Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Darria
Ba mai suntem in listuta

Sorry, cred ca m-am uitat rau, da stiam eu ca ai vrut sa stergi ceva, datele de nastere...
Vai, sanatate multa fetei, e un diagnostic care se pune prea usor, stiu ca finii nostri au tras o vreme buna si in final n-a fost nimic...da, paza buna trece primejdia rea...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani de Sf. Andrei Va urez tot bine din lume si la pitici si la mamici si la tatici!

Noi venim dupa-amiaza, nu stiu cand ajungem si cat stam, dar facem prezenta. Ce trebuie sa aduc? De baut, de mancat, dulce, sarat?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Distractie placuta celor ce petrec la Dana Astept poze cu tortul Adrianei

Aime: da, paza buna trece primejdia rea. Nu vreau sa am regrete in viitor dar era necesara vizita la ortoped(prof. Gotia) si am incredere in dumnealui. Se pare ca tb. sa facem o vizeta luni la spital pt. una bucata radiografie, ca e necesara. La "manevre" e ok dar pt. ca exista o asimetrie si alte semne facem radiografia, pt. siguranta . Oricum m-am mai linistit un pic.

Oana: bafta la control. Cred ca este pt. burtica si nu sunt probleme. Sa fiti sanatosi cu totii.

Un sfarsit de saptamana placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

petrecere frumoasa la dana! sa ne tineti si pe noi la curent
cu ce ati hotarat...

multa sanatate piticilor bolnaviori!

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata si...
LA MULTI ANI, ROMANIA si tuturor ROMANILOR de pretutindeni!

Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Multumim pentru urari! A iesit bine petrecerea desi am avut o zi plina.

Ioana&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata romani!
O zi frumoasa de 1 decembrie!

Noua ne-a placut ieri la Dana, pacat ca n-au venit mai multe fete, mi-ar fi placut sa ne cunoastem si personal, si nu numai din mesaje pe forum. Ati pierdut niste prajituri bune si un tort ... iam iam
Adriana(adi69), delicios tortul tau. Nu f. dulce, cu crema asa cum imi place ... ce mai ... din bucatica aia, a mancat toata familia si l-au laudat toti. La Cofe sunt toate asa dulci, de ti se face greata.

aime nu am citit mesajul tau cu crapul. Poate l-ai scris at. cand nu am avut internet si nu l-am vazut.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Macar o poza cu tortul Adrianei vedem si noi?

Eu promit ca pun poze cu prajiturile care le-am facut pentru mini-petrecerea noastra.

Ce s-a hotarat in legatura cu actiunea de Craciun?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari!
Foarte repede ca trebuie sa zbor la munte...
Ma bucur ca am intalmit fetele mai noute ieri.Adriana ,dupa ce ai plecat a venit si Gabriela si Carmen .A fost si Andreea,nu mai stiu daca ai prins-o...
A fost frumos,dar ca de obicei,putin..
Am pus poze(cam putina ca n-am avut timp de pozeala) cu fetele si copiii la semnatura,in ultimul album,si pozica cu tortul la dulciuri..n-a fost prea reusit,e prima data cand il incerc,promit ca data viitoare sa fie mai bun..

Ionika,mii de scuze,acum am vazut mesajul tau..n-am mai intrat ,n-am mai avut timp..scuza-ma te rog..cum te-ai descurcat,ce-ai pregatit?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Am fost si noi aseara, dar pe la 8 si un pic a trebuit sa plecam pentru ca Stefi imi tot spunea - "hai mami la nani". Dar am reusit sa le cunoastem pe Adriana si pe Lara care este o dulce si o scumpica si pe Liliana (lgireada) si ne-am reintalnit cu Catalina Adrianei, Alex de Carmen, Matei si Otto de Gabrielei si Magda Danei.

Nu am stabilit nimic pentru Craciun, ne-am gandit sa incercam sa o ajutam pe Raluca (Ralnied) cu proteza pentru mama ei, dar nu am stabilit nimic concret (cel putin pana am plecat eu). Oricum eu m-am oferit sa strang banii, am si masina si ma pot intalni dupa-amiaza ca voi, va pot face si eu raport cu cine, ce a dat si pe ce s-au cheltuit banii. Nici eu nu stau prea grozav cu timpul, dar chiar vreau sa ma implic, sa incerc sa-i ajut pe cei care au mai multa nevoie asa cum pot. Oricum eu am inceput sa dau "sfoara in tara" si la colegii de servici si la cunostinte, poate putem face ceva chiar frumos. Am o colega care a mai facut voluntariat si mi-a spus ca la Camine de batrini vin foarte multi in aceasta perioada (chiar si noi la servici am primit o cerere de sponsorizare de la o fundatie) si sa nu luam lucruri care se pot vinde.

Adriana, eu i-am dat si inca ii dau Stefaniei file de merluciu congelat, il fac cu legume la cuptor si ii place. Inca nu am gasit o pescarie care sa imi si curete pestele proaspat, iar eu am curat o singura data si nu imi mai trebuie.

Fug inapoi la treaba, mai revin. Week-end placut va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput