Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 21

elbi spune:
daria, iti tin pumnii azi!sper sa fie totul bine...
gabriela, cum te mai simti? dar matei? il mai doare pe puiut?
adriana, cum a fost la munte? "am furat" reteta tortului de pe alt site (te-am gasit eu), al tau a iesit super, mai ales ca mie imi place cu mai multa crema
...
adriana_78, daca vrei ne putem intalni cu puii nostri. eu sunt libera de vineri pana duminica. avem aceeasi varsta si puii la fel, a ta e mai in varsta cu o luna.
mai este cineva care locuieste in centru?
multa sanatate strumfilor bolnaviori!
maria si baietii

Adriana_78 spune:
elbi, cand ai timp vinerea asta? cam de pe la ce ora adica?
acum ca e cam frig, nu prea stiu pe unde sa ies cu ea, ca incapatanata cum e, nici manusi nu vrea, si intr-o ora e inghetata.
oricum, mie imi face placere sa ne vedem cu picii, ca singura nu e asa frumos.
deci, spune-mi cum sa luam legatura si poate ne vedem.
o zi frumoasa
Adriana si Lara

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Salut!
In alta ordine de idei sunt suparata ca tocmai am sunat la Quelle si nu mai au masa aceea draguta cu tabla, cica produsul respectiv este si anulat pentru ca nu mai primesc. Asa ca am o rugaminte la voi, daca vedeti pe undeva o masuta din plastic sau lemn cu scaunel, pentru un copil de 2 ani si un pic sa-mi spuneti si mie.
Cu asta mi-ai stricat ziua!

Gabriela,vreau si eu adresa site-ului tau.Cat costa masuta?
Adi,imi spui si mie cum ai facut glazura la Negresa de Craciun? Te-am mai intrebat cu vreo cateva pagini in urma,dar nu mi-ai raspuns.

Miha

mariussimiuc spune:
Saptamana trecuta i-am facut niste analize lui Robert.I-a iesit ASLO mare, adica 320,iar astazi am primit si rezultatul la exudat: Candida frecvent. Cat e de grav?
Cristina (Herra) am citit pe forum ca si voi ati avut probleme cu Candida.Cum ati rezolvat-o? A trecut?
Miha

amironeanu spune:
Miha, nu am vrut sa va stric ziua, dar de aceea v-am si povestit ca stiam ca ati comandat si voi. Lasa, poate avem noroc si ne aduce Gabriela.
Am fost cu Stefi la dr. Preda si ne-a dat Claritine si Colargol. Nu mai stiu cine povestea ca a pus Colargolul in altceva si a putut sa faca puf-puf?! Am incercat sa-i pun picaturi in nas Stefaniei si mai mult am murdarit-o. Se pare ca are si ceva vegetatii, dar vom analiza mai mult dupa sarbatori cand se intoarce dr. din vacanta.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

lgireada spune:
Vreau sa zic ca eu is in zona, cu un oki pe voi. Mai mult citesc decat scriu, ce-i drept, dar sunt prezenta. Daca ramane valabila ideea cu facutul prajiturilor, eu ma ofer voluntar la copt cateva fursecuri. Si ingerashi de ciocolata, desi acestia sunt mai potriviti pt copii, ca pt batrani e cam tare ciocolata, nu stiu daca o pot manca.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

elbi spune:
miha, valoarea crescuta ASLO iti indica infectia faringiana. pentru Candida se indica Nistatin.
andreea, eu ii pun cu seringa pt. insulina. este si un aparat special gen para, dar eu prefer cu seringa. bine, trebuie sa ai si un ajutor prin preajma...
maria si baietii

g_ioana spune:
Salutare,fetele cucuiete,am mai aparut si eu,va citesc mereu dar din pacate nu apuc sa scriu.
In primul rand,GabrielaG,am o rugaminte la tine,baietzelul unei colege trebuie sa fie la serbare stejarel,asa ca daca ai vreun costum de genul acesta,te rugam sa ne spui si unde anume sa venim sa-l vedem!Multumim anticipat!!!In al doilea rand,vreau si eu sa contribui cu ceva la actiunea de Craciun,asa ca astept sa-mi spuneti cu ce.
Dana,la tine la firma vine Moshul,ai ceva activitatzi de genul asta ca as vrea sa o duc si eu pe mandra sa se aseza pe genunchii moshului si sa-i spuna o poezie
Sa avem o zi buna
gorodeii
aripile mele

adi69 spune:
Miha,scuza-ma te rog,n-am vazut mesajul...
Glazura de la coronita de Craciun am facut-o taaare greu...ce mai,mai greu de atat nici nu se poate .Fii atenta..!!Te duci frumusel in orice magazin si cumperi pliculete cu glazura de la dr Oetker(mie-mi place cel mai mult cea caramel)vii acasa repede,desfaci pliculetul(acum e tare greu ca-ti trebuie foarfece..) si rastorni praful in castronel,apoi cu maaaare grija pui cate o lingura de apa(de regula una sau max doua la plic,nu cum scrie ei )si amestecu usurel cu o lingurita.E buna de pus pe coronita atunci cand arata ca un serbet mai molcut.Deasupra nuci prajite si sfaramate cu sucitorul sau doar o tura ,doua in mixer..
Nu-i asa ca e greeeuuu..?
Da unde ai dat comanda speciala? Noi am luat un set din Metro duminica si l-am duc cadou cuiva,era de tabla satinata(zic ei) forma obisnuita de tort cu fund detasabil si avea si fund de coronita(sau guguluf) la 250 de mii.
Si tot atunci mi-am tras si forma de briose...miam..aseara am incercat reteta de muffins cu portocale..n-au iesit grozave..mai mult gust de scortisoara(in reteta scria doua lingurite si am pus doar una juma)
Azi vreau sa incerc altele..tu ai facut? Care ti-au placut mai mult?
Adriana si-atat...

adi69 spune:
quote:
Originally posted by elbi
[br
adriana, cum a fost la munte? "am furat" reteta tortului de pe alt site (te-am gasit eu), al tau a iesit super, mai ales ca mie imi place cu mai multa crema
...
maria si baietii
Maria,la munte a fost suuperb!
Am stat la o viloaica ,am fost 30 de toti,camere faine ,mari,cu bai personale,vedere minunata-se vedea Ceahlaul de la geamul nostru-vreme buna,insorita,sotul a si pescuit putin in lac si a prins patru pastravi(la bancnota de la crescatorie,ca in apa n-a avut nici o trasatura:)),am vizitat barajul pe interior,am vazut seismograful..brrr,am dat o fuga si la Izvorul Muntelui si-am baut un ceai de fructe de padure..
Noptile pe jumatate dormite pe jumatate dansate,gratar in aer liber..muzica pe gustul nostru..prieteni dragi si buni alaturi..fain.
Am sa incerc sa pun cateva poze cu Ceahlaul,n-am avut timp de pozat..sa fi vazut cat de multi am fost,si ce nebunii au facut cei mai tineri..

Cam asa a fost.
Ma bucur ca ai gasit reteta,eu n-am mai apucat sa o pun la poza..
Numai bine!
Adriana si-atat...