Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adriana 78 si elbi, imi pare rau ca nu am reusit sa ne cunoastem aseara...am intarziat ca de obicei. Tortul Adrianei a fost deeelliiiciosss...drept petru care s-a mancat tot. O sa vedeti poze in curand. Noi ne-am simti bine, am dansat cu Stefi mica-mica si cu Alex care stie ca azi e ziua Romaniei, oricum a fost distractie pe cinste. Multumim Danei ca ne-a ajutat sa ne intalnim din nou si tuturor participantilor ca au venit si am reusit sa mai "strangem" randurile.
Noi aseara am inceput sa strangem banuti pt copilasi de Craciun si am hotarat sa ii indreptam spre copiii strazii, care locuiesc in "dalas", cei care stau in case de carton pe malul Bahluiului in Dacia, si impreuna cu cei de la "Salvati copiii" sa le facem niste pachetele cu dulciuri, fructe etc. Oricum pt cine vrea sa vada am un CD cu un reportaj si ceva filmulete din activitatea lor cu acesti copii. Daca hotarati altceva ne supunem majoritatii.
Am inceput mesajul pe la 10, 30 dimineata, acum e deja 3...cat s-o fi scris intre timp.
Pupici si LA MULTI ANI PT ZIUA ROMANIEI!!!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna ziua si de la mine, era sa scriu buna dimineata, dar m-am prins la timp...

Gabi, Elbi nu a fost aseara , dar inteleg ca iti pare rau ca nu v-ati intalnit, si mie imi pare la fel de rau... Ma bucur insa ca am cunoscut-o pe Liliana (Igireada), care e "ingrozitor" de tanara si frumusica. A adus coloranti si i-a lasat la firma, cine pofteste sa vina cu recipientii potriviti si sa ceara. Daca nu voi fi eu acolo, sa ceara oricum, voi instrui pe toata lumea sa stie despre ce e vorba...

Am cunoscut-o deasemenea pe Adriana 78 si puiuta ei mica si intr-adevar grozav de energica!

Magda mea nu a iesit decat intr-o poza si aia cu spatele, in rest ii puteti admira pe Otto si Catalina dansand , pe Alex, pe Stefania, pe Matei, pe Lara si inca o domnisoara, prietena lui Matei...

Referitor la Craciun, da, initial s-a propus sa o ajutam pe Raluca, adica pe mama ei (Raluca, imi pare tare rau ca nu ai ajuns aseara, te-am asteptat ) si ideea a fost agreata de toti, dar am aflat ulterior ca problema e rezolvata si ne-am indreptat atentia in alta directie si anume catre copiii din ghetou, despre care eu una nici n-am stiut ca exista si despre care in continuare nu stiu mare lucru, dar sunt convinsa ca o punguta cu dulciuri ii va bucura de Sarbatori, chiar daca nu asta e ceea ce au ei nevoie mai mult si mai mult...

S-au strans deja niste banuti, in acest moment se afla la mine, Andreea te astept sa ti-i predau saptamana viitoare, cred ca miercuri ar fi cel mai bine, daca poti si tu. Ma gasesti pana pe la 7 seara, dar mai vorbim.

Nu s-a stabilit o suma fixa de persoana, fiecare da atat cat isi poate permite si cat doreste. Ma intrebam daca ar fi nimerite si niste haine, eu am cateva pulovere si alte chestii pe care nu le mai imbraca niumeni si ocupa locul degeaba in dulapuri. De avut stiu ca aveti si voi, poate ne spune Gabi daca putem da haine sau nu e cazul, dupa ce vorbeste cu cei de la "Salvati copii". Si daca nu, tare as vrea sa stiu unde le pot da, cuiva care chiar sa aiba nevoie de ele si sa le imbrace.

La multi ani romanilor de pretutindeni! Vin mai tarziu, ma striga copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

si noua ne pare rau ca n-am mai ajuns aseara...
am fi vrut sa ne cunoastem...

am vazut ca piticotii s-au distrat de minune, cat despre tort,
iar m-a lasat adriana fara cuvinte.

gabriela,daca tot e sediul in centru, poate iti fac o vizita.

dana, cui ii dam banii pana la urma si cum a ramas cu prajiturile?
da, in general se duc dulciuri, fructe. am vorbit si eu cu fratele meu, care merge cu ASCOR-ul la copii, batrani.

adriana, distractie si odihna placuta la munte! cred ca ai imbunat si vremea cu tortul.

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Dana multumesc din suflet pt compliment. Sa stii ca doar anii mi-s tineri, in rest, sunt destul de incercata de toate ca sa ma simt cu inca 10 ani in plus :)
Si cine pofteste la coloranti, i-am lasat acolo, cu dorinta de a-mi lasa si mie putin pe fundul sticlei, nu foarte mult, doar cat sa-mi ajunga la niste fursecuri. Veniti cu sticlute de acasa, va rog, ca eu nu am avut de unde pt toata lumea. Sunt 4 culori: verde, albastru, cireasa amara si visina. In realitate colorantul de cireasa amara e un visiniu, cel visiniu e un rosu puternic, iar cel rosu din comert e un roz bombon.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Liliana, imi pare bine ca ne-am cunoscut...si am asa un feeling ca ne stim de undeva
Fetelor, pe langa faptul ca-s racita, ca azi noapte mi-a crescut un herpes la gura, azi mi-a spus Matei ca-l doare cucul. L-am bagat la baita si cand ii dau chilotelul jos vad ca avea puroi la cuculet. Ati mai patit vreodata careva din voi asa ceva cu puiutii?(la baieti ma refer). I-am facut baita, l-am tras un pic, dar bineinteles ca nu ma lasa sa-l spal sau sa-l ating. Astept info daca aveti sau stti vreun caz asemantor.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Liliana, imi pare bine ca ne-am cunoscut...si am asa un feeling ca ne stim de undeva
Pupici,
Gabriel si baietii

Esti o draguta!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

gabriela, uite la ce ma gandeam ca ar putea fi: balanita (inflamatia mucoasei glanudului care se datoreaza nu numai microorganismelor, ci si traumelor) sau fimoza (inflamatia tesuturilor din jurul glandului).in primul caz se recomanda antiseptice (la indemana ta e spalatura cu musetel) si unguente cu antibiotice care se aplica local. in al doilea caz se recomanda circumcizia.
baietii mei nu au avut astfel de probleme, dar le-am facut circumcizie cand erau mici.

iar tu ia aciclovir unguent si relaxeaza-te, ca unul din factorii aparitiei herpesului e stressul.

multa sanatate!

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

In seara asta am fost cu copilul la mall la Kidsland,ca asa i-am promis,iar promisiunea e promisiune. Si cred,dar nu sunt sigura ca am vazut-o pe Adriana si pe Lara.Pana mi-am facut eu curaj sa o intreb a disparut. Deci...voi erati Adriana?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Mersi mult elbi, am dat copilul cu baneocin unguent si sper sa se rezolve pana luni ca atunci plec vreo 4-5 zile departe de copii. Sper sa nu se imbolnaverasca vreunul, ca e musai sa plec...zau.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Buna dimineata si o cafea superstrong!
Imi pare rau pentru ca nu am putu veni joi,dar distractia la care am fost s-a terminat in jur de 9 si nu mai aveam cum sa ajung la Danna!
Poate cu alta ocazie ne vedem,eventual dupa Craciun!

Adriana,ma bucur ca v-am revazut,chiar daca doar in pozici!

Gabi,daca treci pe aici luni,sau spre sfirsitul saptaminii donez si eu ceva banuti pentru actiune!Pentru Matei:poti folosi unguent oftalmic cu Kanamicina,asta ni l-a recomandat Gotia cind am fost cu cei mari la el.Ceai de musetel si unguent oftalmic!Pupici lui Matei si sa-i treaca repede!

Danna,poate ajung intr-o zi sau poate il trimit pe sotul meu pentru colorant!
Saru-mana Liliana!

Mergi la inceput