Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 22
elbi spune:
adriana, m-ai facut sa visez acum la munte...mi-ai alungat si ultima farama de concentrare
.
bine ca v-ati distrat si v-ati incarcat bateriile!
sa-mi spui, te rog, la ce vila ati fost si cat a costat, poate il corup si eu pe al meu, cand se va intoarce si avea o pauza intre garzi. catalina cred ca a fost cea mai incantata.
asteptam fotografiile!!
maria si baietii
l_carmen2003 spune:
HELLLLO!
Aproape am terminat curatenia si sunt HAPPY! Foarte de fapt.
Ma saturasem de mizerie si harababura.
Gabriela, bafta la targ. Ti-am scris un mail. Ce face Matei? cum se simte?
Adriana sa iti fie de bine.
Hellene, ti-l recomand pe dr. Onofriescu din toata inima, ii datorez viata si existenta copilului meu si ii datorez de asemeni si viata mea. E un f. bun profesionist. Si in cazurile speciale la care nu se baga nimeni este singurul care are curaj si are si multe rezultate.
Va las ca gata!![]()
mariussimiuc spune:
Helau!!
Adi,multumesc de reteta!
E foarte greu de facut,intr-adevar! ![]()
Cine imi poate recomanda un laborator unde analizele se fac intradevar pe bune!?
Miha 
anasol spune:
seara buna fetele,mai ne bagam si noi in seama p-aci,vad ca atti fost la intalneala,bravo voua,rusine noua
david e racit ,ii dau antibiotice si are niste muci galbeni de vreo sapt,speram sa scapam cat mai repede
maine face 11 luni,mai avem o lunasi facem un an,de abia astept sa dam petrecere,trebuie sa ma hotarasc si l aun tortulet,stiti vreo cofetarie unde is bune0 tare?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
adi69 spune:
Cofetarie unde au torturi si praji bune ,in spate la Cotnari..nu stiu cum se cheama,poate intra Andrea sa spuna mai multe,ea a adus la intalneala niste praji de acolo foarte bune..
Adriana si-atat...
adi69 spune:
Eu am primit cadou o tava pentru muffins(de cand o astept!!!) si acum ma delectez cu una de cacao..am mai facut si cu doua feluri de ciocolata..miam..pun poze..
Adriana si-atat...
anasol spune:
ADI -merrsi mult,o sa incerc acolo sa vad ce au,io as fi vrut de casa,sa-l fac io ,dar nu prea ma pricep
,asa ca o sa cumpar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
mariussimiuc spune:
Anasol,intr-o luna ai timp sa exersezi. ![]()
Miha