Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Saptamana trecuta i-am facut niste analize lui Robert.I-a iesit ASLO mare, adica 320,iar astazi am primit si rezultatul la exudat: Candida frecvent. Cat e de grav?

Cristina (Herra) am citit pe forum ca si voi ati avut probleme cu Candida.Cum ati rezolvat-o? A trecut?

nu stiu daca a trecut sau doar a scapat de manifestari; adica va coexista cu aceasta ciuperca, cum o facem multi dintre noi; iar neplaceri apar o data cu scaderea sistemului imunitar; oricum, nu i-am dat decat helmiflores, doua cure...

de sambata seara a inceput si Vlad cu febra f.f. mare; adica 39-40,5...a doua zi fiind duminica, nu am avut unde sa-i fac un exudat, iar luni nu mai era concludent, fiindca am fost nevoita sa-i dau antibiotic...of...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello, hello! Va salut din Galati!
Paula, felicitari si sa dea Domnul sa-ti mearga din plin...Azi am ajuns la depozitul de aici cu produse de la Refan...abia astept sa se deschida si in Iasi.
Carmen, ti-am trimis un mail...
Kiss, cred ca se rezolva cu stejarul, numai sa-mi spi pt ce varsta si cand e serbarea... Dana, in principiu o sa gasesc un Mos...dar nu promit.
Pupici si ne reintalnim vineri sau sambata sa stam la taclale...Nu am resuit sa citesc tot din urma, sper sa nu fie ceva f. important.
La multi ani pentru toate Nicoletele si Nicolaii din zona.Cred ca benicole era cu ziua numelui, dar nu am mai vazut-o demult.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Nr tel de la cabinetul dr.Iliev -237761 ( suna dupa ora 3 pentru programare)

Insa , asa cum a mai spus cineva mai devreme , are prostul obicei de a cam exagera lucrurile . Uite de aia m-a pus si pe mine pe drumuri , adica pina la Bucuresti ,pentru amniocenteza .Din nefericire , la mine au confirmat 2 doctori acelasi lucru , Iliev si Mihalceanu .Acum sper sa nu se adevereasca ce mi-au spus ei .

Va spun mai multe vineri cind aflu si o parte din rezultate .

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Multumesc, Gabi,noi suntem vechi cunostinte,uita-te la pozele mele[;)Uite unde era sa ne intalnim noiIti tin pumnii sa fie bun rezultatul!

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Multumesc mult de urari! Sa dea Domnul sa se implineasca, pentru ca sunt putin descurajata. Stiti cum e la inceput...
Sper sa fie bine, pentru ca este un produs unic in Iasi in mod constant si din cate stiu place multora.
Deocamdata, pana ne mai organizam putin, avem doar simpli si cu nuca. Dar cat de curand vom diversifica, cu nuca de cocos, ciocolata, scortisoara... si vom mai vedea.
Asa ca vor fi pentru toate gusturile.
Multumesc inca o data si mult succes si voua!
Paula

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Belnicol (Nicoleta), LA MULTI ANI!
si aceeasi urare tuturor ce poarta numele sfantului Nicolae!

Astazi a venit la centru Lara cu mami (Adriana 78) si a fost fascinata de bradutul nostru si de... pachetul de tigari al pictorului care ne "mazgaleste" peretii...
Am primit de la Adriana banuti pt actiunea de Craciun, maine pun si eu contributia mea. Cine mai doreste sa doneze ceva banuti o poate face la centru, intre 10-18, chiar daca nu sunt eu acolo. Andreea, cum va mai simtiti? Dupa cum vezi, o fac eu pe casiera pana te inzdravenesti! Pana acum (m-am socotit si pe mine) sunt 1,8 mil.

Va astept si pt coloranti. Nu lasati pt ultima clipa, Liliana va veni sa ii ia, ca are si ea nevoie pt sarbatori, ok?

Despre "Seara cu Mos Craciun" la noi la centru acum: va rog frumos, daca exista amatori pt actiunea asta, ridicati doua degetele, sa stiu cum ma organizez. Ma gandesc mai mult la copilutii mici, care nu au parte de mos nicaieri, nefiind la gradi ori scoala, dar sunt cu totii bineveniti. As putea sa aduc un "Mos" care sa ia copiii pe genunchi, sa vorbeasca si sa faca o poza cu ei, apoi sa le dea un mic cadou, cateva dulciuri de exemplu, (cuprinse in pretul biletului de intrare). Pe masura ce primesc darurile, copiii s-ar putea "retrage" in camera de joaca, lasand loc si celorlalti sa discute cu Mosul... Ce ziceti, va surade ideea? Si daca da, cand ati prefera, duminica-18 dec, sau luni-19 dec? Si in jurul carei ore ar fi mai potrivit? intre 16-20 ar fi ok? Si cam ce ati vedea voi in cadouasul de la Mos?
Va rog mult sa imi raspundeti, si nu oricum, ci pe puncte , mi-ar fi de mare ajutor! Sigur ca nu ma bazez doar pe voi, dar parerea voastra conteaza foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,am sa vad cum ma organizez si am sa trec saptamana asta pe la centru sa iau si colorant si sa dau si niste banuti pentru actiunea de Craciun.Altii au inceput deja sa-si decoreze casele si eu nici nu m-am apucat de curatenie.Si vreau sa fac si mancare si dulciuri multe multe!
Cat despre Seara cu Mos Craciun eu sunt de acord si ridic toata mana! Din punctul meu de vedere ar fi super duminica,dar ma supun majoritatii.Chiar daca fii-miu nu stie poezii pentru Mos si chiar daca e cam sperios de fel cand vede mascatii sper ca vom face fata situatiei.Cadoul?Cred ca cel mai potrivit ar fi niste dulciuri,portocale...ca de la jucarii s-or mai incaiera pe acolo!

Cristina,voi ati luat Helmiflores pentru Candida? E bun asta si pentru asa ceva? Ca eu lui Robert tot i-am dat,dar Candida iata ca n-a trecut!

Carmen,multumesc pentru PM. Care critici mey? Mi-ai dat niste idei super grozave.daca totusi vrei o critica ...as mai completa putin lista de dulciuri!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,daca te rog imi poti trimite pe mail poza masutei de la Quelle? Daca astia sunt asa de neseriosi si nu au onorat comanda,vreau sa-i fac ceva asemanator din pal. Multumesc!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Si o cana mare cu ness!

Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua tuturor!

Am citit de "Candida". ce este asta? In internet scrie ceva de "Candidoza este o micoza, adica o afectiune ce apare din cauza unei ciuperci microscopice numita Candida Albicans. Micozele sunt, in general, cele mai frecvente infectii genitale la femei, la barbati fiind mai rare."
La copii cum se manifesta?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Miha, scuze - sunt asa de zapacita ca vorbesc prostii; nu, helmiflores a luat pt giardia...cu care e aceeasi poveste - traim cu ei...ma rog...

pt candida - care lui i-a iesit in scaun, a luat stamicin, tot de doua ori pana acum.

manifestarile erau aceleasi la noi, ca si la giardia, adica scaune moi.

pun imediat poze cu masuta.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput