Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

miha gata incep de maine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by anasol

miha gata incep de maine

De maine incepi sa pregatesti tortul?!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Am reusit!!!
Ma straduiesc de ceva vreme (si de asta intru si asa de rar pe la voi) sa fac ceva si acum am reusit.
Am deschis primul loc in Iasi unde se fac KURTOS KALACS (cozonaci ardelenesti) adevarati, pe gratar cu carbuni, complet naturali, fara aditivi, facuti ca acasa
Daca va plac, va astept pe strada Palat, la intersectia cu Sfantul Andrei, chiar vizavi de intrarea in strand. Eu sunt mai mereu pe-acolo, asa ca mai putem si sa stam de vorba, ca pe net mai putin ajung.
Va astept!
Paula

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

miha, stiam ca la gara si la pro familia.

adriana, apetisante, mai ales cele cu 2 feluri de ciocolata. de abia astept retetele. o intrebare pentru "mosul":de unde a cumparat forma?

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

da tortul ,de maine incerc ,pana imi ieses cum tre,dar nus inca ce tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Felicitari Paula!! Poate asa voi reusi si eu sa mananc un Kurtos,ca la nici un targ n-am avut parte.

Multumesc Maria!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani tuturor copiilor, mamicilor si taticilor care sarbatoresc Sf. Nicolae. Si uram la toata lumea un Mos Nicolae cat mai darnic!

Anasol, este vorba de laboratorul de cofetarie Cofesan (parca), este in spate la restaurantul Cotnari, intr-o vila. Si fac torturi in tot feluri de forme, am mancat un tort in forma de iepuras.

Stefana, super! Mie imi plac la nebunie, sper sa ajung in week-end. Mult succes!

Stefi face febra in continuare, sper sa fie doar o viroza si nu gripa, tinand cont ca si eu si tati ei suntem cam loviti. Dar trece iarna asta si scapam si noi de muci

Va urez o si superba!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ce v-a adus moshu'? Si cum au reactionat piticii?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Waw, Stefana (Paula), felicitari si mult noroc, sa va mearga bine!

De unde in fiecare dimineata ma chinui cate juma' de ora sa o trezesc pe Magda, azi m-a trezit ea pe mine. Mi-a spus ca n-a dormit toata noaptea asteptandu-l pe Mos Nicolae, dar nici nu a avut curaj sa se dea jos din pat si sa verifice ghetutele ... (eu le-am umplut de aseara, imediat dupa ce a adormit). Era asa de bucuroasa...Si am avut si o surpriza...Eu pusesem cate ceva simbolic in pantofii mei si ai lui taica-sau, restul la ele, dar mai mult la Magda, ca Ruxi nu prea are voie. Ei bine, Magda a pastrat din ce a primit ea dulciurile care le-a vazut si la Ruxi in ghetute, restul le-a pus la mine si la Florin in pantofi, ca sa avem si noi mai multe, draga de ea... Am vrut sa o iau la rost, dar mi-am amintit ca eu nu am de unde sa stiu cum a aranjat Mos Nicolae treburile ...

Joi am sedinta cu parintii la scoala, mi se va cere sa aduc un Mos Craciun la serbare si anul asta nu prea am de unde...Are cineva vreo idee?

Intreba cineva daca la RoMagic va fi ceva organizat de Mos Craciun. Da, asa vrem, in saptamana dinaineta Craciunului, numai sa gasesc Mos!... Deja am decorat spatiul, am facut bradul, e asa de frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

La multi ani tuturor celor care sarbatoresc Sf. Nicolae!

Am si eu o rugaminte la voi, imi recomandati si mie un medic ginecolog care sa se priceapa bine la ecografii si sa aiba si un ecograf bun?Am facut o ecografie pelvino-abdominala si am aflat mai multe lucruri neplacute,inclusiv faptul ca am 3 fibroame,dintre care unul foarte mare.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput