cu tratament doar il tin in loc si atat,dar vad ca la mine nici asta n-a functionat.La tine cum a scazut?Si daca se poate si-l aveti cumva,dati-mi si mie nr. de telefon de la cabinetul dr.Iliev.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

ghinetz spune:
Hi!
Nici o Nicoleta pe aici sa dea azi de baut! La multi ani, atunci tuturor rudelor,cunoscutilor care isi serbeaza onomastica. Sa fie fericiti.
Felicitari Paula pt chestia cu colacii. Vanzare buna! Sper sa ajung si eu pe acolo, ca suntem fani. Mie imi plac cei cu nuca. Sper sa nu-mi fie foarte pofta azi, ca nu am drum prin zona.
Ce frumos e sa vezi bucuria si inocenta copiilor. Mi-a crescut inima langa Stefan cand l-am vazut asa emotionat de toata povestea asta cu Mos Nicolae. Cum credea el sincer in tot ce-i spuneam! Emotionant. Noi cadourile le-am luat de aseara. niciodata nu aveam rabdare pana a doua zi. Si de Craciun tot seara asteptam cadourile.
Sotul a uitat aseara de cadou, asa ca cizmele mele erau goale. M-a imbunat apoi, de fapt si-a reparat greseala/uitarea, aducandu-mi la pat o salata pe fructe facuta de el. Era delicoasa!!!
Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martei 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro

l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by adi69quote:
Adriana, ei bine, recunosc ca m-am lasat corupta si mi-am facut o lista imensa pt dulciuri de Sarbatori, inclusiv torturi...
Nu vrei sa-mi scrii si mie lista ta ,poate ma inspir ..ca sant cam nehotarata..
Adriana si-atat...
Sigur Adriana, iti trimit lista pe mail.
Noi de Craciun vom avea invitati - e musai - si am sa incerc sa bucataresc mai mult, mai amplu, cu de toate dar, de Revelion, am sa ma limitez la ceva mai simplu - cu peste si ceva iepuras si curcan pt mama si Alex,pt ca noi facem Revelionul in oras si nu ma astept la musafiri.
Bineinteles, ca las mancare acasa, insa m-am saturat sa fac mancare si sa ramana ca trebuie sa mergem pe la socri si mai nu stiu care rude iar cand ajungem acasa sa fim plini si sa mancam in sila sa ne straduim sa terminam mancarea...
Anasol, imi pare rau... asa e mai sunt si rateuri. Citisem undeva niste nemultumiri legate de dr. Onofriescu. Ei bine, eu il am pe Alex datorita grijei lui iar eu traiesc tot datorita lui, si pe amandoi ne-a salvat de mai multe ori... Pt. asta am sa ii multumesc toata viata.
Imi pare rau de ce ai trait, imi pare sincer rau... Cred ca a fost un cosmar, insa bine ca nu a avut dreptate!!!!
Rosa, eu am facut si tratament naturist, si alopat si embolizare... Pana la urma tratamentull naturist a fost cel mai bun. Eu am mare incredere in dr. Crumpei, insa stiu ca, cel putin la Catharsis, nu are cel mai bine echipat ecograf. In plus, ecografiile se fac pe acelasi ecograf, pt a avea un pct de reper. Datele pot diferi de la un ecograf la altul. De asemenea, am inteles de la dr. meu, ca ecografia endovaginala e cea mai indicata in cazul acesta.
Nu am timp si nu pot sa iti scriu acum insa maine promit sa iti trimit mai multe informatii cu tratamentul naturist, pe care l-am verficat de mai multe ori si adat rezultate - nu numai la mine...
Va las ca suna telefonul ca in gara si ar fi cazul sa ma apuc de treaba.
Pa.

mariussimiuc spune:
quote:
Sigur Adriana, iti trimit lista pe mail.
Vreau si eu...

Miha

l_carmen2003 spune:
Adriana si Mihaela v-am trimis PM. Astept sugestii si critici, va rog.
In alta ordine de idei, asa de clarificare, la voi merge yahoo, google, ceva? Inclusiv la DC am sistematic erori de genul "You tried to access the address http://www....../, which is currently unavailable."
E de la virusii mei sau de la ale lor probleme?
Rosa iti raman datoare cu raspunsul poate deseara, fug ca am de facut cumparaturi si bucatareala apoi pt maine seara. Pa.

prettysunshine spune:
Carmen,multumesc pentru raspuns,astept tratamentul,poate-mi spui atunci si ce fel de fibrom ai avut si cum a fost cu embolizarea.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

gabiarama spune:
Nr tel de la cabinetul dr.Iliev -237761 ( suna dupa ora 3 pentru programare)
Insa , asa cum a mai spus cineva mai devreme , are prostul obicei de a cam exagera lucrurile . Uite de aia m-a pus si pe mine pe drumuri , adica pina la Bucuresti ,pentru amniocenteza .Din nefericire , la mine au confirmat 2 doctori acelasi lucru , Iliev si Mihalceanu .Acum sper sa nu se adevereasca ce mi-au spus ei .
Va spun mai multe vineri cind aflu si o parte din rezultate .
GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic