Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Adi,betoon tortul!
Abia astept reteta!
Stii ce-am patit cu forma mea de care eram mindra tare?
Mi s-a prins prajiturica si cu chiu cu vai am scos-o de acolo.
Noroc ca am putut sa o repar,cu crema si ceva frisca,fiindca era buna tare,numai ca ramasese zdrentuita!
O fi vreun secret si eu nu-l stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!
mariussimiuc, noi eram intr-adevar ieri la Iulius Mall, la Kidsland. Pacat ca nu ne-am cunoscut. Si eu o vazusem pe fetita lui amironeanu, Stefania, pe care am cunoscut-o la Dana, joi. M-am uitat si dupa mamica, Andreea, insa nimic. Pana la urma am vazut ca era cu taticul ei.

Este printre voi cineva care nu lucreaza si are mai mult timp de intalneli? Noi suntem deschise propunerilor.

Unde pot vedea si eu pozele facute de Sf. Andrei?

o seara frumoasa
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello. Noi suntem inca in santier ca am mai gasit cate ceva de reparat si aranjat... cred ca daca m-as muta maine si tot as mai face ceva aici. Aici am crescut si trait 34 de ani!

Asadar cu intarziere LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Andreilor! Si fericire si sanatate. Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI Romania!

Sa revenim la ale noastre, noi ne-am simtit super la Dana si ne dorim "repetir" cat mai curand.
Alex mi-a spus ca vrea sa se joace cu Magda si cu Catalina... Si cand l-am intrebat daca cu Otto si cu Matei nu vrea sa se joace mi-a spus clar ca :' dar mami, ei sunt baieti... Eu nu ii pot fugari pe ei!' Super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Ma intrebam daca ar fi nimerite si niste haine, eu am cateva pulovere si alte chestii pe care nu le mai imbraca niumeni si ocupa locul degeaba in dulapuri. De avut stiu ca aveti si voi, poate ne spune Gabi daca putem da haine sau nu e cazul, dupa ce vorbeste cu cei de la "Salvati copii". Si daca nu, tare as vrea sa stiu unde le pot da, cuiva care chiar sa aiba nevoie de ele si sa le imbrace.

Danna, mami de printese

Eu daca tot sunt in curatenii generale am intrat si in dulapuri... si am tot adunat niste saci de haine si multi pantofi. Ce a meritat tinut am tinut ce nu am lasat langa tomberon. Cei 3 saci rezultati ii duc la Biserica Sf. Toma de unde vor ajunge la Mitropolie sau la niste oameni sarmani din parohia respectiva. Am mai facut asta si am vazut chiar pe cineva imbracat cu niste haine din cele date si m-am bucurat. Tot acolo am dus si hainutele mici ale lui Alex.
In fine, sper ca maine sa finalizam curatenia si sa ma relaxez... sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna lunidimineata

Am nevoie de ceva care sa taie...nu greata, ci somnul. M-am trezit la 6.30 si inca ma intind si casc, iar ochii mi-ii simt ca la gusteri...

Carmen, probabil solutia cu biserica o voi adopta si eu. Cand am plecat din Bucuresti am pregatit tot asa, cativa saci cu haine, mai ales de-ale fetelor, spalate si impaturite frumos. Nu i-am dus la timp la biserica si apoi lucrurile s-au precipitat brusc, nu am mai avut cand sa ii duc si i-am lasat langa tomberoanele de gunoi. Ma doare sufletul si acum, cand imi amintesc si pe undeva mai sper sa ii fi gasit cineva si sa fi ajuns la niste copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Scuze ca am navalit asa peste voi! Sunt din Suceava si am o mare rugaminte: aveti cumva numarul de telefon al dr. Onofriescu de la Cuza Voda? Stiti cumva daca face eco 3D? Orice informatie despre el (sau eventual despre un alt medic ginecolog bun) mi-ar fi foarte utila!
Va multumesc mult si sa aveti o saptamana usoara!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

S-a discutat nu demult pe aici problema asta, a medicilor ginecologi buni, am retinut dr Grigore - Cuza Voda. Probabil mai sunt si altii, dar eu nu stiu. Am dat o cautare pt "dr. Onofriescu" pe forum si am gasit multe chestii, iata unul dintre linkuri, sunt si nr de tel acolo, daca ai rabdare sa citesti. Multa sanatate!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58866&SearchTerms=dr,Onofriescu,Cuza,Voda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Sunt pe fuga ca Stefi are febra de ieri si nu merge la cresa, este cu tatal meu acasa si vreau sa ajung la dr. cu ea.

Eu m-am oferit sa strang banii, din pacate azi si maine sunt cu Stefi blocata in casa, dar din principiu ma pot intalni cu voi incepand de miercuri. Nr. meu este 0745.125.117, puteti sa-mi trimiteti SMS si eu va sun inapoi sa stabilim diverse puncte de intalnire. Ar fi super daca, de exemplu, mamicile din Alexandru s-ar intalni si ar strange o singura mamica banii ca eu sa fac un singur drum in Alexandru. Eu propun sa strangem bani, apoi sa mergem mai multe mamici la cumparaturi. Eu cred ca este o ideea buna sa cumparam oua, faina, zahar, etc, si mamicile care s-au oferit sa faca ceva fursecuri, prajituri.

In alta ordine de idei sunt suparata ca tocmai am sunat la Quelle si nu mai au masa aceea draguta cu tabla, cica produsul respectiv este si anulat pentru ca nu mai primesc. Asa ca am o rugaminte la voi, daca vedeti pe undeva o masuta din plastic sau lemn cu scaunel, pentru un copil de 2 ani si un pic sa-mi spuneti si mie.

Da, Stefi a fost la Kidsland sambata dupa-amiaza, dar a fost randul lui tati sa stea cu ea si eu mi-am "clatit" ochii, ca de, buzunarul este gol

Fug acasa, dar va doresc o saptamana buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Danna_36 multumesc mult! Chiar acum sun sa vad cum ma programez!
Numai bine si sa va umple Mos Nicolae ghetutele!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

aNDREA, ITI ADUC EU MASUTA CARE poate fi si tabla si scaunel aferent. NU stiu sigur daca o am si pe site. Sunt pe fuga. Vb lunea viitoare,
Gabriela

Mergi la inceput